Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?

Пластмасови отпадъци горяха в пловдивски цех
Обновена: 29 авг 2012 19:52 | 29 авг 2012 19:30,
185
Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?
Горели са пластмасови отпадъци. Снимка: Dnes.bg

Голям пожар обгази част от Пловдив. Пламъците са запалени умишлено в двора на цех за вани и джакузита. За броени минути огънят обхваща няколко тона пластмасови отпадъци.

„Първо едни големи сажди се появиха, после изтичах да видя какво става и се обадих на 112”, обясни пред Dnes.bg Атанас Чешнигиров, който е очевидец на инцидента.

Той разказва, че на това място преди време се ремонтирали тежкотоварни машини и в земята са закопани вериги на трактори.

По тази причина роми от близката махала редовно копаели за желязо около обекта и крадели от пластмасата. На ден печелили по 150 лева. Охраната на цеха обаче ги гонела и те решили да си отмъстят.

„Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става”, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас.

Близо два часа пожарникарите се бореха с огненаната стихия. Старата техника на пожарникарите и ниското налягане на водата в района забави гасенето на пожара.

„Замерихме въздуха и установихме, че няма превишено съдържание на опасни вещества и те са в допустимите норми”, съобщи пред Dnes.bg инспектор Васил Димитров от пловдивската пожарна. На място имаше и екип на „Гражданска защита”.

Пожар в двора на този цех се случва за трети път.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Пловдивромипожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
12
 
! Отговори
kiko преди 11 години
DARZAVATA E V XAOS I BAZZAKONIE !!!! AKO SE ZA6TITI6 S ORAZIE TE OSAZDAT AKO TE UBIAT NIKOI NE TAKSI UBIESA !!!!
114
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересува ме сега защо пак ще им се размине ? Ау че не съм там да ги оправя с 2 цевката.
113
0
 
31
 
! Отговори
зиск преди 11 години
така е когато няма държава и държавност.....е рай за мутрите и *** иначе цяла европа ни казва как да интегрираме *** а никой в европата не ги иска тези -роми
112
0
 
47
 
! Отговори
Край преди 11 години
Сега град Пловдив да се вдигне и да отиде и всеки човек да метне по 6 молотовки у гетото, пък полицията да видим дали може да арестува половината град! Чашата преля, това е безхаберие от страна на властта. Като ще е така, око за две - зъб за чене!
111
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***!
110
0
 
27
 
! Отговори
seselby преди 11 години
Докато още е горял пожарът, цялата тази *** пасмина, която го е запалила, е било нужно да се хвърли в пламъците! То е ясно, че като няма кой да ни защитава от тези гадове, то ние трябва да се оправяме с тях......само да се заличават после добре следите!
109
0
 
36
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Крайно време е да се вземат крути мерки срещу тия ***.Докога държавата ще ги толерира ?
108
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да се либерализират закони, наредби, свързани с използване на огнестрелно оръжие при защита на имущество,собственост
107
0
 
28
 
! Отговори
барри преди 11 години
Тази полиция я е страх, че едни *** от така наречения български хелзински комитет ще ги нападнат, че са нарушили правата на *** да крадат и убиват. Доколкото знам Хелзинки е във Финландия, и какво му е българското тогава на БХК? Да ходят да си оправят Хелзинки, скапаняци!!!! Да видят първо как тяхната държава гони *** като дойдат там!!!!
106
24
 
3
 
! Отговори
АМИ ПРАВИ СА преди 11 години
Откъде накъде българите ще имат право да крадат ,а *** няма да имат право ! Откъде на къде наказанието за обир на банкомат на стойност 100 000 лв. ще едно и също с наказанието за кражба на 10 м. кабел ?! Много несправедливост има в българия !
105
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас.Ха-ха-ха, сигнализирал на полицията, егати наивния грък!
104
0
 
22
 
! Отговори
Аз казах! преди 11 години
ракова клетка е това ... *** , НИКЪДЕ , НИКЪДЕ по света те не се интегрират , защото НЕ ИСКАТ , от 100 брикета 1-2ма са хора , но заради 1-2ма не може да си затвориш очите за целия им етнос. Господ ни наказва за него чрез тях. Явно сме сгрешили много в миналото ...
103
0
 
5
 
! Отговори
bbb преди 11 години
Aide sega pak zashtitaivaite ciganetata,i trepaneto im e malko.
102
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 11 години
142Да бе брат съгласен съм ама се прави замерване за да се провери дали няма повишаване на някой от елементите от химичния състав. Просто така е прието да се казва "замерване" :)
101
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 11 години
до 135 На въздуха се прави замерване на химичния състав.А иначе мерим дължини височини и тн. :)
100
0
 
28
 
! Отговори
. преди 11 години
WLASTTA ВЛАСТТА в България не взема маерки за ЗАКОН за ОГРАНИЧАВАНЕ РАЖДАЕМОСТТА на ***. ЗАЩО???Да не дава Господ, те са готови и да подпалят някой град? Тогава?КАКВА е ПОЛЗАТА за БЪЛГАРИЯ от тези същества? ИЗДЪРЖАМЕ ГИ ние!!!САмо ЗАГУБИ претърпяваме заради ТЯХ!!!Не подлежат на превъзпитание:синът на Цв.Кънчев- Евророма следва в Харвард, но като се върне в България- краде желязо!!???!! А не знаем какво прави и в Харвард- вероятно не са го хванали.Френският министър трябва да знае!
99
0
 
29
 
! Отговори
недоволен преди 11 години
попитали бай *** що е демокрациа,а той отговорил.бьлгарите да работят а ние да живеем от социални помощи.ами ако бьлгарите се расьрдят и протестират ,ааа това ве4е е расизьм.
98
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Замерихме въздуха и установихме..." неграмотници! Замерихме или измерихме?
97
0
 
41
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
АКО БЪЛГАРИН ГО НАПРАВИ ТОВА МАМИТО МУ ЩЕ РАЗПЛАЧАТ АМА ЗА БАЙ *** САМО КОНСТАТАЦИЯ.
96
0
 
38
 
! Отговори
Време е за фалит преди 11 години
Казвал съм, ще го кажа и сега. България трябва да обяви фалит пред света, че неможе да превъзпита ***. Нека жалостивата Европа се наеме с това. С фалитът, държавата ще си развърже ръцете да изразходва милиони за социални помощи. Оставени на самосебе си, *** ще се върнат към законите на природата и тяхното развъждане ще спре, защото и медицинските помощи няма да ги има. България да обяви, който иска да ги прием, тя няма да пречи и свободно ще предостави правото на желаещите да ги вземат