Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите

Германка пък иска да почива без руснаци – много ядяли!
20 юни 2016 08:37,
125
Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите
Снимка: архив Bulphoto

Стрелбата в Слънчев бряг по Митьо Очите на 8 юни не остана незабелязана от никой. Може би най-вече от норвежци и шотландци, имали лошия късмет да бъдат в заведението по време на стрелбата.

Още по темата

И сега те заливат туроператори с искания за обезщетения заради преживения стрес, пише "Монитор".

Както стана ясно преди дни, именно група норвежки музиканти, които били на почивка заедно със семействата си и организирали прощална вечер в заведението "4 you", попаднали между куршумите.

Пред заведението се разрази кървавата разпра между хората на Димитър Желязков и Божидар Георгиев при която живота си загуби гардът на Очите, а самият Желязков вече втора седмица е в болница.

При разразяването на престрелката норвежците се скрили под масите и там треперели за живота си, разказаха самите те пред националните си телевизии след завръщането си по родните места и настоявали за обезщетение за преживения от тях стрес.

Напрежение на места в курорта се създало и между германци и руснаци, които в момента преобладават в Слънчев бряг.

Немска туристка, която почива в хотел „Астория”, дори отправила апел да се спре ол инклузива на братушките. Мотивът на дамата бил, че ОНД туристите алчно трупали индустриални количества храна по време на храненията, която само чоплили и после всичко отивало в казана.

Според практичната германка заради това трупане по чиниите от страна на рускоговорещите нейният пакет за почивка в любимия Слънчев бряг ставал все по-скъп и по-скъп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждал съм да прибират сладолед в дамска чанта. Ама не е само храната. Руснаците са решили, че в сауната се пикае върху камъните. Смрад нечовешка. В състояние са да развалят на всеки почивката.
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До валентинатук не съм чула я съдия я полицай да е гръмнат щото е гонил бабаитите..полицаите не могат да ги гръмнат, защото се крият из храсталаците по пътищата.
92
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До руски агентНавремето Сталин ги е пpeбил, значи са длъжни да се подчиняват и отстъпват шведската маса на по-силните и по-способните.Едно време може и така да е било, но сегашните руски чикиджийчeта за нищо не стават. По-добре ги напъждайте да си ходят в Крим. Европата не е за тях.
91
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОНД туристите алчно трупали индустриални количества храна по време на хранениятаНа глада очите са големи! Горките русначета къде са виждали толкова храна на едно място.
90
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ам чи чоплят то не става за ядене
89
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До туристКолежката ми е същата, а е чиста българка. Селяндурщината и лакомията не са запазени само за руснаците. Има ги навсякъде ;)
88
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати страхливите викинги! Срам, позор и резил!
87
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турист: май не си виждал българи на ол инклузив да речем в Турция.... Следователно си някакъв недорасъл хейтър и че българите също са "ПЪЛНИ ***" Така ли да разбирам?
86
22
 
24
 
! Отговори
Дъро преди 7 години
Немската"туристка" да се маха от БГ....Немците са на едно от водещите места по наглост и простотия....Излизат - можете ли да си представите в 3ч. сутринта да си запазват шезлонги,хвърляйки си хавлиите в/у тях!!!
85
10
 
27
 
! Отговори
смех преди 7 години
Спорно е кой се тъпче повече. Повечето германци са като бурета, за което си има поговорка "тая шия не е от туршия", ама нали германците са от наш'те.... Все са неплатежоспособни за да са дошли тук, особено западните туристи.
84
6
 
39
 
! Отговори
nina преди 7 години
#102Абсолютно имат право да завеждат дела и си търсят правата,след като държавата е оставила *** като Очите и другите му колеги да си разиграват коня безнаказано.
83
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям напълно германката,относно руснаците в ол инклузивните хотели! Най-опасни са тези от републиките,като невидяли храна са.Още от сутринта започва цирка - тъпчат корнфлекса по джобовете си,дърпат чинии от другите туристи.Бяха взели сладоледа от ръцете на детето ми.Повече не повторих почивката си в този хотел.Не стига,че цената е безумна,но те връщат в някакво първобитно общество,кадето трябва да се блъскаш и биеш за храната си.
82
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяха убити при стрелбата нямаше да има искове към България. Жалко че са ги пропуснали. Ние данъкоплатците от България ли да им плащаме тези обезщетения ?
81
4
 
33
 
! Отговори
валентина преди 7 години
национализация на морската ивица,хотели,плажове,таксита,национализация на всички големи заводи и предприятия,и не,не е комунизъм нещо,което ще ни донесе спокойствие и сигурност!пък тогава да видим за какви парко нарко места ще ми се трепят.шепа *** в тая държава ще ми се правят на сицилиански мафиоти,ама не сме в италия..там ,ако не ги бяха подпукали цяла италия да е мафия,имаше жертви-но бяха хора изпълнили дълга си.тук не съм чула я съдия я полицай да е гръмнат щото е гонил бабаитите..
80
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 99И българите го правят... Като цяло май ни е черта на славяните
79
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беър Грилс vs Митьо ди Айс и Данчо дъ Скрюдрайвър :)
78
0
 
27
 
! Отговори
До 80 преди 7 години
Това за хавлиите, по шезлонгите е напълно вярно, но не стават всички, а натоварват един човек да ги разхвърля. После се появяват чак след обяда,а до тогава никой не може да ги ползва. В Мармарис миналото лято ги "излекувах" набързо като ненадее порив на вятъра им отвя хавлиите в морето.Общо взето са неприятни туристи.
77
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 92Напротив, плаща! Ама не държавата, а застрахователите или хотелите. После излиза през г***за на работниците... И това винаги е било така. Бедните туристи всяко лято търсят причина, за да им излезе почивката тук безплатна. Ама така е, като идват само прошляци тук, богатите ходят на Запад - Ривиера, Далмация, Иберийския полуостров...
76
0
 
22
 
! Отговори
СУПЕР преди 7 години
Браво - голяма реклама! Сега ще скочи туризма с 300%!Най-важното е, че Очите е спасен и може да спретва още подобни екшъни!!!
75
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да го направят. Нека! По-мутренска държава от БЪлгария е може би Бразилия. Съвсем на нищо не прилича държавата ни!