Жена е в болница след взрив на газова уредба в колата й

Пътник запалил цигара, не усетил миризмата на газ
15 сеп 2015 11:16,
12
Жена е в болница след взрив на газова уредба в колата й
Снимка: архив Булфото

45-годишна жена беше настанена с изгаряние в болницата във Видин, след като автомобилът й се запали в движение.

Инцидентът се случил вчера в късния следобед.

Жената се движила в посока Ферибот-Видин. Автомобилът на жената е бил с газова уредба, а причината е техническа неизправност. Пътник от колата запалил цигара, без да усети миризмата на газ.

Огънят ранил жената и унищожил купето на колата.

В потушаването на пожара е участвал един екип на РСПБЗН-Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Към каращите на ГАЗ, като сте мизерници и гледате тънканата се предвижвайте с колелета, ролери кънки и каквото др. Ви дойде на ум, но не и с подвижните газови бомби. За информация в Германия не е разрешено да се кара на газ и поради тази причина там няма от къде да налеете газ в ракетите си. А германците не са по технологично изостанали от нас, просто са проумели фактите, че газта е за готвене, а бензина е за каране.
9
4
 
2
 
! Отговори
До з-те на ГАЗТА преди 8 години
Уважаеми колеги, на всеки един бензинов автомобил на талона пише с какво гориво е. Навсякъде в книжката на автомобила се говори за гориво "БЕНЗИН", а не за ГАЗ! Я ми кажете всички газаджии в БГ където монтират такива уредби, сертифицирани ли са за дейността, която извършват? Кой гарантира, че след като изляза от техния сервиз няма да пламна след 50 км? И накрая, колко бензинови коли пламнаха за последната една година ето така, както пламват и гърмът автомобили карани на газ?
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 7 НЕ ИМА БЕНЗИН
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕЗНАМ С КАКЪВ АКЪЛ СИ СЛАГАТ ГАЗ НА КОЛИТЕ , ВИНАГИ НОСИШ ЕДНА БОМБА С ТЕБ
6
3
 
2
 
! Отговори
До номер 2 преди 8 години
По твоята логика трябва да забранят колите , защото стават много катастрофи
5
3
 
9
 
! Отговори
Николай преди 8 години
До АнонименА защо предполагате че фабричните са по сигурни ? Днешните коли са определено по несигурни и нездрави от коли около 2000ната. Отделно дето аз съм монтирал газова уредба и за 2000лв при опитни майстори на конкретната марка. Имам далеч повече доверие в човека отколкото в завода. А вие като смятате че с колело се превозват деца и багажи ...Не е от хубаво че слагаме уредби , от скъп бензин е. В щатите газ няма , просто няма, защо ли ? Може би заради 2.5$ на Галон ...
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАнонимен, жестоко се лъжеш, ако мислиш че фабричните газови уредби не дават дефекти...истината е една - имало да става - станало е. Сега просто остава да съчувстваме на ранените и да им пожелаем да се оправят по-скоро и да преживеят шока по-бързо.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяните къртят миФки с глупостта си.
2
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е да се забрани използването на газова уредба без тя да е фабрично инсталирана от производителя на автомобила. Какво е това във всеки един гараж куцо и сакато монтира газови уредби? Който иска да ми е евтино да използва колело, а не да се превръща в подвижни бомби. Ами тази бричка на газ ако се е запалила на обществен паркинг и изпепели покрай нея още няколко автомобила?
1
5
 
25
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Пушенето убива!Четете надписите по кутиите!