Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият

Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев
Обновена: 13 мар 2016 14:03 | 13 мар 2016 11:42, Александър Попов
309
Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият
Снимка: bTV

Динко Вълев стана известен като ловец на мигранти на границата. За 29-годишният собственик на автоморга направиха очерк и в британски медии.

Самият той обаче иска да живее нормално, в нормална държава.

Какво би направил сега, ако срещне бежанци на границата?

Още по темата

"Ще звънна на 112, после ще оставя да ме набият и ще се прибера набит", заяви иронично той пред bTV.

Тврди, че хората му се радват и го подкрепят, а критики чул от малко хора.

Сред недоволните от разходките му по границата са обаче най-близките му.

Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му.

"Както си карах АТВ-то, един бежанец изскочи от храстите отгоре ми. Каза ми Аллах-мулах, тръгна да ме ръга", връща лентата Динко за деня, в който залови бежанци на границата ни. От там нататък "започна самозащита", сборили се, дошли и други – 10-11 души.

Бежанците се учудили на отпора му, разбрали се на английски, седнали на земята. След което дошли полицаите и ги прибрали.

"Никого не съм пребивал, никого не съм удрял хамалската", казва той.

По думите му той не е „изрод, не съм искал да наранявам някого“, но пък мигрантът е срязал мрежата, влязъл е в България и тръгнал да го ръга.

"Не съм Чък Норис, аз съм достоен човек, който се защити да не бъде премазан. Не съм натръшкал бежанците, просто им казах да легнат на земята. Никого не съм пребил, само се защитавах", каза още Динко.

Хората не се страхували от него и не бил "ловец на глави".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още по темата: бежанциДинко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
9
 
! Отговори
аааса преди 8 години
Джихадистите искащи статут на СЪЖИТЕЛСТВО в България ги инфилтрират под ПРИКРИТИЕТО НА БЕЖАНЦИ . А реално истинските жертви и БЕЖАНЦИ ГИ ОБВИНЯВАТ В КСЕНОФОБИЯ И НАСИЛИЕ , А НЕ ДЖИХАДИСТИТЕ ИЗБИЛИ ПУБЛИЧНО ПО МЕДИИТЕ МНОГО ЗАЛОЖНИЦИ
163
1
 
18
 
! Отговори
ааааа преди 8 години
Браво Динко !!! Има много експерти които говорят говорят и накрая се оказва че единствено те лъжат , а Динко деейства когато привърженици на алНасра и джихадрисли прогонени от руските бомби се опитват да отнемат живота честа и щастието на мирните и НЕВЪОРАЖЕНИ ГРАЖДАНИ НА РБ.НЕ РАЗБОРАМЕ КАК НЕ МОГАТ ЛЕГАЛНО ДА ВШЯЗАТ ЕДИН ПО ЕДИН ПРЕЗ КПП КАТО СА НЕЩАСТНИ , А ПО КРИМИНАЛЕН СПОСОБ БЕЗ ДОКУМЕНТИ НАПАДАТ И ИСКАТ ДА УБИЯТ В НЕЩАСТИЕТО СИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ?
162
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na Динко му е испушил процесора, а нищо чудно да му се е задръстил и хард диска.
161
2
 
22
 
! Отговори
Блг преди 8 години
Целия български народ за Динко и всички срещу групата платени писачи гейове.
160
2
 
45
 
! Отговори
Лъчезар преди 8 години
Браво на момчето - предотвратил е незаконно влизане в България и Европейския Съюз! А за критиците - лесно се критикува от позицията на кибик. Може ли да ми кажат, какво щеше да приказват ако същите тези хора, незаконно преминаващи границата, бяха извършили престъпление или атентат.
159
2
 
46
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Абе, природозащитници, мили ***, като се стягате да целувате *** в Америка нали си вадите визи? Само ми отговорете, какво се случва с мексиканец без виза, ако реши да пресече границата на великите и миризливи щати?
158
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не писаха колко оръжие пренасят нелегално тия """
157
2
 
54
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 8 години
Според Алгафари (противен доносник от сирийски произход), Динко е виновен и за фалита на КТБ.А всички медии, които дават поле на изява на БХК са национални предатели!!!
156
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се моли на Бог да не го убият. Арабите на бой не си играят.
155
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук май цялата рода на Нидал Алгафари е впрегната да плюе това смело момче,което с риск за живота си арестува 11 незаконно влезли в страната чужденци.Дали са невинни или джихадисти,това едва ли може някой да каже,а и няма как да се провери,защото те си хвърлят паспортите далеч преди границата и от тук нататък не става ясно дори от къде са и какви са.Така че,по-кротко с милосърдието към всеки,да не се наложи ние да бягаме от тези,които сега приютяваме.
154
2
 
32
 
! Отговори
аз преди 8 години
ако с поведението си и медийното внимание успее да откаже част от нашествениците да минават през България,той ще е полезен.без значение защо е сритал един-двама "добре дошли".Продължавайте да го коментирате,скъпи журналисти,природозащитници и други любители на животните.
153
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако има повече мъже като Динко,ще има и надежда за България.
152
2
 
24
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Този, който го е нападнал, сигурно просто е искал да му вземе АТВ-то. Къде е да се возиш, къде е да ходиш пеш. Добре, че си е намерил майстора.
151
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко, ти си герой на народа! Дръж фронта Динко, арабелите като те научат и ще тръгнат да минават през СА и Катар дето им съсипаха държавата, а се държат като девствени ханъми! Мястото на арабите е в арабските държави и Израел, а не в Евпопа.
150
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само бой в манерките Динко пази границата
149
72
 
11
 
! Отговори
Милко Великов преди 8 години
Балкански дивак сменил магаре с АТВ.
148
61
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комплексар избиваш си коплексите със страданието на хората.
147
63
 
10
 
! Отговори
укра преди 8 години
*** с АТВ-то да остави бедните хорица да си вървят по пътя-тяхната цел е да се доберат до нормална държава а не да нападат селски мутри,качени на мотори.И да внимава граничарите да не го свитнат него,щото им яде хляба и плаши хорицата дето си плащат за транзита надлежно.На никоя граница не стрелят по хората,още повече като ти пълнят джоба.
146
58
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му. Нормално да се срамуват близките от него.....
145
54
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев аз съм просто един ***