Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият

Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев
Обновена: 13 мар 2016 14:03 | 13 мар 2016 11:42, Александър Попов
309
Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият
Снимка: bTV

Динко Вълев стана известен като ловец на мигранти на границата. За 29-годишният собственик на автоморга направиха очерк и в британски медии.

Самият той обаче иска да живее нормално, в нормална държава.

Какво би направил сега, ако срещне бежанци на границата?

Още по темата

"Ще звънна на 112, после ще оставя да ме набият и ще се прибера набит", заяви иронично той пред bTV.

Тврди, че хората му се радват и го подкрепят, а критики чул от малко хора.

Сред недоволните от разходките му по границата са обаче най-близките му.

Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му.

"Както си карах АТВ-то, един бежанец изскочи от храстите отгоре ми. Каза ми Аллах-мулах, тръгна да ме ръга", връща лентата Динко за деня, в който залови бежанци на границата ни. От там нататък "започна самозащита", сборили се, дошли и други – 10-11 души.

Бежанците се учудили на отпора му, разбрали се на английски, седнали на земята. След което дошли полицаите и ги прибрали.

"Никого не съм пребивал, никого не съм удрял хамалската", казва той.

По думите му той не е „изрод, не съм искал да наранявам някого“, но пък мигрантът е срязал мрежата, влязъл е в България и тръгнал да го ръга.

"Не съм Чък Норис, аз съм достоен човек, който се защити да не бъде премазан. Не съм натръшкал бежанците, просто им казах да легнат на земята. Никого не съм пребил, само се защитавах", каза още Динко.

Хората не се страхували от него и не бил "ловец на глави".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още по темата: бежанциДинко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРИЗОВАВАМ БХК ДА ОТИДАТ ДА ПРЕСПЯТ В БЕЖАНСКИ ЛАГЕР ЕДНА ВЕЧЕР ! ДА СИ ВОДЯТ И ЖЕНИТЕ!============================================================================Те нямат жени. Там са само пидирасти от най-ниско качество, които се трещят с пaтлaджжaни
103
6
 
5
 
! Отговори
Факти преди 8 години
До Tashak"Не ми дреме на чучура какво става по тяхните страни - сами си го направиха."Не ти дреме, защото си на топло и уютно местенце. Сигурен съм, че ако трябваше да преживееш поне малко от това, което преживяват тези хора, сигурно нямаше да си такъв мъж.А доколко те са си го направили - не са те, а американците, англичаните и французите са разбутали страните им. Общо взето където стъпи американски крак, настъпва една такава "демокрация", че хората едвам оцеляват. Същото важи и за руснаците
102
1
 
13
 
! Отговори
до Адолф преди 8 години
Че те и сега се трещят помежду си, но изнасилване не може да има! При тях това са нормални хуманитарни практики! Именно затова се защитават един друг и не искат да им пречим.
101
2
 
20
 
! Отговори
221 преди 8 години
Нещо май се обърках!Ако видиш престъпление на улицата и помогнеш да се задържи извършителя-си герой,ако обаче помогнеш да се задържат престъпници нарушаващи държавната граница-си обвиняем!!!Е,защо???
100
7
 
0
 
! Отговори
До Марсилев преди 8 години
Почакай! Само да съмне, да изтрезнеят и веднага ще изпълнят всичко, което твоята липсваща или много повредена глава е предначертала тук!
99
3
 
15
 
! Отговори
Адолф преди 8 години
Ще ми е интересно да видяследното заглавие някой ден (а то ще е неизбежно):"Архитект и инженер от сирийски произход пребиха и изнасилиха служител на БХК"или "Афгански мигранти изнасилиха журналист от Днес"
98
2
 
12
 
! Отговори
she wolf преди 8 години
Не е достатъчно, Динко, трябва да предложиш и приятелката си за да е пълна толерастията, иначе ще ги обидиш. Много са нежни и чувствителни завалийчетата. А колкото до БХК - не съм видяла никъде някои от тези празнодумци да раздават храна, вода, дрехи, одеала и др както го правят в много страни, независимо какви са климатичните условия. Всеки може да е голям морален съдник и "загрижен за бежанците" от удобния офис без да си вдигне ***.
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега като въведат задължителното гласуване, Дичо ще събере доста протестни и не само протестни гласове. Щом е задължително - Динко кмет, депутат, президент!
96
3
 
28
 
! Отговори
Бекуит преди 8 години
Знаете ли защо Динко ни е толкова симпатичен, въпреки, че ни е ясно що за палав тип е момчето? - Защото е пълен антипод на тази слузеста, добре платена кохорта, която без спиране шета по телевизиите, втълпява ни как трябва да сме мухльовци и ни убеждава, че сме много виновни за нещо, за което не сме виновни! Виждаме най после един недодялан и груб, но свестен български мъж и това е ужаст за брилянтините, които се препитават с явна, латентна, вродена и придобита пiдерастия!
95
3
 
18
 
! Отговори
Tashak преди 8 години
Също така нашета много ефективна полиция се довлачила на това място 'само' след два часа.Някой запитал ли се защо така лесно преминават тези *** на територията на България?Сигурен съм, че граничната полиция е в джоба на тези които организират тези походи на талибани в Европа. Взимат подкупи и взятки да продават собствената си родина. *** ***!
94
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами, много по професионално и хладнокръвно е действал в сравнение с хората на Бъч! Те на негово място пак в този район се паникьосаха, разгърмяха се и утрепаха без да искат един екземпляр!
93
6
 
9
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селяни, войната в Сирия е за пазари,влияние и суровини!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации!Селяни, усещате ли хладнокръвната непобедима анаконда, която трябва да задуши руските енергийни корпорации и руската енергийна индустрия, която храни държавата???Агент Патрик Макгивър!ЦРУ!!!
92
6
 
19
 
! Отговори
до 130 преди 8 години
Динко - президент!
91
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сашко е на хонорар в БХК и трие всичко, което е против скакалците
90
7
 
22
 
! Отговори
Tashak преди 8 години
Абе евала на Динко, че ги е подредил тези. Това са нелегални имигранти и не мога да разбера защо нашета власт не пази границата! Не ми дреме на чучура какво става по тяхните страни - сами си го направиха. Тези същите където днеска преминават границата преди няколко години участваха в Арабската пролет и сътвороха хаус в държавите си. Нали се сещате какво става на Американо-Мексиканската граница като преминиват нелегали. Ще ви подскажа - стреля се на месо!
89
3
 
17
 
! Отговори
до 130 преди 8 години
Ако продължават така безпрепятствено да идват тук на талибани талази, не след няколко десетилетия, а след няколко години ще ни се наложи да бягаме от тук!
88
3
 
18
 
! Отговори
бг преди 8 години
Ако всичко беше наред и границата ни се охраняваше както трябва, сега нямаше да коментираме това момче.Но след като държавата не си е на мястото???????
87
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо го нападнаха момчето по медиите? - Защото намери групата преди каналджиите и провали бизнеса им! Там са замесени сериозни хора и не може така някой нестандартен българин, който още е хетеросексуален, бял човек да, не си боядисва главата да им се пречка.
86
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко-оооо, вместо да ги караш да залягат, ремонтирай един от автобусите, които си събрал и ги карай към сръбско! И пари ще изкараш, и ония с пембените вратовръзки и папейонки ще започнат да те хвалят как помагаш на бягащите и страдащите от руските бомби и режима на Асад!
85
6
 
3
 
! Отговори
Кочо от Сатовча преди 8 години
Добре,че си образован Умнико,та да ми поясниш какво искал да изрази Динко.