Великотърновци с протест след смъртта на Вероника Здравкова

Те настояват за осветление, камери и полицейско присъствие
Обновена: 3 мар 2015 18:58 | 3 мар 2015 18:55, Камелия Цветанова
77
Великотърновци с протест след смъртта на Вероника Здравкова
Снимка: Булфото

Два протеста организират великотърновци след смъртта на 23-годишната Вероника Здравкова, която беше намерена удавена във водите на река Янтра, съобщи „Фокус“.

Още по темата
Те ще настояват за осветление, камери и полицейско присъствие в района на инцидента.

Друго искане на протестиращите е органите на реда да осигурят охрана за студентите във Велико Търново.

Инициаторите на протеста ще настояват още в тъмната част на денонощието районът от Автогара Юг до жп гарата в града да се обхожда от патрул на полицията.

Протестиращите ще стартират подписка утре в 18 ч. пред паметника ''Майка България'' във Велико Търново.

Припомняме, че тялото на 23 годишната студентка, която беше в неизвестното от събота вечерта, бе извадено днес от водите на река Янтра.

По първоначални данни момичето е било по бельо, от което може да се предположи, че е била изнасилена.

По случая се води досъдебно производство за умишлено убийство срещу неизвестен извършител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Велико Търновопротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
полицаите са престъпници!
33
0
 
3
 
! Отговори
агата преди 9 години
Жалко за една млада жена да си отиде от този свят толкова рано.Ще изчакаме да видим след аутопсията какво ще излезе,щом е била по бельо захвърлена в реката демек е била изнасилена от някой си.Полицията трябва да работи по 2 версии едната за грабеж и изнасилване,другата е от близък може би бивш или настоящ приятеля.Първата версия отпада за мен защото грабеж и изнасилване на едно място и после в реката е трудно да стане,ако някой искал да си отмъсти примерно приятеля и е по-възможно даима изневяра
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Органите на реда да осигурят охрана на студентите.....????! И как ще стане тази работа??? И по дискотеките и баровете ли ще ги охраняват .....нали първо "охраняваните"ще нададат вой че им се ограничават правата.
31
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пригответе се нещата ще стават като в др.страниЗнае се,опасно еПример голям- Южна АфрикаГоляма престъпностМой познат синът му го срещат черните на улицата- взимат му дрехите, телефоните, по *** долни си идва в къщиНО ЖИВ ЗА КЪСМЕТ!Струва ви се смешно?ЖИВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТам никой не излиза вечер.НО ИМАТ ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВАТ ОРЪЖИЕ И ДА СЕ ОТБРАНЯВАТ!А в България хем убивани хем нямаш право на оръжие
30
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Възстановаване на смъртното наказание !Най-висшата марка на справедливост.
29
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледайте как е в Индия - това ни чака! По-добре няма да става.
28
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко, мно жалко, че пореден млад човек си отива по този отвратителен начин. Лека и пръст!
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименхимическа субстанция, която притъпява съзнаниета и изпадаш в хипнотичен транс, където правиш каквото ти кажат /внушат/ и после не помниш нищо. Ако обаче не е убита там и е използван този наркотик от богати тарикати и после тя е запомнила нещо... туийн пийкс, ако не си гледал.много версии...Но такъв наркотик даже се продава свободно и пишат по медиите за него. Та даже от ЕС са притеснени от мащаба!!!
26
3
 
49
 
! Отговори
Tia преди 9 години
Убийства има в цял свят не е само в България.Бог да прости момичето и дано има Господ да накаже виновника.Аз също съм ЗА смъртното наказание.Тук нещата ще се оправят с доста по сериозни закони.
25
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимена стават ли с хитрост и коварство? Примерно с наркотик за изнасилване и други методи? Това не е ли "на сила"? Или това вече, ако го скрием и проституцията става чиста и законна?!Да, но *** доброволно не се става никога и при никакви обстоятелства!!! Дори, да е заради мизерията, пак не е доброволно!
24
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но не бива предварително да се решава, че престъплението е дело на хората от катуна. Дано да успеят да открият извършителя или извършителите.Обитателите на катуна могат да бъдат много полезни на следствието, защото те обикалят навсякъде, виждат и чуват много неща. Най-добре е техните тартори да ги съберат и да накарат всекиго да каже какво е чул или видял по това време, в този район.
23
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако катунът е проблемен, има начини проблемите да се решат от раз.Нужно е само добро желание.
22
10
 
12
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Като чета новините се плаше с всеки ден който минава ... А бе хора, не виждате ли в какъв хаос живеем? Направо не мога да дишам тука. След два месеца ми излиза визата за Канада и си *** капаците. Няма да ме интересува за България. Предлагам ви, който може да се спасява зад граница. Който не може, само госпот може да го спаси от тази простотия.
21
4
 
19
 
! Отговори
Златен лъв преди 9 години
До Мартин"Питам се какво ли би направил бай Тошо с извършителите ако беше той на власт ?"Имаше смъртна присъда. И се прилагаше. За лудите имаше лудница. Невинаги обаче психичноболните убийци стигаха до лечение. Убиецът на няколко души в студентските общежития е диагностициран като шизофреник, но по пътя за психиатрията се опитал да избяга и го застреляли. Така се постъпваше в ония времена на тирания и липса на демокрация.
20
10
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 9 години
Подкрепям те.До тъгуващите за бай-Тошовото времеАми нали тогава бяха докарани в България онези няколкостотин хиляди, събрани от съседните държави! Именно те са автори на около 90% от престъпленията срещу личността.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От моя гледна точка, би трябвало да има връзка между заключението на 26 /Анонимен/ и написаното от 29 /Веселин/. В 26 са обобщени причините, а 29 обобщава следствието /решението на проблема/.Има ли още мъже в тази държава?
18
1
 
24
 
! Отговори
аноним преди 9 години
Там в близост до гарата има катун с римляни (иде ми друго да напиша, но *** ще ме изтрие). Района е изключително занемарен и изоставен. Човек по късна доба трябва да се прибира задължително с такси, което ще му одере кожата. Прави са си търновци да искат полицейско присъствие в района (макар че едва ли една патрулка с двама ***, мръхтунещи в нея ще реши проблема). Горката девойка...
17
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЯ КАТО СЕ ОБЪРНЕ КАРУЦАТА ПЪТИЩА МНОГО. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОЩЕ КОГАТО ВИ ДОКАРАХА ХАМЕРИКАНСКАТА СЛОБОДА И ДЕМАДЕКРАЦИЯ. АМА ВИЕ СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ ЩЕ СИ ЖИВУРКАТЕ КАТО ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ. АХА АМА НЕ.
16
0
 
24
 
! Отговори
Веселин преди 9 години
Закона е Върховното чувство за Справедливост, Но понякога е нужно само един пистолет, за да има Възмездие.... С. Колт!
15
3
 
4
 
! Отговори
sled dij... преди 9 години
kide bqhte dosega ranobudni obrazovani kide mnogo birzo zaspahte ot minaloto lqto ave m.....ta vi