Баба и едногодишното й внуче паднаха в асансьорна шахта

51-годишната жена е в кома, детето е без наранявания
Обновена: 16 юни 2014 15:49 | 16 юни 2014 15:48, Анисия Иванова
46
Баба и едногодишното й внуче паднаха в асансьорна шахта
Снимка: архив Булфото

51-годишна жена и едногодишно момченце са паднали в асансьорна шахта в Бургас, съобщава полицията в града.

Днес около 13.10 часа в полицията в Бургас е получено съобщение за инцидента, възникнал в Четвърта поликлиника в к-с “Славейков”.

51-годишната посетителка в болницата, В.К., отворила вратата на асансьора на третия етаж и бутайки пред себе си количка с едногодишното си внуче – момченце, се опитала да влезе в кабината.

Вместо това тя полетяла в асансьорната шахта, падайки на тавана на асансьора. Жената извикала за помощ, към мястото на инцидента се отправили два екипа от пожарната в Бургас.

Екипите отворили шахтата на първия етаж, но констатирали, че кабината се намира на втория. В резултат на спасителните действия успели да изтеглят бургазлийката и внучето й, което било без никакви наранявания.

Жената е откарана в МБАЛ-Бургас и настанена за лечение в отделение “Реанимация”, в много тежко състояние, в кома. Бургазлийката е в травматичен шок, съобщават медиците.

В момента се провежда диагностично уточняване на травмите, получени след падането.

Мястото на инцидента е обезопасено, като се извършва оглед от полицейски служители от Второ Районно управление “Полиция” - Бургас. Работата продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: БургасМВРинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не би да е имала проблеми със злението жената, или е спала?
35
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Бабини трънкини.
34
4
 
10
 
! Отговори
Сийка Марчова преди 9 години
Жалко за детето и за баба му. Имам бележка към авторът на статията Анисия Иванова. Не можете да наричате "баба" жена на 51 години. В нашия край има приказка " Да ми падне баба на първо внуче...". Вие Анисия също ще станете на 51 години, едва тогава ще разберете колко много можете, колко много ви се иска и сама ще се чудите на себе си. Това от мен да го знаете.
33
1
 
8
 
! Отговори
и аз преди 9 години
За пореден път се убеждавам, че изключителни *** пишат коментари в този сайт.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМАН ОТ ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ , ЖЕНАТА БИЛА ЗАСТАРЯЛА ,НЕЗНАМ НА КОЛКО ГОДИНИ БИЛА, КАКВА Е ВРЪСКАТА ЧЕ ПОЛИКЛИНИКАТА НЕСИ ПОДЪРЖА АСАНСЬОРИТЕ , ИЛИ ЗА ТЯХ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е БАНКОМАТ , СЪД ДО ДУПКА , ТОВА ДА НАПРАВЯТ БЛИСКИТЕ НА ЖЕНАТА , ДО КАТО НЕСА ПРЕКРИЛИ СЛЕДИТЕ
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАНО СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА , ДА СЪДИ ПОЛИКЛИНИКАТА И ТАМ КОЙТО НЕСИЕ СВЪРШИЛ РАБОТАТА, БЕЗХАБЕРНИЦИ НАГЛИ
30
5
 
2
 
! Отговори
сс преди 9 години
Пак добре че не е влязала в асансьора с количката и да се откачи пода и да слезе направо в мазата, е тогава щеше да е мазало
29
10
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 9 години
В Кривунделово бабите след 35 г имат... мустаци.
28
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До --"Кончита Вурст ако има внуче, баба ли ще му е или дядо?"Бадо :) Или Дяба ... все в ...хм... *** :)
27
1
 
22
 
! Отговори
Стефка преди 9 години
До ?Кое ти е странно???Проста сметка..*** те ражда на 23 ,ти имаш дете на 25...на колко години ще стане баба-на 48!Нещо да не ти е ясно?
26
1
 
7
 
! Отговори
Стефка преди 9 години
До някоиПо принцип човек не трябва да мисли за такива неща но като се има в предвид къде живеем всичко трябва да се проверява
25
27
 
7
 
! Отговори
някои преди 9 години
жени като позастареят,а пък като имат и внучета съвсем изкуфяват,може ли да отвориш врата на асансьор на непознато място и да не проверяваш ,ами и да бутнеш детенцето отпред -като е пропадала количката не е ли усетила -ей простотията няма почивка
24
1
 
11
 
! Отговори
Продължение на 26 преди 9 години
Когато дойде аварийната група, момчетата ни обясниха, че има конкуренция, която наема хора да обикалят по входовете и да дърпат кабелите. Имайте предвид, че живея в центъра на София и че входната врата на нашата жилищна сграда е много стабилна, със солидно заключване и домофон. Как успяха да влязат? И едва ли е бил един, защото друг е трябвало да дебне, за да не го засече някой от живущите.Ако и асансьорите ги поврежда конкуренция, това си е направо създаване на риск за живота на невинни хора!
23
1
 
12
 
! Отговори
Геро преди 9 години
Дано жената се оправи час по-скоро :(Това може да е всеки от нас!
22
0
 
6
 
! Отговори
До 6, Социални грижи преди 9 години
"... понякога инциденти се предизвикват нарочно" - ето това е страшното!Преди 10-ина дни, привечер, изведнъж се загуби сигналът на телевизора у нас, изчезна и връзката с интернет. По телефона ме успокоиха, че още на сутринта ще дойде екип, защото от разстояние не могат да решат проблема. Дойде екипът и установи, че някой със сила е изтръгнал кабела долу във входа и те не могат да го оправят, това било по силите на аварийна група, която пък имала много повиквания. /продължение/
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хем в кома, хем извикала за помощ?Да не дава Господ никому такова нещастие, но когато човек пада, това става за секунди. Как е успяла да извика, но се е оказала в кома. Може би сведенията, дадени на журналистите, не са съвсем точни.Надяваме се да се оправи физически, а също и да успее да преодолее стреса от ужаса, който е изживяла.
20
1
 
29
 
! Отговори
L преди 9 години
Знаете ли как протича технически контрол на асансьор?Инспекторите викат асансьора, отварят вратата и залепват стикер за техн. изправност с давност 2 или 3 години/ще го проверя/Дори не се возят, да не говорим за истинска инспекция.
19
3
 
6
 
! Отговори
Бургазлия преди 9 години
Бях сигурен, че е в Бургас още преди да отворя новината.Май не се случва за първи път!
18
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само се чудя на акъла на тази жена... Може ли да отвориш вратата на асансьор, да видиш, че е тъмно и да бутнеш количката вътре?! И аз доскоро използвах бебешка количка, та направо ми е странно, това да не е гардероб, че да ти пречи да гледаш... Те такива безотговорни пенсии си мислят, че са безсмъртни... от групата на червенопресичащите.. Горката майка на детето!
17
0
 
26
 
! Отговори
Неизправен асансьор? преди 9 години
Виновните заслужават да бъдат осъдени като хора, които са извършили неуспешен опит за убийство, дори да няма нито един пострадал. А тук става въпрос за асансьор в здравно заведение, който на ден се ползва от твърде много хора. Преди години така летя няколко етажа единият от големите асансьори в сградата на Стоматологичния факултет на Мед.академия, моя позната се оказа в него, но пострадали нямаше.Ако си спомняте, и в един от родилните домове в Сф стана подобен инцидент, имаше контузени бременни!