Заловените нелегални мигранти върнати в Гърция

Държавата ни реагира много бързо, заяви комисар Ангелов
29 май 2016 11:51, Петя Славова
11
Заловените нелегални мигранти върнати в Гърция
Снимка: архив, Булфото

Групата от нелегални мигранти, заловена в товарния влак, е върната на гръцките власти. Това каза пред журналисти главен комисар Антонио Ангелов, директор на Главна дирекция „Гранична полиция”, съобщава "Фокус".

Още по темата

„Знаете от вчера имаме опит за преминаване на държавната граница – две групи, 40 души по-малката група и след това една група от 56 човека, която е била задържана в товарен влак. Това което мога да кажа към момента е ,че по-голямата група е върната на гръцките власти, а пък по-малката група след обработката на документите и приключване на досъдебното производство в рамките на до десетина дни, ще бъде върната”, заяви гл. комисар Ангелов.

„Трябва да подчертая също така, че нашата държава реагира много бързо, като това до голяма степен се дължи на проведеното учение „Граница 2016”. Това отиграване ни помогна в случая да се дислоцират в рамките на 1 час органите на реда и да се овладее ситуацията”, каза още той.

Заради случая Бойко Борисов свика съвещание в областната управа в Благоевград. В нея участие взе още вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако на някой не е ясно - заловените са от 5 до 10 процента от влезлите за ден.От там сметката е ясна .
9
0
 
5
 
! Отговори
голяма работа преди 7 години
Ангелов и Бойко! Заловили сте и сте върнали стотина арабски *** и вдигнахте дандания до небесата! Мигрантите са хиляди у нас. Добре за стотината нелегали, обаче не е достатъчно! Искам затваряне на мигрантските лагери и изхвърляне на всички бежанци и мигранти от България. Ама те били сирийци. Прекрасно. Да вървят да се оплачат на Асад.
8
1
 
0
 
! Отговори
маке преди 7 години
там е работата че не са върнати в петрич са следва процедура по екстрадация която кой знае коко време ке се проточи
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъвов мост се е превърнал в арабско гето?! Ама това е точно е центъра на София? Между другото афганистанците не са араби, пищуни са, урду и друг етнос, същото за иранците, а и част от ирачканите, пакитата също.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия явно не са платили на цецо
5
0
 
18
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Всеки ден около 18 часа в арабското гето на София, Лъвов мост, се събират десетки арабески с малки ранички, които чакат транспорта да ги закара до границата със Сърбия. На 100 метра е Дирекцията на полицията...от прозорците и се вижда гледката...българин не смее да минава оттам вече...
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сирийски бежанци страдат кожата leyshmaziozom - опасно заболяване, предава чрез ухапване от комари и се отразява на кожата. Това пише Daily Mail. Според изданието, което се дължи на миграцията на сирийци болестта се разпространява в целия Близък изток и заплашва Европа.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанците са прехвърлени към Европа, болестта, която разяжда тялото
2
1
 
15
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Лъжат.Това е само за пред народа. Влезлите мигранти които не са заловени са хиляди и правителството го знае. Брадатите *** стават все повече.
1
1
 
9
 
! Отговори
toni преди 7 години
A KAK STOI VIPROSA S EMIGRANTITE OT DONDUKOV I OSTANALITE KIDE IM E TEHNOTO MESTO PITA SE V GATANKATA