Мащабна акция срещу ало измамници в град Левски

Полиция блокира "квартала на богатите без доходи"
30 авг 2019 08:18,
19
Мащабна акция срещу ало измамници в град Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Полиция и жандармерия блокира град Левски тази сутрин. При акцията се претърсват 10 адреса. Вече има и арестувани, съобщи Нова.

Операцията е срещу телефонните измамници, които живеят в квартал на богатите, но официално нямат доходи.

Струпване на сили на реда има пред дома на познатият като Келеша Димитър Серафимов, считан за един от тарторите на групи за измами.

Левски е един от трите града с концентрация на този вид престъпност. Подобна акция имаше и в Горна Оряховица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така.До тук добре, ама защо не споменавате, защо именно в Левски и Г. Оряховица има толкова много ало-измамници?Аз пък ще ви кажа! Защото там почти няма българи! Всичко е в ромски ръце. Кварталите на богатите без доходи са само от роми. Всичките имат ТЕЛК, получават помощи и никой не пита защо не се търси сметка! И това ще ви кажа! Никой не иска да си има работа с БХК.Ето тук е скрито и заровено кучето! БХК!
15
2
 
8
 
! Отговори
Вълнаро преди 4 години
Добре де, само аз ли нямам късмет с тия измамници. Отдавна си мечтая. Бързо, дълбоко, едри камъни, две кила нафта. Знам какво говоря.
14
1
 
11
 
! Отговори
до5 преди 4 години
ти се базикаш но възрастните хора са чуствителни живяли са по друго време когато такива измами нямаше сега младите имат една дума как си брат и на другия ден го завлече с пари това да излъжеш или измамиш човек днес се счита за нармално и старите хора не могат да се пазят те си мислят че още живеят във времето когато от органите на реда имаше респект
13
0
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Ако решат институциите, за един ден ще бъдат хванати и смазани! НО НЕ РЕШАВА!!! И те са хора и те ЯДЪТ кебабчета и кюфтета, особено по избори! СМЯХ!!!
12
1
 
25
 
! Отговори
СегаПринудителенТруд преди 4 години
за всички тези, конфискация и продажба на имотите им, за да бъдат компенсирани поне частично ограбените.Ако никой не ще да им купи "палатите", нека бъде осъществено предложението, което някой направи тук преди време:Когато събарят незаконно построени ромски бараки и къщурки, а обитателите им настояват да им бъдат осигурени жилища - ето ви жилища, конфискуваните къщи на телефонни измамници и на други далавераджии, които не могат да докажат законен произход на доходите си!
11
2
 
14
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Те нали уж за партийните каси работят? Номера..Братя Галеви,Брендо-къде са? Заедно на сафари май с тях сте..Поне един политик има ли виновен и осъден за мизерията и кражби на пари от пенсионния фонд? Къде е Дянков? Кога ще върне 1 миллиард на пенсионерите?Цирк за слепите.
10
0
 
18
 
! Отговори
hmn преди 4 години
новината по-скоро е: "куките с бездействието си оставиха дребни, проследими, лесни за хващане измами да избуят до размерите на индустрия, с поникнали цели квартали от дейността".
9
0
 
23
 
! Отговори
Комисар Петров преди 4 години
АЛО АЛО ПОЛИЦИЯТА ЛИ Е ? - трябват ми едни пари спешно за да хвана ало измамник!
8
0
 
9
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 4 години
До бхкТова е статистика.
7
0
 
24
 
! Отговори
Боко Филм Пикчърс преди 4 години
Предизборно.......студио!
6
0
 
29
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
като наближат избори и почват акциите арестуват някого после го пускат а къщитеси остават
5
0
 
29
 
! Отговори
п преди 4 години
Безмислени театри.Ще арестуват двама-трима от тъмнолилавките може би дори 1 и утре го пускат а родата вече подгрява телефоните " ало ти ли си?сестра ти сгази една баба на пешеходната,полицая иска 20000 лв да се оправите"...Ама аз нямам сестра -казвам аз. Връзката прекъсва. Бг номер -мтелски прима.
4
0
 
16
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 4 години
Статията е толкова кратка, че на съответства на мащабноста на акцията и нека се пише малко по-описателно, т.е. по-етнически, пак ли става дума за индо-българи и интересно как пак ше се измъкнат поради някаква пробойна в закона и неговото прилагане, все едно затвора не е за хора, а ако човек попадне на хора, може и човек да стане.
3
2
 
22
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Нещо НАП нЕма ли да се размърдат (бабите по пазарите ги гонят за една връзка магданоз) или когато става дума за едни избиратели си затварят очите.
2
1
 
22
 
! Отговори
Шенген преди 4 години
Не,че нещо ама Белгия спешно е прекратила всякъв обмен на данни и трансакции с БГ заради хакването на НАП!
1
1
 
37
 
! Отговори
питам преди 4 години
А в другите градове кога ще метнете крадливите роми ,и защо до сега спахте !!