Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара

Инцидентът стана в бургаското село Крушовец
Обновена: 11 сеп 2014 15:13 | 11 сеп 2014 11:33,
93
Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара
Снимка: архив Булфото

Нова кървава трагедия стана на пътя у нас. Тази сутрин лек автомобил излезе от пътното платно в района на созополското село Крушовец и връхлетя върху детска количка на тротоара. На място е загинало едногодишно момиченце в нея.

Още по темата
Трагедията се е разиграла на главния път Малко Търново-Бургас, който минава през селото. Шофьорът се качил на тротоара и блъснал млада жена от Крушовец, която разхождала детето си. Няма информация за състоянието на жената.

Майката се казва Нонка Красимирова, разказа пред БНР кметът на Крушовец. Тя разхождала бебето си в центъра на селото, когато върху тях връхлетяла колата.

„Карал е с превишена скорост и не е взел завоя. Дали е заспал, дали е алкохол?! Било е някакъв ужас“, обясни още кметът. Той разказа, че преди фаталния завой има пешеходна пътека.

Автомобилът е излизал от главния път от Малко Търново по посока Бургас. Момиченцето е починало на място, потвърдиха от полицията.

Следствената група прави оглед на местопроизшествието и все още няма официална информация за алкохолната проба на шофьора, както и дали той е карал с несъобразена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
15
 
! Отговори
Soffy преди 9 години
Плаща се като Ви чета коментарите. Както винаги в БГ винаги ви е виновна системата. Единственото адекватно да се каже и Да почива в мир детенцето. А какво се е случило надали някой тук знае, така че е глупаво да се коментира. Никой на пътя не е застрахован от инциденти.
9
3
 
58
 
! Отговори
Виктор преди 9 години
Преди няколко седмици мой познат го спират за проверка в района на Хисаря.Всичко е изрядно,но приятеля ми не успява да намери светлоотразителната зелена жилетка и за това му съставят акт от 20лв като съответно му прибират и талона.Преживях го все едно,че с мен се е случило-как е възможно за такава простотия да пишат актове докато коли фучат покрай тях в насрещното и застрашават невинни хора...до тази скапана жилетка която никой не ползва ли опряха и се направиха на толкова взискателни?!
8
17
 
21
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Поля,корупцията използва смърта на хората за да им вметват вина безпричино."Видите ли ако включите ФАРОВЕТЕ" ,катастрофите ще намалеят.Да но не само,че не намаляха но се увеличиха точно с 40%.Резултата от привикването на светещи тела и получаващо се безразличие към светещи обекти!!От цялата работа печелят само Бойко и Златев.Останало остава за почернените семейства!!!И при създалата се ситуация има ***,които поощряват тази лудост!!!
7
1
 
69
 
! Отговори
поля преди 9 години
Беззаконието и корупцията в България вече носи смърт, смърт и смърт...Мир на праха на детенцето и сили за майката...
6
1
 
79
 
! Отговори
! преди 9 години
И какво се оказва,зад волана граничен полицай пиян като ***...каква оправия очаквате след като дори закона не се спазва от хора,които трябва да го раздават.
5
5
 
9
 
! Отговори
до сидероглу преди 9 години
май доста фиша си изял за да те боли толкова
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-големия проблем е масовата неграмотност на шофьорите. Колко от управляващите еднотонни и многотонни машини познават влиянието на скоростта? Тези "шофьори" разбират, че карат бързо когато вече е късно. Докато не се включат камерите за средна скорост и техните глоби са необжалваеми големия проблем със скоростта няма да се реши, а МПС-тата най-вече убиват със скорост.
3
21
 
33
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Не трябваше ли количката да е с "ФАРОВЕ" как мислите колеги?Я вие Ушевите излезте от храсите ,дето стоите за фарове и колани и коментирайте?За друго не работите май!!!
2
14
 
36
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
КОНТРОЛА ЗА ИЗДАВАНЕ НА КНИЖКИ ЗА ШОФИРАНЕ Е НАПЪЛНО РАЗПАСАН!!!!ЕДИН КУП БОЛЕСТИ НЕ ТРБЯВА ДА ИМ СЕ ДАВАТ КНИЖКИ КАКТО И НА ДИАБЕТНО БОЛНИТЕ 1 СТЕПЕН !!!! ТЕ НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ СА КАТО ИМ СЕ КАЧИ ЗАХАРТТА!!!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПИЯНИЦИТЕ И НАРКОМАНИТЕ В ТОВА ЧИСЛО И МАРИХУАНАТА!!!БРУС ЛИЙ УМИРА ОТ ПРЕКАЛЕНА УПОТРЕБА НА МАРИХУАНА ОТ КОЯТО ПОЛУЧАВА ПРИПАДЪЦИ!!!! ТОВА ПО ФИЛМИТЕ КЪДЕТО ПУШАТ НЕПРЕКЪСНАТО И НИЩО ИМ НЯМА СА САМО НЕЩА КАТО НА КИНО!
1
30
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***