Мостра за баня уби дете в магазин в Пловдив

Жертвата, което е момченце, е едва на две годинки
Обновена: 12 авг 2016 19:33 | 12 авг 2016 19:13, Камелия Цветанова
72
Мостра за баня уби дете в магазин в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Тежък инцидент стана в Пловдив в петък по обяд в строителен хипермаркет.

2-годишно дете е загинало, след като било затиснато от мостра за баня в магазина, съобщи Нова телевизия.

Момченцето се е отделило от родителите си и се е покатерило на стелаж с тежки модули за баня.

Оттам един от тях е паднал и е ударил фатално детето по главата.

Въпреки предприетите действия за реанимирането му, то е починало на път за болницата.

От ръководството на хипермаркета отказаха коментар с аргумента, че в момента се води разследване, но уточниха, че са направили всичко възможно, за да съдействат на разследващите органи.

Иззети са видеозаписи от охранителните камери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Пловдивдетебанямостра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 7 години
38 г.работих с деца.....те не умеят да се пазят.Но аз питам кой носи отговорност за тях и защо винаги търсим вина в другите и никога в себе си....жалко за детето...
52
0
 
2
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
нямам думи
51
0
 
3
 
! Отговори
Ц преди 7 години
До АнонименНе мострата е виновна, а тоя който не я е обезопасил. Как може да сте толкова безчовечни и тесногрьди?
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТеоретично и практически е така. Всеки е отговорен за детето си. Но ...в "Европа" няма да ти падне незакова шкаф или мивка на главата, наши?
49
1
 
2
 
! Отговори
Сия преди 7 години
До АнонименПодкрепям! Служителите не е нужнош да дьржат децата на клиентите, ами просто да обезопасят магазина. Аман от " интелигенти".
48
0
 
3
 
! Отговори
Сия преди 7 години
До ПетковаСьгласна сьм, че родителите трябва да отговарят за децата си, но...хипермаркета би трябвало да закове мострите си. Все пак това не са музейни експонати, а стоки. Имало е и други случаи на пострадали по тази начин деца. На мен самата ми се случи в един магазин. Отворих вратата на еин шкаф и той почти падна вьрху мен.
47
2
 
3
 
! Отговори
Лина преди 7 години
Изобщо не ме интересува кой е виновен. В случая най- важното е, че си е отишло дете за Бога! Малко, невинно, човешко дете! Господ да се смили над родителите му и дано никой не изпитва на гърба си това нещастие! Смирете се, не размахвайте пръсти обвинително и знайте, че нещастието идва нечаканои за секунди!
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАК ДА ПИТАМ- ЗАЩО КАТО ОБЩЕСТВО СМЕ СКЛОННИ ДА ПОДМИНЕМ НЕБРЕЖНОСТТА И НЕГЛИЖИРАНЕТО НА ДЕТЕТО ОТ СТРАНА НА РОДИТЕЛИТЕ, НО ДА УНИЩОЖИМ И МОРАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ ВСЕКИ КОЙТО ПО ТРУДОВ ДОГОВОР ПОЛАГА ГРИЖИ, ПОНЯКОГА ЗА 20/30 ДЕЦА- КАЖЕТЕ БЕ ЗАЩО, НЯМА ДА СПРА ДА ПИТАМ. И ПАК ДА ПИТАМ КАКВО НАПРАВИХМЕ ВСИЧКИ НИЕ, КАТО ОБЩНОСТ ДЕЦАТА НИ ДА БЪДАТ ГЛЕДАНИ КАТО В ЕВРОПА- ПО 4/8 ДЕЦА В ГРУПА, ИЛИ ДА МЕТНЕШ ДЕТЕТО СИ И ДА ПРИШИЕШ ОТГОВОРНОСТТА НА ЕДНА НЕЩАСТНИЦА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕРЗАЦ МАМИТЕ.
45
2
 
