Ще спираме нелегалните мигранти и с брошури

Те ще имат указания срещу проникване на бежанци в ТИР-ове
29 дек 2016 20:07, Александър Попов
31
Ще спираме нелегалните мигранти и с брошури
Снимка: Булфото, архив

МВР и Асоциацията на българските предприятия за международни превози са подготвили половин милион флаери с указания как да се безопасяват тировете срещу проникване на нелегални мигранти в тях, съобщава Bulgaria ON AIR. Листовките са на български, английки и турски език и ще бъдат раздавани на всички гранични пунктове.

Във флаерите се дават указания водачите да наблюдават товаренето на превозното си средство, да затварят добре вратите и да подсигурят със заключващ механизъм. Чрез листовките ще се намали нелегалната миграция и ще се повиши терористичната готовност, убедени са от МВР.

В контекста на събитията от Берлин, на товарния автомобил се гледа и като потенциална заплаха за живота на много граждани, ако попадне в неподходящи ръце, заяви Георги Костов, главен секретар на МВР.

С настъпването на зимата се увеличава броят на нелегални мигранти, укриващи се в тирове. Над 350 души са задържани в товарни
автомобили на границите ни с Турция и Румъния за тази година.

Основният призив към шофьорите е да бъдат бдителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: МВРбежанцимигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
5
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Срам за България е това! Сегашните ни "управлявящи" направо плюха върху портретите на Ботев и Левски! Аз вече официално заявявам че ми е мъчно за Тодор Живков! Де го сега Бай Тошо да видят те едни "брошури"! Имаше да си ги четат брошурите доста години тия "инженери" и "лекари".
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой взе парите за излишните брошури,някоя зълва,баба,съпруга на изявен поддържник на Герб,а после след 22.01ще печатат други брошури ,защото парите трябва да отидат в други фирми на други хора които са на власт!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте ги клетите майки с деца, бягащи от война!!?Голяма измама и гавра с европейските народи.Сега тези нашественици си вярват, че Аллах ги е праттил да насаждат шериата в Европа, защото така лесно са стнигнали до където си искат. Аллах ги кара да взривяват неверниците, а турският премиер ги кара да наричат неверниците
16
0
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
може може! с брошури залепени за винкел! пернишки модел брошури!
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички шофьори да бъдат задължени със закон да проверяват сами тировете, преди минаване на границата. Кви листовки, кви пет лева?
14
0
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Все едно да спират пeдераст с разтворен с две ръце зaдник..
13
1
 
9
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Я да изпратим Плюнчо Пантофкин - по-известен сред западния политически елит, като мистър Бийн - да спира "бежанците" с толерантност и брошури!Тъкмо и мандата му, като преЦедент изтича следващия месец!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Макетният нож и бризента е до там. Само калашников може да ги спре да не се качат в камион с бризент.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миниране на границата,така всеки желаещ ще отиде там горе при онзи с 12 девици скоропостижно,без да му е нужна германската интеграция
10
0
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ако не включите и кютек в брошурите никакъв положителен ефект няма да постигнете.
9
0
 
18
 
! Отговори
Без име преди 7 години
Всичко е една парлама за пред хората нищо не се пази.Проблемите идват от високо.Всички канали са с благословията на оня дето повече няма да управлява дай боже да не управлява. Харчат се едни пари.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес.бг показва чувство за хумор :)
7
0
 
31
 
! Отговори
Куче граничар преди 7 години
"Ще спираме нелегалните мигранти и с брошури" - е ся вече ги спряхме мигрантите. Само като им покажем брошурите и те от ужас ще побегнат с писъци обратно към сирия, либия и афганистан.
6
0
 
30
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Това е нечовешко, ще получат масово инсулт. Информирайте БЧХ, БЦХ или как беше?
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен тези флаерчета,за които не се знае колко пари са потрошени,от новините стана ясно,че властта е похарчила само през последния месец 2,5 милиарда лева за какво ли не.Пак гласувайте за тях,ако искате да продължаваме да държим първото място на най-нещастна нация в света.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я раздайте по една брошурка и на мигрантите.Помолете ги да не влизат,защото тук много лошо се живее и дори няма да ги пуснат да си тръгнат,ако се излъжат да влязат.Па дано ви разберат.
3
0
 
31
 
! Отговори
Хааааа преди 7 години
Пак се харчат пари за глупости,армия,полиция и ограда не може да спре варварите а те брошури ще раздават!?
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А така - границата е разграден двор сега тия диплянки ще ни спасят от издиславите, които необезспокоявани се шляят по Сливница на глутници от по 20.Отново адекватност от страна на властта.
1
0
 
26
 
! Отговори
Виц на деня преди 7 години
... хахаха