Нова година със старите дупки по пътя, но само за... селяните?

Кратерите за 100 лева на година са гарантирани в Пазарджишко
7 яну 2019 11:00,
39

Снимка: Павел Гълъбов

"Специално за софиянци оправиха пътя към Велинград, да ходят, да се гмуркат на СПА-то, а за нас селяните оставиха миналогодишните дупки срещу 100 лева на година", така всекидневно хората от Пазарджишка област се борят с пътищата си.

Още по темата

Модерните коли трябва да се движат само по "главните" пътища, не дай си Боже да мръднат по "селските" пътни артерии – ще им паднат гумите, категорични са хората от селата.

Един от примерите за безстопанственост на пътя са и ужасяващите снимки на пътя Паталеница – Ветрен дол – Варвара. От тук е най-краткият път за столицата, има и обиколни пътища, но нима приходите от платените винетни такси не трябва да отиват за всички пътища, а не само за главните, питат се хората от селата тук.

Ремонтът на главния път завършва с дупки, множество и опасни! За съжаление не сме свидетели на такива "качествени" ремонти само в тази област. Навсякъде из Родината се наблюдава явлението – добър главен път, ужасяващ "приток" до него.

"Докога нехайството на органите ще причинява стрес на българските граждани, които редовно плащат своите винетни такси и данъци за уж по-добри пътища", питаме се хората, оставяйки снимките да породят ежедневната доза стрес и на вас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
8
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Докато народа оскотява по строшените пътища и течащи рейсове,китайците изпратиха сонда на луната и я изследват с автоматичен робот.....Ех българския мозък е изгорял и трябва да се подмени не само чипа но и цялата дънна платка на която има надпис made in USSR...за да можем да се справим с тези елементарни неща ще ни трябва нова дънна платка made in Taiwan....
14
0
 
15
 
! Отговори
Роско преди 5 години
До ист Поредния *** дето казва че не работи българина . Абе Оланкоолу когато българина отиде да работи в Европа му плащат добре , тук не . Тия борсуци в Европа толкова ли са глупави , че го оценяват , тук великите бизнесмени не г ценяват
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-смешното е, че положението е такова именно, защото ни управляват селяни и пребоядисани комунисти. А за селата НЯМА... Смях.
12
3
 
21
 
! Отговори
До бирено мече преди 5 години
Не се делим зашото искама а защото СМЕ РАЗДЕЛЕНИ на софия и останалите, по абсолютно всичко! В основата са две неща, властовите решения и разпределението на парите. Всичко е и се централизира в софия от към имституции, само 5 процента от данъчните приходи остават в местните бюджети. В германия и швейцария всичко Е ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНО! Сега стана ли ти ясно? Всички се молим на софия за 2 тротоара и 5 улици! Тове ще спре!
11
0
 
31
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
12 ми в Германия няма винетки,как така скъпи? :) Там пътищата са сълза и без винетки?В Швейцяри и Румъния са и по-евтини даже.В Швейцария е 67 лв а пътната мрежа е три пъти по-дълга от България и основно е планинска с тунели и виадукти.Тука сме бая равнина също.Тааа,какво става с теорията ти? :)
10
31
 
3
 
! Отговори
ист преди 5 години
Хубавите пътища и хубавите жени са скъпи. Не искаме скъпи винетки, а ревем че пътищата са лоши. Трябва да признаем, че работим лошо, и ще живеем лошо.
9
0
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Meчето,щото м-у градовете и селата се води републиканската.Иначе на доста места в самите градове ,е по-добра и от София.
8
2
 
33
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Всичкото ДДС заминава за София.Краде се и се правят едни комплекси към Бояна над ИМ!!Отидете до музея и погледнете нагоре какво се строи.Това е с окрадените пари на провинцията!!!София,най-големият рекетьор изсмукващ живеца на провинцията и истинската Държава!!!
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Посочете съседна на нас страна с такива лоши пътища. За др. страни от ЕС няма смисъл да говорим.
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Положението е такова във всички краища на страната. Заповядайте да видите какво е положението около Видин, Лом, Козлодуй, Враца, Монтана, Плевен.
5
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плащаме данъ;и и винетки, за да изхранваме ТЛЪСТАЦИТЕ НА ГЕРБ.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дупка "Борисовка"
3
1
 
18
 
! Отговори
за селяните преди 5 години
на никой не му пука. Нали така?! Съвременната българска народопсихология...
2
2
 
21
 
! Отговори
mazen преди 5 години
Докато не изринем ***, до тогава ще е така.
1
3
 
17
 
! Отговори
СЕЛЯНИТЕ В РБ преди 5 години
са навсякъде. Че на жълтите павета е пълно със селяни, ама там няма дупки