Камион блъсна жена на пешеходна пътека във Велико Търново

Товарният автомобил е управляван от 48-годишна жена
11 окт 2019 12:39,
7
Камион блъсна жена на пешеходна пътека във Велико Търново
Снимка: архив "Булфото"

50-годишна жена е в болница, след като е блъсната от товарен автомобил във Велико Търново. Това съобщиха от полицията в областния град.

Още по темата
Произшествието е станало вчера следобед на бул. "България". По първоначална информация товарен автомобил, управляван от 48-годишна жена от Горна Оряховица, е блъснал пресичащата пътното платно на пешеходна пътека 50-годишна жена от Велико Търново.

В резултат на това е пострадала пешеходката. Тя е настанена за лечение в болница с фрактура на раменна става.

Жената, управлявала автомобила, е изпробвана за употреба на алкохол, като резултатът е отрицателен. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Изписали сте куп глупости, но в различните градове пешеходците са различни. Специално във В.Търново са много невнимателни и пресичат директно, без да преценят какво се движи дали може да спре и като цяло там е така. Вечер по центъра е пълно с шляещи се студенти. Може би с времето се притъпява и бдителността. Аз примерно се оглеждам през цялото време докато съм на пътя, особено ако са две-три ленти за пресичане. Така сме учили и децата.
6
2
 
4
 
! Отговори
нормален не гей преди 4 години
Ама забранете ги тея пешеходци в града да одат да щъкат извън населените места неможе да се шофира така
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ред защото катаджиите не са в ред Веднъж гледам катаджии паркирали на забранено място и си играят с телефоните си вътреЗад тях паркирали още коли Питам ги тук забранено ли е паркирането , казват да Айде казвам тогава да санкционирате нарушителите - излязоха бавни и отидоха при един водач да му искат документите След малко идва единия и ми казва че били малко хора , не стигали катаджиите Казвам те нарушителите са на метър зад вас а вие се ровите в телефоните
4
0
 
2
 
! Отговори
версия преди 4 години
От ревност.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чужденците шофьори най-много и най-опасно нарушават правилата в България, но *** си мисли, че само българите ги нарушаваме.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаш да кажеш "в България", защото навсякъде е така. Но като излязат в чужбина, са по-ниски и от тревата - минимум 10км под ограничението, мигачи, колани... Но *** като си е насред ливадата, не издържа да не си покаже простотията...
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В града всеки кара както си иска и няма ред.