Турски студент олекна с 2000 лв., нарекъл полицаи "гяури"

На Разпети петък карал с 2,24 промила, блъснал се в барче
27 май 2016 13:14,
105
Турски студент олекна с 2000 лв., нарекъл полицаи "гяури"
Снимка: архив, Bulphoto

2000 лв. глоба на полицай ще заплати турски студент от Русенския университет, който скочил срещу служителя на реда и го нарекъл "гяур".

Преди това младежът получи условна присъда и пробация заради посегателството си срещу полицаи и управление на автомобил след употреба на алкохол.

Той бе осъден вече на такава глоба и от другия служител на реда. Студентът се нахвърлил срещу санкциониращите го автоконтрольори, нарекъл ги "гяури" и им показал среден пръст, пише "24 часа".

На Разпети петък, 11 април 2015, младежът бил спрян от полицията, докато карал автомобил с 2,24 промила алкохол. Той спрял пред барче край Русенския университет, като се блъснал в тентата му. Държал се твърде грубо и цинично с полицаите, отказвал да даде проба за алкохол и дори блъскал и псувал на турски език униформените, обръщай се към тях с добре познатото обръщение от времената на Османската империя.

При опита на служителите да му направят проверка за алкохол, студентът не издишвал въздух в тръбата на дрегера, дори я дръпнал от устройството и я изплюл на земята. Псувал на турски език и сочел демонстративно среден пръст, е записано в обвинението.

В крайна сметка, развилнелият се студент бил задържан и обвинен, че е повредил тента на обекта, струваща около 200 лева. За тези си деяния студентът от Турция получи условно наказание от Русенския районен съд – 6 месеца лишаване от свобода, изтърпяването на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

Вторият от огорчените полицаи обаче също настоял за възмездие за обидата "гяури" , което според него са неимуществени вреди. Той бил дълбоко разстроен след инцидента, довел до уронване на престижа му пред колегите. Униформеният дори подал рапорт за пенсиниране, въпреки че можел да продължи да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя "правоверен" да го дадат на Чоко да го третира с бутилка. М амицата им
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А като го пуснаха от ареста, полицаят носеше ли му куфара? Обикновено така правят с пияните чужденци, които вилнеят из страната.
62
0
 
1
 
! Отговори
Надзирател преди 7 години
2000лв е смешна глоба. За това което е извършил заслужава минимум 10(десет) години ефективен затвор, но не да ги лежи, а да копае въглища или да *** камъни. Плюс по 250 000 лв глоба за обида на бг-полицай. Този див анадолец е плюл в лицето на България, плюл е в лицето на всеки един българин! Наказанието трябваше да бъде сурово, за назидание на други евентуални "смелчаци". И какво е това - псувал през април 2015, а го съдят през май 2016!!! Още на 12.04.2015 трябваше да го бутнат в кауша!
61
2
 
1
 
! Отговори
anti gyauri преди 7 години
momceto trqbvalo e da poluci nagrada za postipkata si!!!!
60
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
дошьл в бьлгария да следва за по евтино да ходи в англия ***
59
2
 
0
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
дълбоко разстроен и огорчен полицай...да плача ли, или да се смея...трагикомедия...
58
0
 
4
 
! Отговори
короин преди 7 години
Хора като този индивид има и ще има.Въпроса е как отговаря обществото и институциите.Първо полицията е трябвало да го "респектира" преди няколко годи за къде по-малко биеха български студенти протестиращи срещу Орешарски. Значи да биете собствените си деца можете , но да биете чужди граждани ясно показали презрението си към вас не.Така никой няма Ви уважава. Второ съдебната система-2000лв. ..... пореден гаф .Трето къде е висшето училище в случая?Трябваше да е изключен досега.Няма ги и тях.
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙТО СИ ПИШЕ ТОЙ СИ ГИ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ
56
1
 
15
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Екстрадиция и забрана да посещава Бг за пет години. Плюс затвор и глоба, ако България беше нормална държава.
55
1
 
7
 
! Отговори
bing-beng преди 7 години
Да му теглят един кожест.... в епилейшън фрутник!!!!
54
1
 
27
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Трябваше да го пратят да поработи в някоя свинеферма.
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гNусният fесс-вън от България!
52
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си заминава в анадола,;връssен феss кирливанскиr!
51
2
 
7
 
! Отговори
Фридрих Н. преди 7 години
Прав е номер 44. Това, кои хора са способни да те обидят показва твоята пълноценност и личностно и социално извисяване над такива унтерменшени. Тук главният проблем е, че можеш да правиш всякакви свинщини, да си платиш 2 бона (за това ле*ке те може и да не са проблем) и да си вървиш по живо, по здраво да вършиш още свинщини. Welcome to BG, мю*слита.
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А при липсата на свидетелиЕкипът от полицай не можа ли да го му пооправи манталитета с един хубав бой с предтекста че Фе.сът е оказал съпротива и е нанесъл средна телесна повреда на някой от служителите на редътТези пари не заличават УнижениетоУНИЖЕНИЕТО СЕ ЗАЛИЧАВА С УНИЖЕНИЕ:-\
49
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В буквален превод *** означава друговерец. Тъй като България е христянска държава, то всички не християни, ако се използва турската дума са *** най-много са мюсолманите
48
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво друго може да се очаква от племето на полу-пияните анадолски каруци
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Германия има следния закон. Човек от Европейската общност мине на червено ще получи глоба. Някой извън европейската общност минава на червено следва съд и безусловно екстрадиране. Да не говорим за деяние като това. При аналогична ситуация немските полицаи да са му избили зъбите и отдавна да е забравено кога е екстрадиран.
46
2
 
26
 
! Отговори
Лала преди 7 години
Само 2000 лв за уронване на престижа. А колко за неподчинение към полицай? За това в Америка застрелват и вкарват в затвора ! А за *** се съди за дескриминация? За това трябва 10 години затвор !!!
45
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чудо голямо, стига комплекси, ние като им викаме *** същата работа......вживял се и той на националстическа вълна, сънувал отоманската империя....сега ще плаща и така