Кърваво ПТП: Загинаха 2-годишно и млада жена!

Шофьорът – без книжка, с много наранявания
17 сеп 2018 15:15, Петя Славова
43
Кърваво ПТП: Загинаха 2-годишно и млада жена!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Двегодишно дете и млада жена от врачанското село Габаре са загинали през изминалата нощ в тежка катастрофа. Инцидентът е станало в 01:50 ч. на пътя между град Бяла Слатина и с село Попица, предаде Bulgaria ON AIR.

Шофьор без книжа карал автомобила и го ударил в крайпътно дърво. На предната дясна седалка седели 22-годишната жена и детето, които загинали на място.

Шофьорът е настанен в болницата в Бяла Слатина с много наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
18
 
! Отговори
Иван Пешев преди 5 години
За оръжие без документ дават петица без шън-мън , защото ги е страх че може да пречукаш някое корумпе от наште. Ама за каране на кола без книжка само административно наказание при положение че може да пречукаш доста повече хора и го правят мършите , колко хора тази година за жертви на каране без книжка и колко на незаконни пистолети и тогава се преценява кое трябва да е с по-тежко наказание.
8
3
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Какво значи сериозно нарушение? Да шофираш без книжка навсякъде по света е адмистративно нарушение, тук също е така. Вече ако нараниш или убиеш някого е наказателно престъпление и за него съответно се лежи в затвора. След като карането без книжка за теб не толкова страшно и никой няма да ти каже нищо, ти препоръчвам да си я скъсаш и да си караш без нея, ей така да видим какво ще стане!
7
0
 
10
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Много зле тоя, поне себе си да беше пречукал.
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово се возят деца на предните седалки седящи у някой. Една спирачка рязко и му чупят главата в таблото. Само че *** няма акъл за 5 стинки. Друго е да возиш детето да свиква отпред.Моите вече са на 15 и 11г и все още са отзад! Първото нещо им е да си сложат коланите!
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако му направят алкохолна проба, сигурно ще огъне стрелката на уреда.
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в 2 през нощта, дете на 2 год на предната седалка, шофьор без книжкаа скоростта, алкохол, колата била ли е документално изрядна ? не че има значение, просто ми е любопитно дали има нещо което да му е било наред на тоя
3
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави двегодишно на предната седалка? Каквито и да са били причините да пътуват посред нощ, най елементарното е било майката и детето просто да са отзад.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Любен КаравеловАми..... не, но дупетатите и министрите са тези които коат закони и следят за тяхното прилагане. В момента в,България всяка седмица имановини за неправоспособни шофьори с по няколко нарушения които убиват някой. В една нормална (дори Румъния) шофирането без книжка е сериозно престъпление, в България книжката стана по-скоро препоръчителна защото никой не преследва нарушителите
1
1
 
29
 
! Отговори
??? преди 5 години
В 2 ч. през нощта промилите колко са били ?