Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите

Германка пък иска да почива без руснаци – много ядяли!
20 юни 2016 08:37,
125
Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите
Снимка: архив Bulphoto

Стрелбата в Слънчев бряг по Митьо Очите на 8 юни не остана незабелязана от никой. Може би най-вече от норвежци и шотландци, имали лошия късмет да бъдат в заведението по време на стрелбата.

Още по темата

И сега те заливат туроператори с искания за обезщетения заради преживения стрес, пише "Монитор".

Както стана ясно преди дни, именно група норвежки музиканти, които били на почивка заедно със семействата си и организирали прощална вечер в заведението "4 you", попаднали между куршумите.

Пред заведението се разрази кървавата разпра между хората на Димитър Желязков и Божидар Георгиев при която живота си загуби гардът на Очите, а самият Желязков вече втора седмица е в болница.

При разразяването на престрелката норвежците се скрили под масите и там треперели за живота си, разказаха самите те пред националните си телевизии след завръщането си по родните места и настоявали за обезщетение за преживения от тях стрес.

Напрежение на места в курорта се създало и между германци и руснаци, които в момента преобладават в Слънчев бряг.

Немска туристка, която почива в хотел „Астория”, дори отправила апел да се спре ол инклузива на братушките. Мотивът на дамата бил, че ОНД туристите алчно трупали индустриални количества храна по време на храненията, която само чоплили и после всичко отивало в казана.

Според практичната германка заради това трупане по чиниите от страна на рускоговорещите нейният пакет за почивка в любимия Слънчев бряг ставал все по-скъп и по-скъп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние по хотели не ходим. Взимаме си една хубава квартирка с кухня, дворче да има, зеленинка, на първи етаж, важно е да се прецени и изложението. Скаричката в багажника, 1 тенджерка за супа, прибори! (знаеш ли как ги мият по хотелите). Като цяло излиза по-скъпо от прехваления ол-инклузив (комунална история), но поне не участваме в унищожаването на храните с изтекъл срок на годност от хипермаркетите, не рискуваш и да те блъскат пияни любители на диня с телешко по опашките.
73
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сори, норвежци, но България не плаща обезщетения за делата на гангстери. Ако искате обезщетение - в съда срещу адвокатите на заведението. На други искове нямате право. Нахални европейци.
72
13
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Огладнели са братушките. Да беха си взели по една атомна бомба за следобедна закуска... хаха. :)))
71
1
 
17
 
! Отговори
. преди 7 години
Ха сега де , кой яде повече руснаците или германките ? Иначе да се превръща в хумореска станалото може да бъде само идея на малкото извратено мозъче на некой очилат готованец , набеден за журналист , шърнахме се в 90-те години , т.е. те никога не са си тръгвали , просто пак е видимо , честит ви премиер мутра ...абе за да не изреждам всички проблеми , честит ВЕЧЕН мирен преход ! Жельо , благодарим !
70
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немците не са по-добри. Аз като отивам някъде, гледам да няма немци, но все се намират поне няколко, колкото да ми вгорчат почивката. Руснаците са обратното - трябва да са много, за да видиш негативните им страни.
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е като там се създаде място на беззаконието. Самите хотелиери пред години ставаха защитници на алкохолотуризма и това рано или късно ще им излезе солено. Ако се спазват законите този курорт ще бъде много по-посещаван от платежоспособни хора. Защо се допускат пияни хора в ресторантите пък бил той и на т.н. "олинклузив" Като почнат да прибират пияните от плажовете, басейните и ресторантите в районите управления и там се задържат за 24 часа нещата ще си дойдат на мястото.
68
0
 
2
 
! Отговори
до беър грилс преди 7 години
яко :)))
67
9
 
10
 
! Отговори
аз преди 7 години
До Българинистина си е че са като невидели, нахвърлят се като отвързани .. абе грозна картинка, права си е германката!
66
0
 
1
 
! Отговори
до 81 преди 7 години
Василев, аре стига!
65
23
 
16
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Вие изобщо, руснак на живо виждали ли сте! Ами руско семейство!? Ние не можем на малкия пръст да им стъпим по интелект и култура!
64
16
 
20
 
! Отговори
Ромео и Жулиета преди 7 години
Светът не познава зган по нагла и тълпа по-проклета от тази на руските пияндета
63
4
 
20
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Така дивашки, както съм виждал да се държат немци в Испания и Италия, не съм виждал никой друг да се държи. Руснаците - избягвам ги защото когато са много, все няма място в ресторанта, храната бързо свършва, на плажа все няма място и т.н., но поне не се държат така просташки като някои немци. Повечето немци се държат нормално, но винаги има немци, за които просто не можеш да повярваш, че нормален човек може да се държи така зле.
62
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"слънчак" - така селяните в България започнаха да наричат Слънчев бряг. Доста селяни станаха и журналисти ....
61
0
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Плъзгате се по повърхността...Туристите с ол инслузив са по принцип слабо платежоспособни и е съвсем естествено да се дуржат като селяни.Немците - винаги където ходя по света /не в България, тук не ходя на почивка/, все се намират немци, които се държат по-лошо и от алекоконстантиновия Бай ***.Руснаците - руснаците са царе да създават опашки и недостиг. Стават в 5-6 часа сутринта, за да си хвърлят хавлията на шезлонга и така да заемат чадъра на плажа или басейна, после пак си лягат. В ресто
60
10
 
19
 
! Отговори
Истинска случка преди 7 години
Голям хотел, разгара на сезона, обяд. В ресторанта струпване на хора, всички се движат в една посока край блок-масите - салати, супи, предястия, основни ястия, десерти. Влиза пиян, розов руснак и първо се хвърля на дините, след това разбутвайки грубо всички хора тръгва в обратна посока. Върху динята сипва две-три основни ястия, после предястия и накрая стига до супите и залива цялата чиния с телешко варено. СВИН ЩИНА с главни букви. Как няма да искаш обещетение или почивка без руснаци?
59
19
 
16
 
! Отговори
ТоУрист преди 7 години
Как да има нормално летуване вкомпанията на руски туристи? Няма как - всичката руска ***,която идва да летува у нас е съставена от "преуспели" мутри-руснаци,които се чудят как по-явно да покажат простотията си! Такива са и нашите мутри - показност на простащината си!
58
0
 
42
 
! Отговори
беар грилс-съни бийч преди 7 години
в серията ще видите: скачане от 6ти етаж в басейн; минаване напряко през гипсо картонена стена; защитни позиции при спор за паркоместа; първа помощ след консумация на кашкавал ол-инклузив; опазване на важни органи в спор с ***; незабелязано минаване през КПП; плуване в отходни води; обезвреждане на концесионер на шезлонги и екстремно добиране до летище бургас. втора част - недовършена поради открадната камера на оператора.
57
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да, статията е чудесен повод за пререкания на тема русофилство и русофобство, макар че се говори за норвежки музиканти и германка. на мен пък лично ми стана интересно дали не са очаквали някой нов Брайвик, в български вариант и че колкото и да говорят как са преодолели стрелбата му, явно не са. а германката е била от източна германия и по дефолт очаква руснаците да й изядат храната :)
56
5
 
27
 
! Отговори
Сърбайте попарата си преди 7 години
Ами ако искат спокойна почивка на море, да вземат под наем машина на времето и да се върнат преди 1989 г. Слънчака стана *** именно благодарение на "болезнените, но необходими реформи", налагани от еврогейската върхушка.
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Мришо няма ли нещо??Или откакто изпадна от ранглистата вече не пишете за него?!