10
 
! Отговори
ЖороПърви преди 7 години
До Анонимен 50 Естествено, че сервизът ще отговаря..и пробация може да няма ...ама...Прав си, брато! Аз като се напих, реших да се катеря по секцията и паднах, е сега ще съдя производители, магазин и т.н.т.....ако не ми я бяха продали, нямаше да падна-те са виновни!
44
5
 
10
 
! Отговори
Петкова преди 7 години
На бул. "България" в Пловдив има два такива магазина - Практикер и Алати. Там се продават неща, които предполагат, че са ръбати, тежки, потенциално опасни, ако с тях се борави неправилно. Жалко за детенцето, съчувствам на родителите, но не е работа на магазина да отговаря за децата на хората, които пазаруват там. Да си родител означава да виждаш потенциалните опасности и да вземаш превантивни мерки - детето в ръцете, в количката, на раменете, но не и да търчи свободно в магазина.
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По вашата изкривена логика с тези ваши аргументи т.щ. оправдахме всички водачи прегазили деца на пътя! Със същите аргументи!Ако бяха отишли родителите в сервиз з колата о ремпнтът е така извършрен че да им падне колело да катострпфират и детето да загине нямаще механика да е виновен а хората че са се возили на кола!Ще има изчравен пред правосъдието и той ще е от магазина!
42
6
 
2
 
! Отговори
до иван преди 7 години
Не побвиняваме други а тези дето са отговорни! Чия е отговорността за сигурността на посетителите в един търговски обект(магазин) - публично място! Чия собственност е бил стелажа с мострата и кой я е монтирл тка че да убе някой! Кажи!?
41
2
 
3
 
! Отговори
шмрък преди 7 години
Аз на 2 годинки съм проходил,сега не знам как са малките деца
40
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се хвърля каквато и да била вина в/у опалените родители е грозно и пошло! Разбира се вината е само на търговския обект! Вие бъркате строителен обект със стпителен магазин двете неща са различни. В един търговски обект трябва да е безопасно за всички. Къде е казано че деца не трябва да вшизат или а се водят в магазина по кое правило по кой закон!? Българско безпбразие! Да се рзписват в инструктаж и да носят предпазно облекло ли ще искате от клиентите!?
39
3
 
8
 
! Отговори
иван преди 7 години
До Анонимензащо все обвиняваме други.родителите не са отишли на поляната.да си гледат детето.не е детска градина други да им го гледат.
38
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено е, че родителите са виновниците. Двегодишно дете няма работа в строителен хипермаркет. Има всякакви остри и с ръбове предмети, на които може да се нарани. Или го водиш плътно с теб, или единия родител остава навън с детето. Родителите са абсолютни малоум.ници. Вината на тия от хипермаркета е, че не са забранили достъпа на деца. А ако са разполагали опасно стоката да лежат и те в затвора, заедно с родителите. Няма кой да ви гледа децата, ако вие не си ги гледате!
37
14
 
3
 
! Отговори
безпристрастен преди 7 години
Видях магазина в репортаж на нова! Прилича на някаква *** разхвърляна стока навсякъде! Цяло чудо е че е нямало жертва досега! Та там е опасно за големи хора!
36
16
 
7
 
! Отговори
булгаристан преди 7 години
Отиваш за мивкан убиват детето ти в магазина! После се гаврят и си измиват ръцете с жертвите! Майката е виновна че не е държала детето на кайшка, детето е виновно че се е заиграло! Само Пешо и Иван не са виновни че са хванали мострата *** магия щото им се е пиело кафе! И управителя не е виновен че не е минал от там да ги види как са нахвърляли стоката 5 за 4, седяло му се е на хладно в офиса!Виновни са родителите, че са избрали да са клиент магазин в който човешкия живот не е важен само печалбит
35
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много верни служители има в тоя форум! Да си продават мивките и плочките и да я карат по старо му са готови и през детски трупове да минават! Тука една Елена сигурно касиерка във веригата се изгаври с въпроса за ръка ли да го държим! Ако трябва ще го държите! За безопастността в магазина отговарят служителите и шефовете им! Дано им падне и на тях някоя мивка на главата като на това дете и пак да са ни лук яли ни мирисали!
34
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Управителя в затвора!