Загиналият край Търново си купил колата предния ден

Мъжът бързал за работа и затова вдигнал 150 км/ч
19 сеп 2016 15:44,
39

Снимка: Булфото

28-годишният мъж, който загина тази сутрин в района на лясковското село Мерданя при катастрофа, е купил колата си само ден преди злощастния инцидент.

Още по темата

Рано сутринта младият мъж отишъл в Мерданя и взел леката кола, която вчера спазарил от предишния й собственик. Потеглил към Златарица, като бързал за работа. По непотвърдена информация водачът предприел изпреварване, като натиснал газта и вдигнал 150 км/ч, съобщи "Дарик".

На остър завой обаче изгубил управлението на автомобила, който се преобърнал в канавката, а след това последвал и страничен удар в дърво. Шофьорът загинал на място.

"Автомобилът се усукал около дървото и водачът реално се оказал смачкан между него и колата", обясни главен инспектор Станко Лазов от търновската пожарна.

Той информира, че на място са били изпратени два пожарни екипа, за да режат ламарините на смачкания до неузнаваемост автомобил и да измъкнат тялото на шофьора.

При огледа на местопроизшествието било установено, че липсва спирачен път, а високата скорост и опасният участък са станали причина за произшествието.

На мястото има екипи на полицията, които извършват оглед и експертизи. По информация на МВР водачът е бил неправоспособен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
5
 
! Отговори
12 преди 7 години
Аз като тръгна за работа се влача като....... щото работя по принуда. По принцип човек не е създаден от природата да работи особено в този смисъл, в който се практикува този терор на оцеляването. А тоя се е юрнал като на кръчма с безплатно пиене и млади безплатни жени. Що за народ сте вие... баааааси аз ли съм лут.........
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце, ти ако по задната част не можеш да кажеш дали колата на снимката е Поло, или не е, надали има смисъл да ти се обяснява как се доказват тия неща със скоростта. Но все пак - за начало: dokkpbdp.mvr.bg/Drivers/speeding.htm
30
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОпелистКазах "май е Поло".Сега като загледах дръжките на задните врати - Вектра е.А как се доказва, че е карал със 150?
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако полицията докаже, че е карал със 150 и се е претрепал сам, Хелзинкския комитет ще прави като вятъра :)Иначе, 100 про е швед, те масово карат без книжка.
28
1
 
16
 
! Отговори
Опелист преди 7 години
Това е Вектра Б.Какво Поло те гони?
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 17: Пише се скраП,другарю.
26
0
 
22
 
! Отговори
художника преди 7 години
Има една поговорка:НЯМА НУЖДА ДА БЪРЗАШ....ПРОСТО ТРЪГНИ НА ВРЕМЕ !
25
1
 
14
 
! Отговори
хъм преди 7 години
Абе, толкоз да бързаш за работа, не му е била чиста работата на тоз младеж. Сега поне се е разбрало, че може и без работа, ама завинаги...
24
2
 
14
 
! Отговори
Korektor преди 7 години
Със здраве и безаварийно да си я кара...
23
1
 
27
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Пише се тенекии, не тенекий, едно време не бяхме толкова неграмотни.
22
1
 
14
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Не е много здравословно, но все пак е полезно, когато неправоспособни и пияни завършват точно така!! То иначе държава няма, която да сложи ред по тия пътища!! Пази Боже...мене да не срещат.....Тези хора да не се имат за безсмъртни? Какви са тези скорости.., какво е това чудо ? По-вече от 100 метра в секунда... ? Още на първия завой ..без него....
21
0
 
33
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Да не познаваш възможностите на колата и да караш със 150, си е доказателство, че няма никой в главата.
20
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брех, че трудолюбив тоя народ, бе! Ще се избият, ама няма да закъснеят за работа!
19
1
 
30
 
! Отговори
анонимко преди 7 години
Пътя може да е прав,но едва ли е предвиден за скорост от 150 км/ч и най-малката неравност те изхвърля и колата става неуправляем ковчег.Причината е надценените възможности на колата и шофьора.
18
3
 
24
 
! Отговори
batDancho преди 7 години
Пише се карантии, а не карантий, оправи си правописа, преди да пишеш глупости
17
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тенекийте за скраб и парите на пожарникарите да се почерпят.И без това никой не им плаща да събират карантий.
16
18
 
8
 
! Отговори
към 11 преди 7 години
Е не вярвах че има толкова жетокост.Никой не заслужава да умре затова че е лош шофьор
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време дядо ми, лека му пръст, като ги видеше такива да хвърчат със 100 и отгоре все се смееше, че бързат за Централни гробища... за съжаление, това не е майтап. И този го е доказал! По-добре да беше закъснял за работа, отколкото да прави простотии на пътя. Е, от толкова много акъл сега е стигнал не до работа, а до гробището.
14
1
 
20
 
! Отговори
batDancho преди 7 години
Този път го пътувам всяка седмица. Няма остри завои между Мерданя и Златарица. Може да го видите и на картата, то е една почти права отсечка.
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май е имало малко надбягване