На лов за туристи по Черноморието

Цените на квартирите започват от 5 лева
28 авг 2016 16:35, Петя Славова
24

Снимка: Булфото

Истински лов на туристи са организирали собственици на квартири в Поморие. Те са свалили цените до под 10 лева за легло, като на входа на града се надпреварват кой да си подсигури клиенти за стаите, които дават под наем.

Някои от тях вече предлагат цените от 5 лева, само и само да не останат стаите им празни, а други рекламират стаите си със собствен санитарен възел.

Както писа и Dnes.bg, по традиция в края на лятото по Българското Черноморие можем да почиваме на по-ниски цени, от действащите през активния туристически сезон. Голяма част от хотелите вече предлагат намаления с 10 до 15 %.

Специални ценови пакети хотелиери са предложили и за българските ни туристи покрай септемврийските празници - 6-ти и 22-ри септември.

Традиционно почивката поевтинява най-рано на юг-в малките курортни градчета и селца. В Приморско например повечето хотели са намалили цените с 10-15 % още преди седмица-две. На места нощувките са поевтинели с 20 на сто от 22 август. Бонуси има за семейства с деца.

В големите туристически курорти поевтиняването на морето ще стане малко по-късно заради това, че базата в момента е все още 100 % пълна.

Това се отнася за хотелите с по-висока категория,при ол-инклузив изхранването. В хотелите с по-малко звезди и почивка на база нощувка и закуска поевтиняването влиза още от тази седмица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
младен преди 7 години
Чай сЯ...нещо ми се губи и не ми се връзва. Само до преди седмица и малко пресата тръбеше че имало бум на туристи, туристи руснаци и всякакви и че било претъпкано.Само за една седмица ли се опразни????
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Гърция е 5 пъти по-скъпо като нощувка, а въпреки това масово се чува българска реч и никой от познатите ми не смята и да се доближава до черноморието.Изобщо тези на снимката да почват да си пишат табелите на румънски, че не знам дали някой друг ще се излъже да отиде там.
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма да ви стъпим на Бетономорието! там нормално обслужване няма! да не говорим за слънчака, където си под напрежение във всеки един момент и не знаеш какво ще ти се случи до края на деня. това почивка ли е? смях! мутрите с техните барони се стрелят наляво и надясно, не мерси. Гърция е мястото, хора не си давайте парите за глупости! нека да фалират мутрите, които съсипаха красивото ни Черноморие! бойкот!
12
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите и се чудя и мая.Живея от 15 г. в Германия.Тази година бях на нашето море и останах очарован.Няма да споменавам хотела за да не му правя реклама но е 4 звезден със Слънчев бряг.Бях със една група немци,приятели.Единодушно сме на мнение че пак ще се върнем 450 евро 5 дена ултра ал инклузив със самолетен билет и трансфер.Чист хотел,хубави и големи стаи,супер храна.Хотела беше първа линия и шазлонг и чадър на плажа 5 лева за ден на басейна безплатно
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, има и с общ санитарен възел все още и там цените са по-ниски. А вече има частни квартири, предимно апартаменти, на които хазяите не живеят на адреса. Хазяи различни, туристи различни...темата е много дълга и дълбока и няма да я подхващам. Но и от едните и от другите има добри хора има и мизерници, няма какво да се лъжем.
10
1
 
23
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Отдавна не ходя по частни квартири. Семейни хотелчета да, но частни квартири, с мрънкащи хазаи, не, благодаря, че и ми рекламират собствен санитарен възел. Значи има и такива с общ санитарен възел, така ли да го разбирам?
9
9
 
59
 
! Отговори
не на черноморието преди 7 години
Преди години в Равда хазяйката мърмореше докато ронеше царевица:Тия наематели само се къпят!В Обзор ме помолиха да преместя колата да паркират чехите,а в Приморско ми преместиха багажа в таванска стая,докато бях на плаж.Трябвало да настанят руснаци.Затова всички на Черно море-от хотелиери до дребни хазяи вкупом ДГД!Отивам пак в Гърция!
8
2
 
58
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Евтиното винаги излиза скъпо , може да минете с 5 лв ,но шансът някоя проста хазяйка да ви развали почивката е доста голям
7
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз си намерих в Поморие за 3 лева на легло със собствен санитарен възел + 2 лева за закуска!
6
5
 
43
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
За 5 лева квартира ти топла вода ли чакаш да има? ?
5
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил съм в такава квартира на времето. Като излезем на плаж хазайката влиза и спира боилера. После нема топла вода за къпане след плажа.
4
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-добре в гръцко, тук - твърдо НѝЕ
3
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жалка картинка такава селяния няма другаде
2
1
 
64
 
! Отговори
Момо преди 7 години
А тези как точно отчитат доходите си пред НАП?
1
12
 
65
 
! Отговори
metal shop преди 7 години
Аз па ше си пием узото на Халкидики по празниците...