Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара

Инцидентът стана в бургаското село Крушовец
Обновена: 11 сеп 2014 15:13 | 11 сеп 2014 11:33,
93
Трагедия: Кола уби дете в количка на тротоара
Снимка: архив Булфото

Нова кървава трагедия стана на пътя у нас. Тази сутрин лек автомобил излезе от пътното платно в района на созополското село Крушовец и връхлетя върху детска количка на тротоара. На място е загинало едногодишно момиченце в нея.

Още по темата
Трагедията се е разиграла на главния път Малко Търново-Бургас, който минава през селото. Шофьорът се качил на тротоара и блъснал млада жена от Крушовец, която разхождала детето си. Няма информация за състоянието на жената.

Майката се казва Нонка Красимирова, разказа пред БНР кметът на Крушовец. Тя разхождала бебето си в центъра на селото, когато върху тях връхлетяла колата.

„Карал е с превишена скорост и не е взел завоя. Дали е заспал, дали е алкохол?! Било е някакъв ужас“, обясни още кметът. Той разказа, че преди фаталния завой има пешеходна пътека.

Автомобилът е излизал от главния път от Малко Търново по посока Бургас. Момиченцето е починало на място, потвърдиха от полицията.

Следствената група прави оглед на местопроизшествието и все още няма официална информация за алкохолната проба на шофьора, както и дали той е карал с несъобразена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама те щом са с пагони не се глобяват един друг униформените.Гарван гарвану око не вади.Мафия са като политиците.Изобщо в БГ закона важи само за простосмъртния.Това държавен служител ли е забрави да го докладват.После може да опре до него и не смеят да се топят един друг.Не се знае кой колко и какви връзки има.Е ТОВА СИ ВЪРВИ ОТ СОЦА И НЕ СПИРА.СИСТЕМАТА МОЙ ЧОВЕК ЩЕ НИ ЗАКОПАЕ!СЪЩОТО Е И НА ИЗБОРИТЕ.ГЛАСУВА СЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ ДОСЕГАШНИ ПАРТИИ,ЗА ДА НЕ ДОЙДЕ ДРУГ И ДА ГИ ИЗРИТА ОТ ДЪРЖАВНАТА СЛУЖБА!
49
1
 
18
 
! Отговори
БГ ПОЛИТИК преди 9 години
.... Айде сега! Стига сте ни занимавали с такива "маловажни" теми........ Много по- важно от загинало детенце , наводнения , земетресения......... е да вървят нашите МАЩАБНИ ПРЕДИЗБОРНИ КАМПАНИИ - ПЪЛНИ С МИЛИОНИ ПРАЗНИ , ВИСОКОПАРНИ И ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ И УСВОЯВАНЕТО НА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ОТ ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ ЗА НАШИТЕ "ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ" !!!!!................
48
1
 
36
 
! Отговори
Вуте преди 9 години
Граничен полицай пиян до козирката , опитали са се негови колеги да осуетят вземането на алкохолна проба, нещо доста цензурират информацията тука....
47
1
 
34
 
! Отговори
до редакцията преди 9 години
Колата ли е убила детенцето, или *** с кола го е убил?!С изпити по химия ли ви приемат за журналисти???
46
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма страшно за колегата, сега екпертизата ще докаже, че детето е било виновно за инцидента.
45
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обществото вече е на много ниски нива, ако може въобще да се нарече общество.
44
3
 
49
 
! Отговори
асд преди 9 години
Вера Александрова, защо не напишеш че е полицай, а? И че е бил пиян,а? Овца смръдлива
43
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полиция / Мафия - едно и също .. виждал съм лично как висши полицаи се срещат на не толкова оживени места с мутри ! Униформените са най-големите *** в *** ни .
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
има снимка в 24 4аса на детенцето
41
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди 1 месец една прокурорка ме удари на Красно село , повикахме КАТ и след 3 часа разправии и се оказа ,че виновният съм аз. Имаше и свидетел, който сам дойде да потвърди вината и, но накрая с голямо неудобство, без да ме гледа в очите, полицаят каза че аз съм виновен. Просто човекът си пази хляба, лично шефа на КАТ му се обади и му нареди да оправи нещата на колежката. Е това е нашата законност !
40
1
 
41
 
! Отговори
9 преди 9 години
Има някаква аномалия в България-полицай трепе човек,колегите му го прикриват,лекар прави грешка,колегите му го прикриват,професор/учител прави гаф,колегите му го прикриват и т.н и т.н .Обаче като народ не можем да си улесним живота като се прикрием един друг...
39
1
 
36
 
! Отговори
AHOНИМЕН преди 9 години
Затвор и нищо друго за този уш полицаи мама им *** долна , отиде си една малка душа
38
1
 
29
 
! Отговори
д-р Хаус преди 9 години
"По неофициални данни апаратът е отчел 63 промила."Щях да умра от смях, ако не беше случаят убийство на българско дете - и то от полюцай...6,3% алкохол в кръвта може да има само труп, а полюцаят, за съжаление, не е такъв.
37
2
 
44
 
! Отговори
Shark преди 9 години
ЧЕНГЕ!!! Убиецът е ЧЕНГЕ!!! Ако съм на бащата на това дете ще ми скъся живота, в преносен, и в пряк смисъл на думата!!!! Защото вероятно ще остане ненаказан, защото ченгетата тук са недосегаеми
36
65
 
3
 
! Отговори
ОПЛОДИТЕЛ преди 9 години
Няма страшно.Ще и направя друго хлапе на жената ,естествено ако не е без крак или ръка след като са я ударили та да ме е гнус.
35
5
 
18
 
! Отговори
Олд Шетърхенд преди 9 години
Винаги съм казвал, че колите са много лоши. Лоша кола, много лошава кола. Не я е срам тази кола! Заслужава да бъде нарязана на парчета тази лоша кола.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алкохолната проба с дрегер на граничния полицай, предизвикал тежка катастрофа тази сутрин в село Крушевец, е положителна, научи "24 часа".По неофициални данни апаратът е отчел 63 промила. Служителят е пътувал със собствен автомобил "Рено Канго". Бил е в почивка през последното денонощие. Той е на 38 год и се казва Костадин Т.
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости невинната душица.Дано майката да се съвземе и да може пак да ражда.На виновниците за такива ужасни инциденти трябва да им се налагат такива наказания, че да държи влага и на останалите шофиращи. У нас обаче, за подобни убийства се получават условни присъди. СРАМ !!!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Служител на Гранична полиция е причинил тежката катастрофа в бургаското село Крушевец. Колата му е излязла от пътното платно, качила се е на тротоара и е помела бебешката количка с 11-месечната Красимира-----------------------------------------24 4аса
31
1
 
35
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Такъв го караш да си изкопае сам гроба и жив го погребваш-няма нужда дори да си цапаш ръцете с него...Сега ще пишат колко добър полицай е бил,примерен съпруг и баща,как е бил все усмихнат и е поздравявал комшиите от входа,как на една баба и е помогнал да слезе от автобуса и още куп медийни простотии а колегите му от девет дерета вода ще домъкнат за да го оправдаят по някакъв начин...явно потърпевшите трябва да вземат нещата във свои ръце и ще видите,че така ще стане