10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори

В МВР са категорични, че са действали адекватно след катастрофата
18 юли 2017 16:15,
94
10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори
Снимка: Facebook

Десети ден няма следа от 16-годишния Кристиян, който рани туристи със семейното "Ауди" в Триград и изчезна. Въпреки издирвателните акции момчето все още е в неизвестно.

Операцията по търсенето на Крис бе спряна преди дни заради лошото време в района, но днес доброволци възобновиха издирването. Хората в района отново правят организация да търсят момчето. Ще започне претърсване отначало на обходените вече места, в пещерите, както и всички опасни терени, съобщи "Дарик".

Още по темата

Шефът на МВР в Смолян комисар Николай Димов определи като своевременни и адекватни издирвателните действия на полицията. Той разказа, че още в първите минути след получаване на съобщението катастрофата, на място в Триград са пристигнали полицейски служители от районното управление в Девин.

Заедно с екипите на Спешна помощ те са се включили в помощта за ранените туристи. Веднага след това са започнали издирвателни действия на момчето.

"От самото начало на издирвателния процес ние работим в две посоки. Освен че издирваме момчето като извършител на престъплението, другата е чисто хуманитарната страна на въпроса, все пак става въпрос за 16-годишно момче, с грижа за неговия живот", каза комисар Димов.

Той допълни, че макар и действията на служителите на полицията да са адекватни, за съжаление към момента няма резултат и момчето все още е в неизвестност. "Надяваме се да е живо и здраво", каза полицейският началник.

Издирването на Кристиян Младенов е в широк периметър, включително и във вътрешността на страната, тъй като той е обявен за общодържавно издирване.

Тийнейджърът бе издирван и в пограничните райони, дори в села на територията на Гърция, но издирването не даде резултат.

Преди дни майката на Крис предположи, че той е в шок и това го кара да се крие. Разтревожената жена предположи, че той ще се появи, когато спрат да го търсят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
37
 
! Отговори
Елементарно, преди 6 години
Уотсън:1.Mайката първо каза:"ще се покаже, когато му дойде времето.За тежко ранените от сина й ВЪОБЩЕ не й пука.2.Сега се тревожи ЗАЩО го търсят!!??? Дори се ОСМЕЛЯВА да внупшава ДА НЕ ГО ТЪРСЯТ....3.ТВЪРДЕ добре са го УКРИЛИ и ЗНАЯТ.4.Дори и да не се появи, ПРОКУРАТУРАТА да съди РОДИТЕЛИТЕ да заплатят лечение и рехабилитация.Не е имало досега толкова високомерни и арогантни родители на престъпник.( предполага се образовани.)
61
0
 
39
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Писах ви по-долу, родителите не са случайни. В момента, все още се изчаква. Да не би при някой от ударените да излязат тежки усложнения или недай си боже да умре. Тогава на мама детето никога повече няма се прибере в БГ. В противен случай, след неколко дена ще си дойде. Цялата Фейсбук плеяда в тележки възторг ще хукне да го защитава "недейте бе, нали никой не е умрял, таман се прибра живо юначето". Като прибавим, че е на 16 г. след седмица пак ще е на мотора. Да мачка пак.
60
0
 
34
 
! Отговори
Ох горкия преди 6 години
Ох горкия че чак започват да го съжаляват медийте - Крис на мама детето, където помля хора сега всички *** го търсят.Само си помислете-мамино детенце на което всичко му е позволено дали ще тръгне да се лута из горите. Да ама не.Сега ще ви кажа какво е станало-избягва от престъплението и се укрива в тях същата вечер. От там въртят телефони и родителите са му помогнали да се укрие в роднини в друг град. Една майка ако знае че момченцето и го няма толкова време дали сама няма да броди по цял ден да го търси? Тази никаква е няма защото знае че не е в гората а на топло при роднини.Case clos
59
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами родителите му , ако го бяха възпитавали в човешки ценности , че първо трябва да окаже помощ на тези , които помля с колата , той не е толкова малък , колкото няколко *** репортьорки искаха да го изкарат , сега нямаше да го търсят . По закона - бягство от местопроизшествието !
58
0
 
