Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите

Германка пък иска да почива без руснаци – много ядяли!
20 юни 2016 08:37,
125
Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите
Снимка: архив Bulphoto

Стрелбата в Слънчев бряг по Митьо Очите на 8 юни не остана незабелязана от никой. Може би най-вече от норвежци и шотландци, имали лошия късмет да бъдат в заведението по време на стрелбата.

Още по темата

И сега те заливат туроператори с искания за обезщетения заради преживения стрес, пише "Монитор".

Както стана ясно преди дни, именно група норвежки музиканти, които били на почивка заедно със семействата си и организирали прощална вечер в заведението "4 you", попаднали между куршумите.

Пред заведението се разрази кървавата разпра между хората на Димитър Желязков и Божидар Георгиев при която живота си загуби гардът на Очите, а самият Желязков вече втора седмица е в болница.

При разразяването на престрелката норвежците се скрили под масите и там треперели за живота си, разказаха самите те пред националните си телевизии след завръщането си по родните места и настоявали за обезщетение за преживения от тях стрес.

Напрежение на места в курорта се създало и между германци и руснаци, които в момента преобладават в Слънчев бряг.

Немска туристка, която почива в хотел „Астория”, дори отправила апел да се спре ол инклузива на братушките. Мотивът на дамата бил, че ОНД туристите алчно трупали индустриални количества храна по време на храненията, която само чоплили и после всичко отивало в казана.

Според практичната германка заради това трупане по чиниите от страна на рускоговорещите нейният пакет за почивка в любимия Слънчев бряг ставал все по-скъп и по-скъп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
18
 
! Отговори
Лудата преди 7 години
Германка се влюбила в Слънчев бряг?!? ...любимия Слънчев бряг...Е, за някои *** е най-прекрасното място на света. По вкус и цвет товарищей нет
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесен начин да изкарат някое евро, нищо повече. Колко си сипваш в чинията, колко изяждаш си е работа на всеки. Платил си за него, защо трябва да ти дреме дали ще остане за някой друг? Още повече, ол инклузива при нас е пълна помия.
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следващият път на входа да им раздават памперси и който не иска да си вземе да подпише декларация, че сам носи отговорността за покафеняването в неслънцедостъпни области на тялото.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Су 34 питай китайския Генерал губернатор на москва
30
13
 
13
 
! Отговори
Уилли преди 7 години
Че кой иска да почива с руснаци! Те са ***! Бях в Албена с такива! Отрупваха масата с пълни чинии и после всичко на ***! ЗАБРАНЕТЕ НА РУСНАЦИТЕ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ!
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази година още не се е чуло за пиян британец, който си счупил врата, защото решил да прави балконинг на Слънчака, но все пак лятото тепърва предстои...
28
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
русия е само *** алкаши и леки жени подобни *** не трябват на никого
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свобода за Казан смъртт на руската ***
26
2
 
17
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
То и аз (подобно на руснаците) не харесвам сънародниците си винаги като кажа от къде съм и следва:-Оня ден по новините казаха , че 3 българи откраднали 10 коли за една вечер. И изтеглили 10 000 Е с фалшиви карти. А като се прибере човек за2 седмици в България после съжаляваш 2 месеца.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
събира се отпадака и бракуваната храна от хотелите и се пуска олинклузинг на руските свинии да се тъпчат
24
4
 
21
 
! Отговори
до 26 преди 7 години
Може би не можеш да четеш? Германката е права - руснаците трупат храна в чиниите, която не ядат. Впрочем, това ми е познато - българите в чужбина правят същото, нариват в чинии като не видели , а естествено не могат да изядат всичко. Както казват мъдрите хора - окото винаги е по-гладно от стомаха.
23
6
 
21
 
! Отговори
123456 преди 7 години
До АниВикаш англичаните и германците са друга бира. Техния алкохолизъм, лакомия и повърня са по-демократични... Мен ако питаш - все ***, но щом казваш, едните са по-добри.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарение на строителния гений на българските архитекти, вече е по на далавера да се занимаваш с паркинги и паяци отколкото с наркотици. Така имаш мощната подкрепа на държавата и пропагандна поддръжка от "Паркирал си като ***". Освен това тези хотели не могат да се бутнат току така. Така че бизнеса е гарантиран за 30-50 години напред.
21
1
 
13
 
! Отговори
Mдам преди 7 години
А българите не подават оплаквания, защото такова им е ежедневието!
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като руснаците ядат много, какво се очаква да направим? Да следваме светлите немски традиции, копирани от един луд грузинец, и да ги пратим в трудов лагер, където няма да ядат толкова?
19
9
 
11
 
! Отговори
от морето преди 7 години
руските туристи са бедни и нагли се тази дали ги има или не
18
0
 
20
 
! Отговори
??? преди 7 години
Касовата бележка пазят ли? И кой ще викат за свидетел - дзъркалите или министъра дето каза че с битовизми не му се занимава.
17
17
 
14
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Руснаците са вредни за Българския туризъм. Миналата година имаше сбивания за храна в Албена. Аз и друг път съм споменавала че е най-добре да се вдигнат цените за руснаци и да се настаняват в отделни хотели както беше при Тодор Живков. Така първа няма да идват последните измукяри от Русия. Освен това контакта с другите туристи ще бъде значително ограничен.
16
7
 
16
 
! Отговори
23 преди 7 години
Викам си днес няма да има статия свързваща Русия да ама не тролчетат трябва да си пореват
15
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиляда пъти предпочитам да гледам хубава рускиня, вместо бозав дойчо.