Седмица по-късно: Без следа от 2-годишния Юлиян от с. Равнец

Врачка казала на майката, че е в къща при жена
Обновена: 25 мар 2019 09:32 | 25 мар 2019 08:03, Александър Попов
18
Седмица по-късно: Без следа от 2-годишния Юлиян от с. Равнец
Снимка: БТА

Една седмица след изчезването на 2-годишния Юлиян от бургаското село Равнец от него няма и следа. Полицията продължава да го издирва и работи по всички версии, съобщи пред "Труд" кметът на селото Христо Колев.

Още по темата
Юлиян изчезна миналата неделя, около 18 часа. Семейството на детето, което наброява още 13 деца, било в лозов масив край селото. Когато се прибрали, Юлиян играел до каруцата, но после изчезнал.

Майката отишла на врачка, която казала, че детето е живо и се намира в някаква къща, гледала го една жена.

Най-спряганата версия в селото е, че детето било продадено или отвлечено, за да бъде обучено в просия, тъй като е с недъгаво краче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 5 години
И аз мисля че е продаден ,но от родителите си! Как се гледат и хранят толкова деца? И за да не ги подпукат ,че са търгували с детето ,са го обявили за изчезнало! Помните ли случая с русото дете в Гърция ?
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В софийския квартал Хр. Ботев има едни дето им викат компирите, та компирката Стоянка роди 20 деца, като повечето от тях вече имат 4-5 деца! Какво нещо е живота, от двама човека преди 40 години направиха рода 100 човека!
3
1
 
19
 
! Отговори
D преди 5 години
Врачката е познала. Продадено е и се грижат за него.
2
14
 
9
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Жалко за детето, че се е родило в такова семейство!Как може да го оставят само да играе !!! На съд и да им спрат помощите!Това, което се сещам след като пише , че живеят в лозов масив е , че може някой вълк да го е завлякъл.... Направете хайка в района и прегледайте всеки сантиметър!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продаден??? 14 деца трудно се гледат.