Заради подскоците на Пазарджик - 30 км от "Тракия" със 100 км/ч

Ограничението ще продължи докато ремонтират неравностите
31 авг 2013 11:00,
35
Заради подскоците на Пазарджик - 30 км от "Тракия" със 100 км/ч
Снимка: архив, Булфото

В по-голямата част от автомагистрала "Тракия" на територията на област Пазарджик е въведено ограничение на скоростта заради неравностите по пътя.

То обхваща около 30 км от аутобана и в двете посоки и е обозначено с пътни знаци, въведено е по предложение на Областната дирекция на МВР.

Ограничението е за максимална скорост от 100 км в час, вместо максимално допустимата за автомагистралата.

По-ниската скорост ще бъде премахната като ограничение когато бъде реконструирана отсечката. Няма ясното обаче кога това ще стане факт.

Още по темата

Междвруменно от АПИ отново призоваха шофьорите да ползват алтернативен маршрут при ремонта на виадуктите при км 61 и км 67 от магистрала "Тракия".

От дни наред край "Вършилата" и при село Церово се образуват тапи, заради реконструкцията на двата виадукта.

В посока София - Пловдив алтернативният маршрут е:

отклоняване от "Тракия" при пътен възел Мирово - по главен път I-8 София – Пловдив и се преминава през Момин проход, Костенец, Белово до Септември. От Септември отклоняване по път III-8402 Септември – Виноградец, през село Злокучене, Карабунар и село Виноградец до пътен възел Церово и включване в магистралата.

В посока Пловдив – София алтернативният маршрут е:

отклоняване при пътен възел Церово по път III-8402 Септември - Виноградец, през село Виноградец, Злокучене до Септември. При Септември се отбива по главен път I-8 София - Пловдив през Белово, Костенец, Момин проход до пътен възел Мирово и отново включване в "Тракия".

Необходимо е водачите да спазват указанията на контролните органи, да карат внимателно и да спазват необходимата дистанция, настояват от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
limonadata преди 10 години
Гениално, просто нямам думи :) Вместо да оправиш пътя е по-лесно да сложиш ограничение и полицаите да стоят на хранилката....Какви са тези простотии и защо ремонтите не се правят след 15 септември или преди началото на летния сезон.Края на миналата година и началото на тази всички орговорни лица бяха заети с избори и нямаше кой да организира нещата, че да се започне ремонта за да бъде приключен за лятото.Само в България ремонти се правят по този начин. Малоумие и слабоумие отвсякъде
23
2
 
1
 
! Отговори
az преди 10 години
До krasosей заради такива простаци като теб сме на това положение, *** продажна и ограничен *** !!!
22
0
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 10 години
Хубаво казваш, че лявата лента е най-добре. Но средна лента на магистрала с две ... не логично. Не се заяждам, но като пишете и се правете на умни поне го правете наистина грамотно и интелигентно!
21
2
 
3
 
! Отговори
диалектя преди 10 години
"Заради подскоците на Пазарджик" - отгоре на Пазарджик ли са тези подскоци се зачудих. После се сетих, че в някои крайща на Бг просто така си говорят.Не знам защо все още имам навика да отварям днес.бг ...
20
0
 
3
 
! Отговори
Майничка преди 10 години
Няма нужда от ограничението, там всеки кара сам с 80...
19
1
 
8
 
! Отговори
Потърпевш преди 10 години
Вчера висях 1 час в това задръстване, егати простотията, можеха спокойно да започнат от 10 септември, когато турците са си заминали и повечето хора са се прибрали от море. Пълни нещастници.
18
0
 
3
 
! Отговори
BG преди 10 години
TAZI DURJAVA E ABSURDNA. OSNOVANA NA GAVRITE S NARODA SI. TOLKOVA ME E SRAM, VSICHKO, ABSOLUTNO VSICHKO E NAPRAVENO S GY*A SI. NQMA EDNO EDNO NESHTO, KOETO DA E SVYRSHENO KATO HORATA! TYJNO MI STAVA, CHAK CHE SYM SE RODIL TUK, ISTORIQTA - GORD, NO NE ME TOPLI, ZASHTOTO NASTOQSHTETO MI E V CIRKA BULGARIQ!IZVINQVAM SE ZA LATINICATA!
17
0
 
