Убитата Вероника не е била изнасилена

Студентката вероятно е нападната с цел грабеж
Обновена: 4 мар 2015 14:26 | 4 мар 2015 11:22, Красимир Ангелов
149
Убитата Вероника не е била изнасилена
Снимка: Impact Press Group

Не е упражнено сексуално насилие върху 23-годишната студентка Вероника Здравкова, която бе открита мъртва преди ден във водите на река Янтра, съобщи наблюдаващият прокурор Цани Попов пред „Фокус“.

По думите му към този момент основната версия, по която работят следователите, е убийство с цел грабеж.

Още по темата
Прокурор Попов съобщи, че липсва дамската чанта на момичето заедно с нейния портфейл и телефон.

"Панталонът на момичето е бил свален най-вероятно поради дългия престой във водата и от течението”, коментира наблюдаващият прокурор.

Той посочи, че все още се работи и по уточняването на точния час на смъртта на младото момиче, което изчезна на 28 февруари след 19 часа.

Прокурор Попов посочи, че резултатите от аутопсията са показали, че смъртта на момичето е настъпила насилствено. Открити са множество рани по главата й, причинени от удар с тъп предмет.

Както Dnes.bg съобщи, тялото на изчезналата студентка Вероника Здравкова беше намерено във водите на река Янтра, след като водолази се включиха в издирването в реката. Момичето е родом от Никопол, но в последните години е живеела, учила и работила във Велико Търново.

На този етап все още няма конкретно лице, което да е заподозряно за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато в една държава не съществува върховенство на закона нито истински присъди (доживотен или инжекция) всякакви психопати и *** превръщат нацията в тяхно игрално поле. В нормалните държави *** са длъжни да се съобразяват с нормалните хора, а в държави като България (т.е. Бангладеш) е точно обратното. Нормалните хора са ежедневно наказани за това, че живеят в тази ***. Какво единство, какъв национализъм...улици пълни с *** (битови както и човешки) и цялата *** през разпад.
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тялото е намерено от рибар не от полицията....
39
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смъртно наказание за ***. Публично.
38
2
 
13
 
! Отговори
KK преди 9 години
Хора не се пенете де, нормално е от следствието да не пускат точна информация за това как е станало всичко. Това е с цел да не знаят извършителите на какъв етап са в разследването. Нормално е даже да пускат напълно фалшива информация, със същата цел. Това не е майтап, практиката показва, че от изтичане на такъв тип информация се забавя, даже се осуетява разкриването на виновните. Това не е професионално убийство, така че скоро ще бъде задържан извършителя.
37
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва, че реката е смъкнала дънките на момичето е една от най-КОЛОСАЛНИТЕ глупости, които съм прочитал някога. И се надявате тея *** да хванат извършителя/ извършителите.Толкова ли е проста родната полиция или просто се опитват да прикрият нещо? Мисля, че отговора е ясен на повечето от нас.
36
2
 
29
 
! Отговори
око за око преди 9 години
Върнете смъртните присъди!
35
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доган строи сарай след сарай, електората им краде ток и вода, изнасилва и убива безнаказано и никой не дръзва да напише нещо в пресата. Жалки сте.
34
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свобода на словото, демокрация. Браво бе, днес бг.
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали се сещате че на днешно време с тези телефони, местонахождението му може да се определи с точност до метри! Ако решат, вече могат да знаят къде е телефона, кой го е взел и къде се е скрил. А ако го е продал в заложна къща, ето ви още един повод да затворите тези бардаци за крадени стоки!!!!
32
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм против смъртното наказание,трябва изверга който е извършил убийството да бъде мъчен до смърт с дни,и да бъде сниман,след това да пуснат видеото да се гледа,така че ,всеки който си позволи пак да направи такова нещо да знае какво го чака!
31
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука гледам само следователи и съдебни лекари коментирали. Оставете органите да си свършат работата и тогаав коментирайте кой как си върши работата. Нямате никаква информация, а разбирате повече от следователите.Това не е като по филма "От местопрестъплението", където ги хващат за 45 мин.До приключване на случая нямате право да давате безсмислени оценки за работата им. Отново българина е по-католик от папата.
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полицията бърза методично. Утре ще вземат и пръстови отпечатъци. Ако е да стачкуват за пари, всички са там. Когато е да си свършат работата, никакви ги няма. Освен да се бавят умишлено.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак ще се окаже поредната изродщина...
28
2
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
давам Ви още два дни да ги откриете, на права следа сте. Действайте по експедетивно.
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименпо синините и насяданията на кръв лесно се орпеделя дали ударите са получени докато е била жива или не. Освен това знаеш ли с каква скорост трябва да се движи тялото в реката, за да се получат същите наранявания от камъни както от бухалка да кажем. Съдебните лекари си знаят работата.
26
0
 
18
 
! Отговори
до 37 и 38 преди 9 години
Що не вземете да се метнете от моста, та емпирично да проверим колко пъти можеш да си удариш главата в камъни?***.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"коментарите" ЯСНО ПОКАЗВАТ какво е " нивото" на този "сайт"
24
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да си обясня как може да има още такива диваци,вървиш си по улицата и някакъв си не знам точно как да го нарека решава да те убие за нещо незначително,23-годишната студентка си замина за едното нищо,за такива до живот или смъртно наказание!
23
0
 
20
 
! Отговори
До В.Узунов преди 9 години
Гледай теб да не намерят някъде със смъкнати панталони.
22
2
 
33
 
! Отговори
търновец преди 9 години
Познавам бегло този квартал, защото винаги съм се страхувал като минава от там, а съм добре сложен мъж и ходя обикновено по светлата част на деня. Има катуни там, и ако са я ограбили като нищо са я скрили и са се мъчили да я свестят. Като е минала полицията с кучета са я захвърлили. Може и да не съм прав, но не е изключена и тази версия. Полицията не смее да ги притисне и да им направи пълен обиск на тези катуни. Дано не нарочат някой случаен просяк, а убиеца да е на свобода.