БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" – Плевнелиев!

Левицата критикува: Държавата не е подготвена, организацията е лоша
31 дек 2016 14:42,
244
БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" – Плевнелиев!
Снимка: Булфото, архив

За съжаление навръх Нова година трябваше да наблюдаваме как поради неподготвеност и лоша организация стотици граждани бяха оставени да нощуват насред пътя при екстремални условия.

Така започва позицията на БСП по повод инцидента на магистрала Тракия, при който десетки българи, пътуващи да облежат Нова година с близки и приятели.

Още по темата

"Магистрала Тракия, гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан в навечерието на големия празник, когато хората пътуват най-много", отбелязват от Позитано 20.

Според Левицата сме свикнали с безпомощнотта на правителството. Въпреки това обаче БСП не може да се примири с цинизма му. "Виновни ще се окажат пак или шофьорът на някой ТИР, или административен ръководител, който не бил затворил пътя. Но чия е вината, че един и същи проблемен участък създава еднотипни проблеми всяка година и нищо не се предприема? Кой е отговорен, че цяла нощ бедстващите не са видели представител на институция, нито са получили някаква информация- за тях, за колите им, за обстановката? Що за ред е този, в който институциите чакат министър-председателят да се появи по телевизията, за да се задействат?", се казва още в позицията на БСП.

Социалистите сочат като отговорен президента Плевнелиев, който остави това правителство в оставка на власт: "Поставен е на риск животът на стотици хора. Блокирани са основни транспортни коридори преди празниците заради некадърността на Борисов и компания." От левицата заявяват, че този инцидент е още един аргумент за това, че правителството на Бойко Борисов трябваше да си тръгне много по- рано, за да има отговорни за подобни случаи, както и адекватна реакция, когато гражданите се нуждаят от помощ и сигурност.

"Никой не управлява никакви процеси. Правителството в оставка върви след събитията. Може би АПИ се е захласнала с обявената на 29.12.2017 голяма поръчка за над 200 млн.лв. за новата тол система и са забравени основни задължения", се изтъква в позицията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
19
 
! Отговори
въпроЗ към БКП преди 7 години
Що да е виновен президента ? Да не е отишъл на лов за архари или да прави голям шлем дето ни струва един милиард и двеста милиона или пък е отишъл да играе хоро докато са горели живи хора в някой камион?
59
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
81 А защо снегорините не работеха докато светеца не отиде лично? Вятъра пречел на тези леки машинки да работят, ще ги духне направо. Точно чакаха да натрупа, че да икономисат още 1 курс.
58
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
79 Господин Европеец, явно ти е много къса паметта, че по времето на Борисов фалира КТБ. СЛед като официално отказа инвестиционни помощни средства за спасението на банката от БНБ, 3ма шейха и руска компания. Също помня едни смс по времето на Орешарски. И една европейска програма за спасение на КТБ. А помня и че преди няколко месеца вожда ти празнуваше 4тия си милиард с компания, която не трябва да се свързва с управлението.
57
6
 
31
 
! Отговори
ист преди 7 години
БСП показа че наглостта която притежава е по силна от природните бедствия. Обвиниха властта за природната стихия, но пропуснаха да я обвинят и за земетресението във Вранча. Прав ще излезе Румен Петков като нарече Нинова професионален лъжец и като такава е лицето на БСП.Д ругари, колкото повече лъжи измисляте, толкова повече електорат губите. ЧНГ.
56
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gerberska naglos vsehte ot trakia miliomi komidionni ot fa stroitel milioni sa 4istene na snega bokluzite v sofia mi6ki plahove pribirate danazite i nie fa si 4istim snega kade v eu darjava 4istst snega pred domove kolperszii sa kakvo sa danszite gerberi komunete ste bili i ste vse edni i saschti tap narod slaba darjsva a i nai bednata v eu
55
8
 
24
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Точно пък тези комунисти от БСП, заради които фалира КТБ, трябва да са по-ниски от тревата и да не се обаждат изобщо, но явно освен, че са некадърни са и безобразно нагли на всичкото отгоре
54
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Fifi"Бойко преди малко е издал указ-снегът да вали нагоре !!!"---Фифи, не е издал указ, а е РАЗПОРЕДИЛ. Указът трябва да се подпише, а това МУ е трудно. :)
53
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
YES! ''Поставен е на риск животът на стотици хора. Блокирани са основни транспортни коридори преди празниците заради некадърността на Борисов и компания.'' Пък заглавието''БСП откриха виновника за кошмара на "Тракия" Плевнелиев!'' :D :D :D Значи днесбг признавате че Плевнелиев и Борисов е едно лице? :D Хахах герберското издание отново в издънка. :D
52
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, да бяхте взели мандата, бе, другаре, да покажете как се прави.
51
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eй това ми стига, за да НЕ гласувам за БСП.
50
5
 
20
 
! Отговори
бг преди 7 години
Комунистическата наглост и дебелоочие не почиват!Как може такава отблъакваща предизборна пропаганда-толкова са предвидими комуниатите да търсят девиденти от всяка ситуация пфу
49
4
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Щом толкова желае властта БСП да си я получи.Но после да не яде дебелия,както каза гуруто им Стефан Данаилов.
48
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените тролчета плуват ли плуват във виртуалното пространство
47
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев се провали напълно, такава излагация със снега. Жалко, че хората го подкрепиха а той ги предаде. Не, това е просто отвратително.
46
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Води ни другaрко Ниновa води ...,БСП БСП
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 60: Меселя!
44
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eй това ми стига, за да гласувам за БСП..;
43
6
 
12
 
! Отговори
Staler преди 7 години
Чудя се кога ще се излекуване от тази зараза БСП ? Четете колко са добри в изказванията ?
42
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eй това ми стига, за да не гласувам за БСП.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе всичките сте виновни бе, ония 240 разбойника да им дават по една лопата и да почват да ринат снег