Девет кандидати в битка за кмет на Варна

Предсрочният частичен вот е на 30 юни
30 май 2013 20:36,
26
Девет кандидати в битка за кмет на Варна
Снимка: БулФото-архив

Девет са кандидатите за кмет на Варна, които ще се борят на предсрочния частичен вот на 30 юни.

След месец в надпреварата за поста, който освободи Кирил Йорданов, ще се включат петима партийци и четирима независими. Под №1, след жребий в ОИК, днес беше изтеглен Александър Йовчев от "Атака". С №2 е кандидатът на  партия Земеделски народен съюз - Младен Станев. След него е независимият Веселин Василев. Четвърти номер се падна на Чавдар Трифонов, също издигнат от инициативен комитет.

Доц. Христо Бозов е с №5. Той също е независими кандидат за кметския стол на Варна, но подкрепен от БСП и "България на гражданите". С №6 във варненската бюлетина ще е кандидатът на БСДП Радостин Морфов, а след него са съответно независимият Михаил Куликов, Веселин Марешки от "Либерален алианс" и Иван Портних от ГЕРБ.

До предсрочните избори за кмет на Варна се стигна след като Кирил Йорданов подаде оставка на 6 март след масовите протести на жителите на града, които му я поискаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Избор за кмет на Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бончо:Ти да не му светиш при...Аз ти казвам че е ГЕЙРБЕРСКИ мошеник в крадливия общ. съвет поставен там от цвъко
25
0
 
0
 
! Отговори
Тошко преди 10 години
До АнонименЧе ти Киро, кога си го видял да асфалтира улици. Бозов си е човек на Кирчо Йорданов
24
1
 
0
 
! Отговори
P.Simeonov преди 10 години
Куликов е следващия кмет !
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП 100% са платили, за да вземат пак номер 5, важно е да не затрудняват електоратът си - *** и сенилни старци
22
2
 
1
 
! Отговори
да избереме Бо- преди 10 години
зов, лекар е,я това е най-хуманната професия, доцент е, а т.н. медиджъри ги има хиляди въвВарна.
21
0
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ейй,аз си мислех,че поне едно нещо не е...развалено в държавата-имам в предвид ВВМУ-и дано не е...така както пише...колегата по-долу.
20
1
 
4
 
! Отговори
до гошо тъпото преди 10 години
разбирам защо се казваш така. Днес морското училище произвежда ******ти и к***рви на пълчища, които се мислят за голяма работа
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доц.Бозов е кандидатът, който трябвада изберем, за да има Варна асфалтирани улици и по-добро благоустояване! За него се знае, че е независим от Герберунгелите и ***, които тръгнаха да го свалят от кметското място, след като го назначиха и очакваха, той да им се подчинява безпрекословно, като Портних.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бончоТова, дето си го написал за Портних са ГЛУПОСТИ, Бончо!Той е подкупен мутро-мениджър, готов да направи всичко, за да се издигне в очите на вожда Винету! Интересите на Варна тук въобще не играят, доказано е с подкрепата му за харизването на Варненския плаж на ***, с които той е в топла връзка !!!
17
1
 
6
 
! Отговори
тъпа работа преди 10 години
1.Идиотов2.Малоумников3.Простаков4.Калпазанов5.Шизофреников6.Обирджийков7.Тъпанаров8.Глупендеров9.Лешперски10.Брутален Мързеловей това са кандидат кметовете
16
4
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Кандидатът за кмет на Варна,трябва да е завършил военноморското училище,защото това е морската ни...столица.То единствено е признато в...целият свят.Не случайно в...кабинета на Орешарски 3-4-*** са с такова образование.Така че...кандидатите да се огледат и да вземат спешни...мерки.Аз не съм завършил това училище,защото в Кривунделово...море няма;имаме едно блато,ама то дори не е...резерват за жаби.
15
0
 
1
 
! Отговори
Penko Marasevski преди 10 години
Az sim 10 kandidat.: )
14
12
 
10
 
! Отговори
бончо преди 10 години
Иван Портних е чист българин.Млад човек на 35 години и изключителен професионалист-мениджър-каквото е нужно на Варна да не дишаме праха на Бургас.Ако Варна го избере ще мръднем от мъртвата точка.Ако изберем Бозов повтаря се ситуацията и статуквото Кирил Йорданов.С тандема Николов -Портних ще дръпне напред цялото Черноморие.Да не забравяме че Портних е специалист в туризма откъдето идват 70%от постъпленията за Варна.
13
3
 
4
 
! Отговори
МВ преди 10 години
ЗНАМ ЗА СЕГА САМО ЗА КОГО ДА НЕ ГЛАСУВАМ-ЗА ГРОБАРЯ!
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Познавайки повечето от тях в работата им, бих казал, че Христо Бозов е с най добри качества от тази деветка !!!
11
4
 
1
 
! Отговори
синт преди 10 години
Количественото натрупване,не винаги е и качествено,но както казваше един "такъв ни е матряла" и с това визираше града Варна като "село",имайки предвид нейното икономическо развитие за последните 4 години.
10
5
 
21
 
! Отговори
МИТ преди 10 години
Поне този път имаме избор!Вие за кого ще гласувате? ***, ***, ***, ***, ***, ***, ***, *** или ***?Аз се колебая между *** и ***...
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който и да е всичките кап*ти да се стягат, общински съвети, областни, разни директорчета-партийни номенклатикури, и т.н. защото следващия път като се вдигне Варна може да висят по стълбовете.
8
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
В тези кризисни...гладни времена,много...завалии разчитат на кметското място във Варна за...препитание.Кой да избере народът,не знам;всички от кандидатите са с...големи нужди.Бих дал само една утешителна...награда;вторият да получи мястото на кметски...наместник в Кривунделово.Аз го освободих,защото станах...дупетат.
7
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Варна, що не вземете Борисов? Подкрепихте го на изборите въпреки протестите...Ще ви оправи!