Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!

Теренът край хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен
Обновена: 3 фев 2018 07:39 | 3 фев 2018 07:30, Екип на Dnes.bg
451
Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!
Снимка: архив, Булфото

4-годишният Кристиан, син на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, загина вчера дледобед при тежък инцидент на Боровец.

Още по темата

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Все още не е потвърдено дали трагедията се е разиграла на пистите в зимния курорт, или извън тях.

Теренът в района на хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач, пише "Монитор".

МВР пусна кратка информация за инцидента с 4-годишното момченце. В полицията е бил получен сигнал за трагедията към 15,15 ч.

Има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия, съобщиха от МВР.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов.

Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.

Екипът на Dnes.bg изказва съболезнованията си за сполетялата ги трагедия на семейството на министър Московски и всички техни близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
55
 
! Отговори
до Питам преди 6 години
И каква ще е работата на един министър който не зачита закони и норми и правилници?!?Какъв нещастен случай, това е престъпна безотговорност подплатена с много самочувствие. Съболезнования на майката и на братчето, милите.
217
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Московски, ако си бяхте седели в НС за парламентарния контрол това нямаше да ви се случи. Много жалко за детенцето ви. Да почива в мир.
216
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако детето беше на някой друг щяха да пишат, че детето се е блъснало в шейната
215
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дърветата вече се наричат неравности. Земята не била плоска, а неравна и имала дървета. Кой да знае? Сравнете случая с детето и питбула и този случай.
214
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с "най-успешния министър", някаква подигравка ли е? Лицето, което ликвидира бдж - най-успешен министър?????
213
18
 
4
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До guanche 232 И какво общо има начина на работа на министъра с нещастния случай? Малиии , що ***, що нещо.
212
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега повярвахте ли вече, че 80% от българите са де..били, включително и министрите на герп, същото като м..утрите, които си возят децата на шофьорската седалка на мощните си коли без колан и дори им дават да въртят волана.Това може да се види дори насред голям град с голям трафик.....
211
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования за детето!Но на 4 години не бива да се качва на моторна шейна, на мотор и всякакво друго открито превозно средство, което е достатъчно тежко и достатъчно висока скорост развива, а ако падне и затисне детето,със сигурност ще го премаже. На мотор е забранено да се качват деца на такава възраст. Моторната шейна не е по-различна от мотора. Дори е по-опасна-с нея не се движим по шосета,а из снега,по неравни терени, край дървета и необезопасени участъци.Случаят дава повод за размисъл.
210
6
 
38
 
! Отговори
Л.Кулезич пита преди 6 години
Искам само да попитам журналистите,ако изобщо ги има вече в България? Защо не зададохте въпроса какво прави министър на транспорта в работен за него ден на Боровец? Явно е че не е на работа, работодателят му ще се самосезира ли???? Самоотлъчка от работа е това! Контрол има ли,питам за тези???? За детенцето,мир на праха му! То не е виновно за нищо! :(
209
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен този човек трябва да излезе от блатото на политиката и да се отдаде на богоугодни дела и каузи.Само така ще спаси психиката си.
208
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А краля слънце мълчи ли мълчи, бог да прости детето.
207
1
 
64
 
! Отговори
Благоев преди 6 години
Всички институции и медии премълчават основния въпрос . - Защо толкова малко дете е качено на моторна шейна? Това е първо родителска отговорност и отговорност на предоставящия услугата!
206
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вчера някакъв английски депутат си подал оставката,защото закъснял за заседание 15 минути!
205
10
 
23
 
! Отговори
трол преди 6 години
Мъката е огромна.Не плюйте и не питайте кой е виновен.Никой родител не заслужава това да е част от живота му.А дали ще е живот след тази трагедия......
204
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Estestveno, che sega shte nosqt ot devet kladeneca voda, za da izkarat dryg vinoven, ta nali nashite politici sa po-zakrilqni I nevinni ot vseki drug. I kakva ironiq tochno ministura na transporta. Nai-loshoto e che pak detence si e zaminalo ot tozi svqt, tova nai-mnogo boli.
203
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования
202
2
 
50
 
! Отговори
guanche преди 6 години
Съболезнования на семеиството и мир на праха му на горкодо дете Но замислете се върху постъпката на баща му- ТОТАЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ , към членовете на своето семейство , а сега си представете начина му на работа на поста , който заема.По света политиците са хората , които трябва да визпитават обществото с личен пример , спазваики правилата , законите и висок морал .
201
2
 
55
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Кой има право да управлява мотоциклет? А кой има право да вози на мотарна шейна ДЕТЕ НА 4 годинки? Що за безотговорност е това? Жалко за това ангелче!!!! Бог да го прости! Това господа е безразсъдното поведение на родителя.Да не прецениш,че може да си убиеш детето. Ами ако беше на мотоциклет кой щеше да е виновен? И на него ли щеше да вози детето си? Сега бабуните по пистите са виновни???? Ами то писти на асфалт не се правят! Но трябва РАЗУМ за всяко нещо ! Жалко,че ни идва ума след такива...
200
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не смятам че хората са злобни ,българите са миролюбиви и добри , но ако са станали злобни то е от демокрацията дето ги разедени и политическата върхушка която се самозабрави .Ако бяха злобни досега да са я измели тая върхушка барабар с хотелите и банките им които ни ограбват всеки ден
199
2
 
37
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
По голямата част от българите не ползваме моторни шейни ,така че няма пряка опасност за здравето и живота ни,иначе жалко за детенцето на "успешния министър".