Катастрофа затвори пътя Русе-Бяла

Леко е пострадала жена
30 ное 2013 20:14, Петя Славова
2
Катастрофа затвори пътя Русе-Бяла
Снимка: Булфото

Катастрофа затвори пътя Русе-Бяла. Това съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Сигнал за инцидента е постъпил около 16,30 часа. Тежкотоварен камион с турска регистрация се е движил към Русе, когато в района на Мойсеев баир се е завъртял напречно на пътя, пише БТА. Шофьорът на движещия се зад него лек автомобил "Опел", със силистренска регистрация, не успял да спре навреме и се е ударил в гумите на тира. За да избегне удара, малък автобус с турска регистрация излиза извън платното за движение и се накланя на едната си страна в канавката.

При инцидента леко е пострадала жена от опела, която е откарана в русенската болница. Полицията е създала организация и се очаква техника да премести авариралите превозни средства, за да се освободи пътят.

Движението е пренасочено по обходен маршрут през село Иваново."Образували са се километрични опашки от тежкотоварни камиони по пътя, като в момента се пропускат само леките автомобили", разказа пътуващата с кола по участъка Наталия Недялкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
абориген преди 10 години
Новината е от преди две денонощия, ама нейсе - да върви лафа!
1
0
 
2
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Управляващите не можаха да проумеят,че пътят Русе-Бяла е най-смъртоносното трасе в България и се нуждае от спешно разширение и подобрение.Колко народ измря пътувайки по този път...Вземете се в ръце господа управляващи и разширете пътя с поне две ленти във всяко платно,за да се пътува комфорно.Трябва цял автобус ли отново да измре както трагедията преди години в Бяла ,пак поради лошия път се случи тогава?Не правете винаги отпорни действия , като се случат множество трагедии,тогава да мислите...!