Жена почина след пороен дъжд край Неделино

Вероятно тя се е удавила след инцидент в канавка
28 юни 2016 21:32, Красимир Ангелов
3
Жена почина след пороен дъжд край Неделино
Снимка: Булфото, архив

Възрастна жена е починала при порой днес следобед в района на с. Тънка бара, община Неделино, съобщиха от кметството за БТА.

Около 90-минутен пороен дъжд, примесен с лека градушка, се е изсипал над селото.

80-годишната жена е намерена мъртва, паднала в канавка. Установено е, че тя е пасяла овцете си в местност край селото и при бурния дъжд се подслонила под дърво край скали.

Срутили се от скала над нея камъни са ударили жената, след което тя е паднала в канавката и най-вероятно се е удавила от придошлите води.

Силният порой е активирал и свлачище по пътя към Тънка бара. Според кмета на селото Валентин Хаджииванов толкова силен пороен дъжд и буря не е имало в района през последните 50 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да прости жената. 80 годишна жена бива ли да пасе кравите ? Вместо да стои пред телевизора с плетката в ръка, горката женичка изкарала кравите на паша.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже някой клесавец на държавна хранилка, не е минал от там, въпреки че това му е работата и не е наредил на други непрокопсаници, че е нужно обрушване на скалите, са дошли трети, и четвърти вид мърлячи (милиционери и дофтори), които са установили че жената се е удавила. Удавянето е в следствие на безхаберната мърлящина на гореизброените, а не причина за смъртта. Причината за смъртта са мърльовците на държавна ясла.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според кмета на селото Валентин Хаджииванов толкова силен пороен дъжд и буря не е имало в района през последните 50 г...... Със сигурност и преди 50 години не е имало такива бури и порои! Другарю кмет вземи прочети библията и спри да се чудиш че бурята е била много силна! Тепърва ще ги виждаш и усещаш тези бури! Чети кмете чети! Там в библията го пише черно на бело това което се случва в момента! Да се образоваш и да не ставаш за смЯх!