Първият кандидат за кмет на Варна - бизнесмен и демократ

Чавдар Трифонов е издигнат от инициативен комитет
Обновена: 18 май 2013 13:07 | 18 май 2013 12:55,
68
Първият кандидат за кмет на Варна - бизнесмен и демократ
Чавдар Трифонов с хора от инициативния комитет. Снимка: БТА

Първият кандидат за кмет на Варна днес обяви официално, че ще се бори на предстоящия предсрочен вот в морския град. Името му е Чавдар Трифонов и е издигнат от инициативен комиет. Той е на 38 години и се занимава с агробизнес.

Роден е във Варна, женен с дъщеря. Пред медиите Трифонов обясни, че образованието си е завършил в Математическата гимназия, а висшето си в Икономическия университет. За професионалната си кариера обобщи, че е работил предимно на мениджърски позиции в големи фрми.

„Не съм обвързан политически, но ако някоя партия споделя моите виждания, нямам нищо против да ме подкрепи. Аз съм демократ по убеждение”, каза кандидатът за кмет на Варна. 

Инициативният комитет, застанал зад него, се състои от различни по професия личности. След тях са членът на борда на директорите на Университетската болница „Света Марина” и ректор на Медицинския университет проф. Красимир Иванов, спортисти, учител и други.

„Мога да обещая много усилия, енергия, смелост и знания на варненци”, обобщи Чавдар Трифонов. Той е първят официално представен кандидат за кметския стол на Варна. Преди дни, в интервю за една от местните медии, същите намерения обяви аптекарския бос Веселин Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ССkoito i da e vse shte namerite problem....ne moje da se ugodi na bylgarina....Ne e li po vajno kakvi kachestva ima....
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименshto ne si gledate korabite....tom polovinata ste negramotni:-)))))))))))))))))))))))))))))))
54
3
 
2
 
! Отговори
СС преди 10 години
*** изкараха първото си мюре за изборите, очаквам още 5-6 такива. Мафията в действие...гнус!
53
2
 
2
 
! Отговори
Tman преди 10 години
До Алексипроблема е ***
52
2
 
3
 
! Отговори
ТИМ-ГЕБР преди 10 години
До АнонименБеше пич преди да влезе в *** и обърне резбата. Има ли бивши ГЕЙове е като да има бивпи ТИМаджий ?
51
3
 
3
 
! Отговори
МОСАД преди 10 години
До ЧърчилВ отбора на *** няма бивши !
50
0
 
2
 
! Отговори
Калина преди 10 години
До АнонименИмето ми е Калина, а не Калинка... И наистина не разбирам какво общо има името ми с коментара ми?!Поне не се казвам "Анонимен"....
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Честен бизнесмен, не знае ли, че върха на вратовръзката му, трябва да стига до токата на колана? Ако това не му е ясно, как ще управлява цял град?
48
20
 
2
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Единственият честен кандидат кмет за Варна е Марешки , всички го познават , много добре знаят , че бизнеса му е законен и като добър мениджър може да управлява Варна най-добре от всички
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Porednata warnenska HAITA.
46
0
 
9
 
! Отговори
Ego преди 10 години
"Мога да обещая много усилия, енергия, смелост и знания на варненци, обобщи Чавдар Трифонов. Той е първят официално представен кандидат за кметския стол на Варна. Преди дни, в интервю за една от местните медии, същите намерения обяви аптекарския бос Веселин Марешки." - Какво въобще има да си говорим, всички обещават и то едно и също! Обещания - хубаво, ама дела иска народът, дела! За кандидатурата на Марешки пък просто думи нямам - тоя човек няма отказване!
45
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поне не крие миналото си като повечето политици!
44
6
 
9
 
! Отговори
SS преди 10 години
До KalinovaМоже да са момченцата от ***. Нищо не се знае.
43
2
 
8
 
! Отговори
Н преди 10 години
Напуснал е Зърнени храни още в 2008 г. На 25 юли 2008 г. Чавдар Веселинов Трифонов е заличен като член на Управителния съвет, а на негово място е избран Миролюб Панчев Иванов
42
2
 
6
 
! Отговори
Ива преди 10 години
Койе е пък тоя?
41
4
 
9
 
! Отговори
Без преди 10 години
Този човек е сложен с една единствена цел да разцепва гласовете. Ще има много такива зада няма едноличен кандидат.
40
6
 
18
 
! Отговори
Варненец преди 10 години
Всеки ,който не е подкрепян от ГЕРБ е добър вариант за кмет на Варна
39
8
 
5
 
! Отговори
Чърчил преди 10 години
Извинявам се, ама този човек се е разкарал от ***, разработил е фирма, която продава повече от старата, а вие казвате, че е *** ? Ако не е ясно кой кандидат им се импатичен, то този Трифонов определено ще им е най-антипатичен.
38
1
 
10
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
Документация се вади много лесно. Случайно да знаеш как се сдобиха със "Зърнени храни България"? И като поговорим за документация, правна сделка може да бъде анулирана поради нищожност или унищожаемост, а не малко от техните сделки са такива.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Дон КольоКогато всичко ти е легализирано и имаш документи за всичко и всичко е на ръба на закона, какво да искаш? Останалото е, че придобиват дялове от големи компании, че и компаниите - пазарна икономика се нарича!