25
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Защо му закривате постоянно лицето, как да го позная, ако го срещна?
57
0
 
30
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
И оня касапин от Борисовата градина го "търсиха" бая време,та нищо чудно и сега да падне дъъъъълго търсене,мнооого дълго.
56
1
 
22
 
! Отговори
1 преди 6 години
Гледам коментарите,и ме хваща срам...тези дето наричат хората безполезни изкукали пенсионери,да ги питам на колко години са майките им ,нямат ли баби,не са ли създавани от хора и вечно на 20 ли ще останат?Това "дете" обаче трябва да научи ,че в света на големите,в който се опитва да влезе гъзареейки с аудито на тати ,има пропорционалност,и всяка грешка се санкционира!Родителите пък са позакъснели да се вайкат,изпуснат е отдавна ,като индивид,дано е жив поне!
55
0
 
20
 
! Отговори
Абре.... преди 6 години
техните го крият бре....няма какво да се чудите...
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя си му хареса да си играе на горски! Минчо трапера 2
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TO NE E WINOWNO DITETO! RETROGRSDNIQT MERKURII E ZAVURTQL VOLANA KUM GADNITE TURUSTI.
52
0
 
35
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
малкия бок..ук (точно такъв е) се крие някъде. Гарантирано е. Очевидно е, че родителите не са случайни. Хора с възможности, контакти, хитри селяни. Познават и района, знаят как да го изкарат. А цяла България рИве за момчето. Ми, не няма да рева. И да го намерят на парчета, пак няма да рева. Защото такива живеят с чуството на безнаказаност закачено с парите на тете и мама.
51
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Блъснатите са без опасност за живота" . Безумна наглост. Това, че са живи не означава, че всичко им е наред. Много от жертвите на подобни произшествия влачат тежки травми и физически и психически цял един живот.
50
3
 
22
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
До СвирепияЕ, идва ми в повече.-------Ми кат ти идва в повече, не пиши бе църв..л. Никой не ти е длъжен да споделя твоето мнение по отношение на малкото лай..о. Естествено, че жвиота е най важен и е добре да го намерят. Ама само да не го изкарваме жертва. Завалийката. Не , не е жертва. Ударените от него са жертвата. Защото такива хюм..ца като него са символиката на днешните времена. Млад бил, да му простим. Ами на повечето убийци именно през тази възраст им почват проявите. Ти се... в устата
49
0
 
25
 
! Отговори
до Свиреп преди 6 години
Разбирам позицията ти, ама що не подскажеш как виждаш ти нещата? Естествено, че никой не лежи в каторга или ефективна присъда за катастрофа. Няма да лежи и това ***, нито ще му се случи нещо особено. Както теб те вбесява някой непремерена дума (в този сайт други рядко има), така пък и ти реагираш малко екстремно. Моето мнение - родителите са абсолютно безотговорни смотаня.ци. В Западна Европа или САЩ вече щяха да са загазили те, не детенцето мило.
48
0
 
5
 
! Отговори
Медиум преди 6 години
Търсете го в водата -
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Trqbvashe da go tarsqt s kuche sled 48 chasa. Ako Policiqta ne go e napravila, trqbva da ima osadeni milicioneri
46
21
 
8
 
! Отговори
Свиреп преди 6 години
До до СвирепНе, не съм обезпокоен, направо съм си освирепял! *** някакви, кълнат за смърт на дете. Добре бе, сгафило, причинило болка и страдания, белязано за цял живот, но старчески инфантили дуднат как било по тяхно време и се бесело за подобни провинения. Е, идва ми в повече.
45
0
 
28
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
няма начин да оцелее 10 дни в планината сам без нищо. Крият го. Нека като са намери обаче да го осъдят да плати разноските по изрирването
44
0
 
26
 
! Отговори
до Свиреп преди 6 години
Успокой се малко - хората изразяват оправдан скептицизъм. Никой не нарича малкото бан.дитче "убиец", но цялата история е скалъпена за абсурдно наивна публика. Нищо му няма на момченцето - живо си е и добре нахранено, на сухо и топло, не го мисли.
43
1
 
27
 
! Отговори
до Свиреп преди 6 години
Ако си мислиш, че тоя е някъде по планините, значи си много наивен!