Вероника е убита с предмет с тъп и с остър връх

Още няма заподозрян за зверството, основната версия е грабеж
Обновена: 5 мар 2015 13:55 | 5 мар 2015 09:39,
122
Вероника е убита с предмет с тъп и с остър връх
Снимка: Impact press group, архив

23-годишната Вероника Здравкова, която бе открита мъртва на 3 март във водите на река Янтра, вероятно е убита с предмет, който има и тъп, и остър връх. Това заяви наблюдаващият прокурор по разследването на убийството Цаньо Попов.

Още по темата
Той заяви, че основната версия е грабеж с убийство, но не се изключват и останалите версии.

И към момента липсва дамската чанта на Вероника, с която е установено, че е излязла от работа.

Все още няма заподозрян за убийството, допълни прокурорът и заяви, че се работи с много хора – близки и познати на момичето. „Работата продължава, за ден-два няма как да се изчистят всички неща“, каза още Попов. Към момента не може да се проследи и IMEI кода на телефона на Вероника, тъй като той все още е изключен.

Участници във вчерашния протест във връзка с жестокото убийство определиха района като изключителен опасен поради липса на осветление. „Повечето хора, преминаващи през района, са студенти, които нямат възможност да пътуват с такси или автобуси и минават пеша“, разказа момиче, участвало в протеста.

Един от организаторите му заяви, че над 700 подписа днес ще бъдат заверени при нотариус и предстои да бъдат вкарани в общината. Искането на хората е едно: да се организира видеонаблюдение и осветление в района.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов обясни, че парцелите, за които е станало дума на протестите, са държавна и частна собственост.

„Преди 40 години там е създаден временен мост. След построяването на тунела в посока Русе е изграден и временен път. Реално тези съоръжения е трябвало да бъдат премахнати, но това е единственият пряк път, който минава през всички частни парцели“, обясни той.

Кметът заяви още, че са инициирани срещи с областния управител, фирми за охрана и видеонаблюдение и всички иституции, за да може да се уреди въпросът.

Днес във Велико Търново е обявен ден на траур. Днес ще се състои погребението на Вероника Здравкова. Черни знамена са поставени в Ректората на университета и в Стопанския факултет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
9
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Орли, които са я обрабили за 10 лева.
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Остър и *** предмет... Секира или Брадва.. А кой сече с брадви? Знае се!
7
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига пропаганда,искаме залавяне на извършителя със преки доказателства.Този случай все повече заприлича на случая Белнейски като убийство и като размиване във времето.За мен нещата клонят вече в друга посока.Това убийство е извършено с цел помрачаването на националния празник и вкарването на страната в траур,тоест,това е политическо убийство на задкулисието.ЗАБРАНЕТЕ МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ,ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ЗАДКУЛИСИЕТО СЪС НАЙ СТРОГИ ЗАКОНИ И УБИЙСТВАТА НА ХОРА ПО ХРИСТИЯНСКИ И НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ СПИРАТ
6
1
 
14
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
дори и да помогнат тия видеонаблюдения и охрани, бесилката си е най-добре. престъпниците и да се сдържат от престъпления, пак си остават неприятни типове дето по-добре без тях. надявам се жалостивите толерасти да се поизселят към швеция, франция, и останалите бели държави, та пак да се беси както е редно.
5
8
 
16
 
! Отговори
2 преди 9 години
Номер 1 , ти си един умствено психично болен ***, който само хаби въздуха.
4
2
 
54
 
! Отговори
zeus преди 9 години
На всички е ясно, че извършителят е от близкия катун, но в името на "етническия мир" полицията никога няма да го назове.
3
1
 
30
 
! Отговори
знайко преди 9 години
мого бързо напредвате,ФБР.пасти да яде.
2
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или с *** и с остър връх...Аре к'во ни правите на будали тука и к'во шикалкавите. Я си кажете, че уликите сочат боляромасонски ритуал. Кой знае кви пари ще се кихат, за да се потули тази история. Сефте.
1
3
 
55
 
! Отговори
бълха рин преди 9 години
Значи в *** трябва да убият млад човек за да сложат лампи. Евалата, майка ни гадна да е.а!