Рецидивист обира жени с лъжа, че ще им плати за любов

Момичетата мислели, че ще получат добри пари за услугите си
53
Рецидивист обира жени с лъжа, че ще им плати за любов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Полицията в Пазарджик задържа местен рецидивист, който обирал млади жени, примамвайки ги с обещанието, че плаща добре за сексуални услуги. Това съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов за "24 часа".

43-годишният Иван Батищев, осъждан неколкократно за кражби и разпространение на наркотици, си направил профил в известен сайт за запознанства. Представил се за солиден мъж със сериозни финансови възможности, който търси женски ласки срещу богато възнаграждение.

Три млади жени на възраст между 18 и 21 години от Пазарджик, Стрелча и пловдивското село Оризаре се вързали на предложението и се свързали с Иван. Рецидивистът ги омаял с оферти за по 400-500 лв. за орална любов и момичетата, които не били проститутки, се съгласявали.

Всяка една от тях той качвал в колата си и извеждал на междуселски пътища край Пазарджик. Рецидивистът получавал това, което искал и докато жената слизала от колата, за да се пооправи, той изчезвал с мръсна газ от мястото.

В колата му обаче оставали чантите и вещите на жертвите му - мобилни телефони, документи и пари. Въпреки срама, трите момичета подали жалби в полицията в Пазарджик и по описанието им престъпникът бил открит и задържан.

В полицията смятат, че измамените и обрани жени от Иван Батищев са много повече, но не смеят да се оплачат в МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: МВРПазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
56
 
! Отговори
Каруцар преди 8 години
Хитрата сврака с двата крака .... вирнати! Намерили си майстора сребролюбките.
2
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Рецидивистът ги омаял с оферти за по 400-500 лв. за орална любов и момичетата, които не били ***, се съгласявали"===Не били ***, просто правели сексуални услуги срещу заплащане. Е... ако не са ***, какви са тогава?
1
1
 
30
 
! Отговори
Вот дю Фак преди 8 години
туй освен Мандолинко 47г да е , закъсал с парите и от футбола явно не пада лев и спретнал схемата