Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара

Инцидентът стана в бургаското село Крушовец
Обновена: 11 сеп 2014 15:13 | 11 сеп 2014 11:33,
93
Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара
Снимка: архив Булфото

Нова кървава трагедия стана на пътя у нас. Тази сутрин лек автомобил излезе от пътното платно в района на созополското село Крушовец и връхлетя върху детска количка на тротоара. На място е загинало едногодишно момиченце в нея.

Още по темата
Трагедията се е разиграла на главния път Малко Търново-Бургас, който минава през селото. Шофьорът се качил на тротоара и блъснал млада жена от Крушовец, която разхождала детето си. Няма информация за състоянието на жената.

Майката се казва Нонка Красимирова, разказа пред БНР кметът на Крушовец. Тя разхождала бебето си в центъра на селото, когато върху тях връхлетяла колата.

„Карал е с превишена скорост и не е взел завоя. Дали е заспал, дали е алкохол?! Било е някакъв ужас“, обясни още кметът. Той разказа, че преди фаталния завой има пешеходна пътека.

Автомобилът е излизал от главния път от Малко Търново по посока Бургас. Момиченцето е починало на място, потвърдиха от полицията.

Следствената група прави оглед на местопроизшествието и все още няма официална информация за алкохолната проба на шофьора, както и дали той е карал с несъобразена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
41
 
! Отговори
... преди 9 години
Пиян граничен полицай,това е истината и не може да се скрие.Смятайте за каква пасмина говорим след като колегите му без никаква съвест се опитват да прикрият.Всички в тая работещи в тази система са едни и същи.Каква съвест имат,за да се опитват да го прикрият.Това е най-грозният цинизъм.
29
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...лесно е да съдиш,по - трудно е обаче да дадеш личен пример. И съм сигурен че на 90% от форумните критици ако са шофьори - редовно превишават скоростта или са карали пияни или пък , постоянно си паркират по тротоарите така че,това което се случва в държавата сме си виновни ние - ДЪРЖАВАТА,ТОВА СМЕ НИЕ!
28
1
 
25
 
! Отговори
toyr преди 9 години
Да пази господ всеки му от такава трагедия
27
10
 
15
 
! Отговори
Пътник преди 9 години
И като прочетох коментарите ...стига с тоя Бойко ...БСП-ето беше на власт до скоро,а сега е безвластие...При Бойко имаше камери и фишове -електронни,но БСП-ето ги отмениха,щото тормозели "бизнеса"...Колкото повече дъвчете Бойко,толкова повече му вдигате вота...Какво стана с наглеца дето смачка дете в Стара Загора,ето това ще последва и тоя наглец...и то пиян...пиян ли е бил на работното си място...После имало политически чистки и реваншизъм...Няма страх от Бога и уважение към ближния-диагнозата
26
1
 
35
 
! Отговори
ххх преди 9 години
Карал е заспал с над 60 км/ час в населеното място в с. КрушевецПричината за жестоката трагедия в бургаското село Крушевец, където граничен полицай Костадин Стоянов помете бебешка количка и размаза 11-месечно момиченце в нея, е била жесток пиянски запой, продължил до 8 часа сутринта. Костадин Стоянов е от Приморско. Купонът предната вечер започнал още около 19 часа в ресторант "Резвая" в Малко Търново. Той бил по повод юбилей на негов колега. Събралите се бранители на границата разпивали до сутринта. Не е ясно какви са причините Стоянов да поеме неадекватен към Бургас.Установено е, че
25
1
 
45
 
! Отговори
bbbbb преди 9 години
В друг сайт пише че бил граничен полицай и бил мног пиян,и негови колеги веднага отишли и му давали кисело мляко да спадне алкохола ,преди кръвната проба..........Ужас тези и те са за пандиза заедно с него,кой знае на някой забутана застава са пиянствали цяла нощ.....
24
1
 
37
 
! Отговори
Трагедия дръжки... преди 9 години
Трагедия дръжки! Това се нарича БЕЗЗАКОНИЕ! И то ПЪЛНО! Още по време на Студената война един американски военен беше казал: "С българите изобщо няма нужда да се бием! Дайте им алкохол и бързи коли и ТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ САМИ!" Лошото е, че Студената война СВЪРШИ, сега американците СА СЪЮЗНИК, а ние наистина СЕ ИЗБИВАМЕ САМИ! И не, че някои ни кара... Просто, ей така... ОТ ГЛУПОСТ!!!
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колите не убиват, оправете си заглавието!!!
22
2
 
23
 
! Отговори
ми4 преди 9 години
До АнонименЗащо всички шофьори доживотна ? Всички пияни шофьори по съм съгласен !
21
2
 
26
 
! Отговори
Пътник преди 9 години
много се разминава информацията от МВР-Бургас и тази на очевидците...Тези,които трябва да са за пример и да спазват закона са се разпищолили и другарите им ги прикриват...Голямото чистене да започне от МВР -ето...Има ли политическа воля обаче за това???
20
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колата арестувана ли е?
19
28
 
11
 
! Отговори
Тошико преди 9 години
Докато Герб е на власт ще си карам както си искамм муууууухаааааа
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
a toi e jiv taka li? da se be6e prebil! edin zvjar po-malko.
17
1
 
55
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Застреляй пиян шофьор - спаси десетки други.
16
1
 
34
 
! Отговори
:( преди 9 години
Поредна трагедия на пътя. Нас война не ни трябва, щом още от пеленачета ги трепим. Не пожелавам мъката на родителите..11 месеца го гледаш, за да може някой джигит на пътя да го отнеме. Тук, професията не играе роля. Не и пред народа. Не и пред майката и бащата. Не ни трябват войни..трябва ни алкохол и беззаконието, което е в момента! Достатъчни са ни. Не визирам нации, а население. Лека пръст на детенцето и кураж на родителите! Нямаме оправия. Войната по пътищата, нямат край. Ще се ***.
15
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доживотен затвор без право на замяна на всички шофьори, убили човек на пътя.
14
1
 
53
 
! Отговори
преди 9 години
И този ли ще го приберат в болница, за да отърве ареста, а после да си почива у дома??????Мир на душичката на загиналата рожбичка и сила за родителите. Въпреки, че няма такава сила, която да понесе тази болка...Дано виновният ПОНЕ този път понесе заслужено наказание!!
13
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много неприятна новина, смърт на новородено и неизвестно състояние на млада жена, заради глупостта и нехайството на ербап джигит ЖИк-Так рицар. Само погледнете какви състезания си устройват в курортите по Черноморието. Куките седят на едно и също място и дебнат в храстите, а *** реват с автомобилите си по пешеходните зони и не спазват скоростта за движение в курорта, която е 40км/ч. Е, аз се връщам в БГ за 2 седмици ама ми държи влага дълго, та не всяка година си идвам ама вие как живее
12
1
 
53
 
! Отговори
tarbuh преди 9 години
Граничен полицай е шофьорът, който прегази бебето в количка в центъра на село Крушевец днес около 9 часа, съобщи Флагман. Полицаят е бил мъртво пиян, качил се на тротоара от отсрещното движение. Няма спирачен път, твърдят очевидци. Колегите му от Гранична полиция в Бургас веднага са отишли на мястото на инцидента, в момента те го пазят. От сутринта му дават кисело мляко, за да намали концентрацията на алкохол в кръвта му. В момента той пътува към Бургас, където ще му бъде направена кръвна проба"
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 3: по-строг закон може и да няма ефект. Закон, който се прилага наистина, 100%.