Шеф на варненското младежко ДПС стана зам.-губернатор

Мерткан Ибрямов е на работа от днес
10 юли 2013 21:32,
106
Шеф на варненското младежко ДПС стана зам.-губернатор
Мерткан Ибрямов Снимка: Facebook

Варна има нов заместник-областен управител и неговото име е Мерткан Ибрямов.

Той е председател на младежкото ДПС във Варненска област, на 32 години, юрист.

Ибрямов е бивш заместник-кмет на Вълчи дол и е бил под №3 в листата на ДПС на последните парламентарни избори.

От днес той е на работа в областната администрация на морския град, назначен със заповед на премиера Пламен Орешарски.

Оставката на областния управител на Варна Коста Базитов, която той подаде подаде преди няколко дни, днес не беше разгледана от Министерския съвет.

Очаква се това да се случи следващата сряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
дедо Йов преди 10 години
Ай честито като се намериха само 50-60 достойни варненци за протести, другите да си спинкат после ще се усетят ама късно!!!
74
1
 
4
 
! Отговори
5510 преди 10 години
Мили съграждани само знаете да се правите на интересни по форуми и фейсбуци,а когато стане въпрос за гласуване или протести слагате ехидна усмивка сякаш вас не ви засягат тези глупости , защото сте над нещата! Смешници и позьори оставяте управляващите да се избират от ***,турци, пенсионери и купени гласове вие сами си го правите, но винаги е по-лесно друг да е виновен,нали?
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато Варненци спят и не гласуват току виж останали само с турци в общината.Срам за всички БЪЛГАРИ, дето не намериха време да дадат своя глас и дават възможност турци да ни управляват.Още малко остана и ще имат наглостта и Президент да излъчат.СРАМ.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***.= Турска икономическа мафия
71
1
 
11
 
! Отговори
сърказъм преди 10 години
наближава времето, когато турците ще се възмущават, за назначен българин на отговорен пост у нас.
70
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
32 годишен способен, млад, настоятелен, мотивиран и устремен към светло бъдеще правител на Болгария!!! Успех. Бг образованието само в БГ си го признаваме та и БГ правлението само тука минава- да ни е честит зам. губернатор
69
0
 
4
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
До АнонименАбсолютно вярно. Само ще добавя - За пореден път.
68
4
 
11
 
! Отговори
един от всички преди 10 години
До Ставри:Смисъла беше в протестите, които започнаха от Варна и обърнаха държавата тогава, когато трябваше. Нима сега не виждате, че държавата само се превъртя и пак си е същата??? Къде сте сега? Къде са протестиращите? Къде е смисъла на всичко, което направихте? Ето затова казвам, че Варна е село! И съм прав!!!
67
0
 
11
 
! Отговори
Ставри до 95 преди 10 години
Варна с нищо не заслужава вашия коментар. Какво зависи от варненци назначението на турчина , след като е партийно решение, независимо от желанието на живущите в града.Впрочем подобен ход се очакваше - добре позната тактика на ДПС + БСП.
66
4
 
15
 
! Отговори
един от всички преди 10 години
Кой каза, че Варна не е село??? Село си е!!! И то какво!!!
65
2
 
24
 
! Отговори
Как пък преди 10 години
Как пък всички експерти в българия са турци?!?А на Варна честито. Преди време протестираха по 30 000 човека, а сега мълчат като агънца.....и получиха този бонус. Да Ви е честито морски столичани.......
64
0
 
20
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
Отново лансираме друговерци,затова ще се примирим с пренебрежителното им отношение към нас.Просто си го заслужаваме. Нима нямаме българи, които са заслужили и също са били зам.кметове по общини ? Тройната коалиция,добре позната от близкото минало, не е променила тактиката.Затова настоящото правителство трябва да си отиде.Стига турците власт !!!
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пишете с български букви вашите коментари
62
17
 
1
 
! Отговори
dqso tosho преди 10 години
Kakvo kato e Turchin. Stiga da raboti kakto trqbva. Ot desetiletiq gi vidqhme i balgarite shto za stoka sa... v krayna smetka choveka si e BG grajdanin i e normalno da e na toq post.
61
0
 
7
 
! Отговори
az преди 10 години
Njama da e za dulgo. A dejstvijata na komunistite pokazvat che njamat nikakvo namerenie da podavat ostavki
60
4
 
21
 
! Отговори
хурката преди 10 години
Варна=фес.Това ли е морската ни столица?Браво на комунистите , ислямизираха родината ни.Даже и Турция нямаше да може .Машла ашнолсум -вероотстъпници и предатели.Пак на изборите не гласувай Българино , за да те управляват мекерета и продажниците.
59
1
 
14
 
! Отговори
hristo преди 10 години
sram i unijenie
58
9
 
27
 
! Отговори
Авитохол преди 10 години
Бас държа, че този "турчин" не може да говори правилно на български! Да пише - още повече! Честито, поредният ***, който ще дерибейства над хора, които са няколко класи над него!
57
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СевернякПък има една карта на американския ясновидец Едгар Кейси, на която е изобразена новата карта на Света след поредицата природни катаклизми и последвалите ги климатини и геотектонични промени - на тази карта Турция изобщо я няма никаква, защото е под вода, както и така наречените ''турски райони'' в България. Така че, последната дума ще е свише. Пък потурлаците, като гледат как не си поплюва Ердоган, добре да си помислят какво ги чака под турско управление. Там ги смятат за ***.
56
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Експертните назначения следват едно след друго. Няма ли да се маха това ши*ано правителство? Не виждат ли, че народа не може да ги понася? Най-нахалото, налго и корумпирано правителство от 1989г. насам.