Екипи на МВР и МОСВ пътуват към мястото на взрива в Мъглиж

Експерти на място ще направят замервания на въздуха
Обновена: 19 дек 2014 13:24 | 19 дек 2014 13:23, Анисия Иванова
2
Екипи на МВР и МОСВ пътуват към мястото на взрива в Мъглиж
Архив: Булфото

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" инж. Николай Николов и Тодор Гребенаров - директор на ГДОП, пътуват към мястото на взрива в град Мъглиж, съобщиха от МВР.

Още по темата
В 11.27 часа днес на тел. 112 е постъпил сигнал за възникнал взрив в производствена база за пиротехнически изделия в района на Мъглиж.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията и пожарната. Районът е отцепен от полицейски служители, пожарникари извършват обезопасяването му. По първоначалната информация има пострадали.

По разпореждане на министъра на околната среда и водите Ивелина Василева мобилна станция за измерване качеството на атмосферния въздух също пътува към мястото на взрива край град Мъглиж.

Към района на инцидента са изпратени и специалисти от Регионалната инспекция по околна среда и водите в Стара Загора, съобщиха от МОСВ.

Експертите на място ще направят замервания на въздуха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: МъглижвзривМВРМОСВ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е да не е гръмвала Ядрена Бомба? Та замервания.. Мирише на Трагедия това е.. Съболезнования на близките на загиналия! :-х
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само един ли?