7
 
! Отговори
ВМ преди 10 години
Сигурен съм, че за тая една седмица - в края на август - едва ли ще свършат кой знае каква работа. Вместо да оставят хората да пътуват на спокойствие и септември месец да си ремонтират колкото искат...А за въпросният участък около Пазарджик, се кара само в лява лента - тя е по-добре. Средната е ужасна!
16
7
 
9
 
! Отговори
Ico8105 преди 10 години
Тази мухла министърката да се маха ВЕДНАГА,ама наистина ВЕДНАГА,и Бойковите не бяха цвете,ама Лилянчето ще я търсим под дърво и камък,тази въобще не знае какво прави.Само плоски измъквания,обяснения и тъпотии,не искаме обяснения искаме решения.....егати специалистката я представиха,а тя се оказа куха като марула,аз да бях до сега щях да съм организирал по добре нещата,а да не говорим за оня *** на МВР.....Абсурдна страна сме ние,а прости хора дал господ.
15
0
 
25
 
! Отговори
Европеец преди 10 години
Аз като викам майстор в къщи се договаряме за 4 основни неща: 1. Обем на работата2. Цена3. Срок на изпълнение.4. ГаранцияВие ремонтирате (с парите на данъкоплатеца) сложно съоражение и нито едно от четирите неща не е ясно.И кога ще започнете да задължавате хората които инвестират в изграждането на крайпътни обекти да ИЗГРАЖДАТ УСКОРИТЕЛНИ ЛЕНТИ??????? Стига с тези знаци 60 километра ограничение!!Какво са виновни хората че някой е решил да си направи *** край пътя?
14
0
 
3
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Само че на алтернативното трасе също има ремонт! Браво, голяма организация.... типично по Бай ***-вски!
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това на боко ли е магистралата....
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След Ихтиман, посока София, където е нов асфалта на магистралата, дясната част на платното е осеяна вече с кръпки! Какво е това "качество" не мога да разбера. Нали цената на километър, която платихме беше висока дори и по европейските стандарти?!
11
6
 
7
 
! Отговори
Pop_Ve4erko преди 10 години
Аман от калпави шофьори,кьорави ли сте,мазоли ли имате на задниците,та не виждате и не усещате къде карате, и се радвате че някой Ушев ви е натресъл ограничение което ще ви бръкне в джоба.ЗАЩОТО 140км НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МИНИМАЛНА А МАСИМАЛНО РАЗРЕШЕНА СКОРОСТ никой не ви задължава като сте некадърни шофьори да карате с 140км по неравен участък,карайте с колкото ви позволяват уменията и не се радвайте на Ограничения, ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ УБИЕЦ на пътя
10
0
 
21
 
! Отговори
ДАси преди 10 години
Трабва да се затвори участъка и да се преасфалтира, а не да се кърпи и изравнява. Едва тогава ще можем да кажем, че имаме магистрала, а не широк междуселски път.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази отсечка е страшна! И аз карам там с не повече от 80. Колата имам чувството, че ще се разглоби, а като гледам окачването на колите и камионите пред мен направо ми призлява...
8
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев никога няма да ремонтира тази отсечка, защото неговият електорат съставен от глупави пенсионери и многодетни *** просто не пътува по магистрали.
7
3
 
22
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Най-накрая да го сложат това ограничение, спомням си че заради тези неравности през 2009-та колата ми при скорост 110 - 120 км/ч влезна в коловоз и тръгна да ме кара в лявото платно към мантинелата, намалих на 80км/ч и карах така още 10км. Два дни по-късно четох че някой с Ауди А3 се е убил на същото място, не заради скоростта, а според мен заради безхаберието на отговорните органи, които трябва да проверяват и обезопасяват тези пътища.
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не говорим, че тези неравности са си там поне от 6-7 години :) ще преглътнем ограничението на скоростта за 30 км разстояние. Голяма работа. Сега цикламеното костюмче ще ги изглади :)
5
5
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Какво се молиш?! Като минаваш от там ще видиш и спазваш знаците. Какъвто знак има, такъв.