Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият

Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев
Обновена: 13 мар 2016 14:03 | 13 мар 2016 11:42, Александър Попов
309
Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият
Снимка: bTV

Динко Вълев стана известен като ловец на мигранти на границата. За 29-годишният собственик на автоморга направиха очерк и в британски медии.

Самият той обаче иска да живее нормално, в нормална държава.

Какво би направил сега, ако срещне бежанци на границата?

Още по темата

"Ще звънна на 112, после ще оставя да ме набият и ще се прибера набит", заяви иронично той пред bTV.

Тврди, че хората му се радват и го подкрепят, а критики чул от малко хора.

Сред недоволните от разходките му по границата са обаче най-близките му.

Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му.

"Както си карах АТВ-то, един бежанец изскочи от храстите отгоре ми. Каза ми Аллах-мулах, тръгна да ме ръга", връща лентата Динко за деня, в който залови бежанци на границата ни. От там нататък "започна самозащита", сборили се, дошли и други – 10-11 души.

Бежанците се учудили на отпора му, разбрали се на английски, седнали на земята. След което дошли полицаите и ги прибрали.

"Никого не съм пребивал, никого не съм удрял хамалската", казва той.

По думите му той не е „изрод, не съм искал да наранявам някого“, но пък мигрантът е срязал мрежата, влязъл е в България и тръгнал да го ръга.

"Не съм Чък Норис, аз съм достоен човек, който се защити да не бъде премазан. Не съм натръшкал бежанците, просто им казах да легнат на земята. Никого не съм пребил, само се защитавах", каза още Динко.

Хората не се страхували от него и не бил "ловец на глави".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още по темата: бежанциДинко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
3
 
2
 
! Отговори
dinko преди 8 години
Bat georgiiiii zadushavam sa
143
49
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай стига с тоз *** мене ще набиеш ли бе гашник
142
6
 
65
 
! Отговори
abv преди 8 години
В една нормална държава,ако преминат границата през нерагламентираните за това места биха ги застреляли на място,ама ние не сме нормална държава.
141
53
 
8
 
! Отговори
от Джамбол преди 8 години
Досега бежанци не са били никого! Не са били и Динко от Джамбол! Истината е, че на Динко му се бие и затова бие бежанците!
140
45
 
10
 
! Отговори
акули в Тунджа преди 8 години
Истината е, че Динко от Джамбол лови не само по 20 човека наведнъж с голи ръце! По същия начин той лови едновременно и по 5 мечки-стръвници. Паралелно с мечките лови с голи ръце и по пет-шест акули. (Само някой да посмее да каже, че в Тунджа няма акули!) С голи ръце, в четири посоки едновременно лови и диви зайци. Зайците са на по 5 километра един от друг. Лови и мухи, и балъци, но това вече е друга тема.
139
51
 
9
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Динко не го интересуват бежанците. Динко го интересува удоволствието от побоя на хора, които са по-слаби от него. Интересува го, че с мълчаливото съгласие на властите, той се гаври с беззащитни хора, бягащи от такива като него.
138
6
 
43
 
! Отговори
виктор преди 8 години
Това че ги е хванал Динко е голям проблем ! Къде е питам гранична полиция и има ли реално такава?! Защо Динко трябва да им върши работата?! Това че сирийците нахлуват неправомерно на бг територия,изцяло оправдава действията на Динко! Има КПП-ТА, и през там е нужно да минава всеки желаещ да влезне в територията на РБ,всичко друго е престъпление е трябва да бъде наказано!!!
137
1
 
20
 
! Отговори
do cleo преди 8 години
Те тия мигранти и вас турците ще метнат наравно с нас. Огледай вас - огледай и тях. Или ти си мислиш че всички са като тебе и ще зарежат цивилизацията заради 40 хипотетични тийнейджърки на оня свят? Или ти си мислиш че ще имаш същият живот като сега?Живееш в християнска държава жено, затова те броят за човек. В ислямските държави ще си просто предмет! Мислиш ли, че ще ти е по-добре? Нищо от това което имаш сега няма да имаш тогава дори и себе си не ще претижаваш понеже ще си просто предмет.
136
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президента да му даде медал.
135
5
 
32
 
! Отговори
Ефект ще има преди 8 години
Бий ги Динко, но не се хвали. След боя пали АТВ-то и да те няма.
134
2
 
22
 
! Отговори
До 180 преди 8 години
Осама бен Ладен е бил агент на амер.служби - има публикувани документи в нета. Кого да търсят той е бил на платена служба при тях, при това са го държели с манипулация и зависимости. Всичко идващо от сащ е 100% лъжа. Амер политици се кланят и служат на дявола не в преносния смисъл.
133
3
 
33
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Не срам ами смърт за медиите които проповядват антибългарска политика. Същото и за платени доларджии писачи слуги на сатанинския запад и на сатанинската валута долара. Динко е герой. Продажниците са гейове - ще ви пуснем на тълпата бежанци за храна.
132
3
 
24
 
! Отговори
До 194 преди 8 години
Най-големия проблем на България са платените-гей-предатели *** трансексуални *** които правят платена сатанинска пропаганда и развращават народа. Такива Анонимни като тебе трябва да ги излавяме и да ги пращаме в Афганистан като преди това ти направим антимюсулмански татуировки.
131
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големият проблем на България са простаците като Динко, които не могат да различат хората в нужда от хората престъпници. Ако на него му се наложи да бяга в чужда страна и го посрещнат с бой и ритници едва ли ще му хареса. А това че хората го приветствали е показател и за нивото на българина.
130
4
 
23
 
! Отговори
Данко преди 8 години
Динко като ги хванеш следващия път с пера ги гали и нахрани с кебапчета. След това ги закарай в София накарай ги пият 3-4 кафета, сипи им афродизиак в тях, след това им удари 2-3 инжекции тестостерон. Така подготвени им удари по 4-5 шамара и ги пусни в БХК, като им кажи - тези ми казаха да направя това. Да и в d n e s. bg ги пусни.
129
7
 
26
 
! Отговори
якото преди 8 години
Динко с теб смеДинко президент !!!
128
12
 
6
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Чичо Сорос и нашите фондации си подбират имигрантите , които да захранят великите и всемогъщи англосаксонски корпорации със сиво вещество и трудоспосбна квалифицирана енергия, а за вас селяни остават ислямистките бежанци, които да редуцират православният ви миризлив български етнос!!!Агент Бени Уотсън!ЦРУ!!!
127
1
 
20
 
! Отговори
до 186 преди 8 години
Не, сащ плащат на турция да пропуска мигрантите в европа.
126
5
 
27
 
! Отговори
кръстоносец преди 8 години
до клео 187Ами забулвай се и върви в идил като ти харесват брадати въшлясали пръчове. Всеки нормален мъж би постъпил като Динко, ако не и повече.
125
4
 
14
 
! Отговори
до 184 преди 8 години
Бе то само да не се стига до там да трябва да си защитавам семейството. Тогава не илюминати ами и дяволите които ги командват ще видят чудеса.Невикай "мецо" да не се обади.