Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?

Пластмасови отпадъци горяха в пловдивски цех
Обновена: 29 авг 2012 19:52 | 29 авг 2012 19:30,
185
Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?
Горели са пластмасови отпадъци. Снимка: Dnes.bg

Голям пожар обгази част от Пловдив. Пламъците са запалени умишлено в двора на цех за вани и джакузита. За броени минути огънят обхваща няколко тона пластмасови отпадъци.

„Първо едни големи сажди се появиха, после изтичах да видя какво става и се обадих на 112”, обясни пред Dnes.bg Атанас Чешнигиров, който е очевидец на инцидента.

Той разказва, че на това място преди време се ремонтирали тежкотоварни машини и в земята са закопани вериги на трактори.

По тази причина роми от близката махала редовно копаели за желязо около обекта и крадели от пластмасата. На ден печелили по 150 лева. Охраната на цеха обаче ги гонела и те решили да си отмъстят.

„Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става”, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас.

Близо два часа пожарникарите се бореха с огненаната стихия. Старата техника на пожарникарите и ниското налягане на водата в района забави гасенето на пожара.

„Замерихме въздуха и установихме, че няма превишено съдържание на опасни вещества и те са в допустимите норми”, съобщи пред Dnes.bg инспектор Васил Димитров от пловдивската пожарна. На място имаше и екип на „Гражданска защита”.

Пожар в двора на този цех се случва за трети път.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Пловдивромипожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен като ви говори слушаите
74
1
 
9
 
! Отговори
аз преди 11 години
До :)*** анадолско ***
73
0
 
3
 
! Отговори
К преди 11 години
ККК
72
0
 
13
 
! Отговори
ciganin преди 11 години
Двойно са поскъпнали таксите за теглене от банкомат у нас през последните пет години. Част от банките са с нови тарифи и от този месец. При част от банките у нас тегленето на пари от собствено устройство остава безплатно. Половината обаче са въвели такса и за тази услуга и тя варира между 10 и 30 стотинки. Ползването на чужд банкомат струва до 1 лев за транзакция.Източник: Profit.bg
71
6
 
52
 
! Отговори
бълг преди 11 години
Ако аз отида с аверите да крадем сигурно ще дойде жандармерията и ще ни смелят от бой , но за джипситата са инструктирани да не ги пипат . Ние сме си виновни , че си траем обаче . Като убиват по някой пенсионер по селата , се радваме , че не е нашата баба или дядо , вместо да излезем няколко десетки хиляди и да ревнем пред парламента , нека дойдат Тиквона и Подслушвателя да ни помънкат тогава . Закакво ги избрахме тия некадърници ,че не помня ? Само за 40-50 км магистрали ли ?
70
3
 
60
 
! Отговори
Gb преди 11 години
*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и финансов ресурс.
69
4
 
50
 
! Отговори
До кога? преди 11 години
Значи ще продължаваме да ги траем когато си отмъщават задето не им давали да крадат. Това май преминава границата на всичко. Тая *** трябва да се изтребва, иначе те ще изтребят всичко читаво в тая огризана държава.
68
4
 
21
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Лошо е,че не могат да упражняват единствената ,,професия,, която умеят,а именно да крадат.
67
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ги приберете на топло за зимата. Да ги храним с държавни пари. Файдата е ... *** на топло и нахранен, българина плаща ;)
66
1
 
47
 
! Отговори
999 преди 11 години
На ден печелили по 150 лева...За 10 дни 1500 лева. Кой от пишещите тук печели толкова за месец и то при квалифициран труд? И как ще интегрираш някой и ще го накараш да работи цял месец за 500 лв , когато от кражби той изкарва многократно повече? Нали щяха да разрешават употребата на сила, ако някой влезе в дома ти /във фирмата/? Какво стана с тези промени, май политиците се усетиха, че тогава верния им електорат силно ще оредее?
65
1
 
22
 
! Отговори
цъъъсс преди 11 години
от средата на 2009г *** са на почит / а бг на куката / не разбрахте ли заспали българи ако има такива /
64
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май на изборите ще се гласува за Атака
63
1
 
26
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
това го правят постоянно и навсякъде обаче нашите вишисти отгоре си затварят очите и си ги оставят да си правят каквото си искат!!! жалко че така ще ни превземат...
62
17
 
36
 
! Отговори
Хелзинкски комитет преди 11 години
Айде да сме честни, а?преди 20 години България имаше 120 000 войници и маса държавни предприятия на дотации.И пари имаше.Българите си окрадоха държавата. Откъде мислите бяха построени над 200 хотела само в Слънчев Бряг???Сега армията е 28000 и няма държавни фирми.И ПАК НЯМА ПАРИ. Но не са виновни ***, а БЪЛГАРИТЕ, защото КРАДАТ.
61
5
 
33
 
! Отговори
Бухала преди 11 години
Да ги бяха бутнали при пожара *** *** ***
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който сее вятъер жъне буря!
59
2
 
47
 
! Отговори
Дивизион преди 11 години
Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас. - искам само 1-2 БТР-а , много муниции и взвод кашици под мое командване. За броени часове гарантирам 1000% резултати.
58
3
 
36
 
! Отговори
1 преди 11 години
до кога ще храниме тази долна пасмина мръсни ***?
57
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ром е за пиене....*** е за биене!
56
25
 
9
 
! Отговори
сиганин преди 11 години
ний *** крадем желазо а вии балхарите крадети пари.