На живо: Брифинг на Пътна полиция за почивните дни

Какви ще бъдат мерките и организацията?
Обновена: 30 апр 2020 12:09 | 30 апр 2020 12:02, Александър Попов
27

Още по темата
Началниците на отделите "Охранителна полиция" и "Пътна полиция" в ГДНП и СДВР ще предоставят информация за създадената организация и контрола през предстоящите почивни дни. 
 
В брифинга участват комисар Веселин Младенов, началник на отдел "Охранителна полиция", ГДНП, комисар Звезделин Колев, началник на отдел "Пътна полиция", ГДНП, комисар Радослав Стойнев, началник на отдел "Охранителна полиция", СДВР, и комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел "Пътна полиция", СДВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
4
 
! Отговори
8 преди 4 години
Тази простотия е на първо място , следвана от маските !Милиционерско мислене , а генерала си е чист фатм,к , нищо , че е генерал!Щом си учен , направи факториален анали з , за да докажеш относителната тяжест на различните фактори за заболеваемостта и тогава ще се види дали има смисъл от мерките и точно от кои !Сегашното са свободнисъчинения на пожарникарско ниво !Махнете ги ! Цяля България освен областните градове се движи свободно -няма никаква логика !
17
0
 
4
 
! Отговори
Безработна преди 4 години
Цял ден съм в къщи и пак немога да насмогна на работата Ще я оставя за почивните дни
16
3
 
11
 
! Отговори
Излишна мярка преди 4 години
Махнете идиoтските си КПП-та.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакайте да отворят моловете и кръчмите, че да видите как бедният, умрял за 2 месеца от глад народ ще се юрне като невидял да купува и да поръчва!А на бас!
14
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
И какво зависи от началнниците на отдели та сте ги наредили да ни говорят. Те тия хора си имат работа и сия работят. И на тех им е писналло от простотии. Къде е е професионалното и политическото ръководство да ни обяснят.
13
2
 
3
 
! Отговори
V преди 4 години
Само да кажа за тия чичовци .Таз са над 50 годишни.Това означава че са взели по 20 заплати ,вземат пенсия ,вземат и заплата и им дават по 650 лв за вируса .Не са били редови полицаи .и навремето влизаха у вишуту ченгеджииско за да не ходят в казарма ;) Ето за такива ,,хора,, говорим.За корупцията да не говорим.
12
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Полицията дебне по КПП тата некой случайно да не вземе да иде на вилата или къщата си. Постоянният или адресът по местоживеене не е основание да преминеш през КПП то. Изказване на вътрешният министър. Тепърва ще гледаме цирк с тия забрани.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Кво му се обясняваш на тоя !?
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щастливи провинциалисти пак ще поемат към родните колиби с подрънкващи празни буркани в багажниците......
9
0
 
5
 
! Отговори
Трандафор Босев преди 4 години
До АнонименКретен съм! Дори плащам данъци на тези крадци! Не ***, *** съм! Ако правиш разлика..
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Трандафор БосевЩом тези, които те управляват са "невзрачни и полуграмотни", сещай се ти какъв кpeтeн си.
7
4
 
5
 
! Отговори
столичан преди 4 години
Ясно е, че ще се почива, празници са.Няма луди да стоят затворени по домовете, 6 дни са това. Сега е момента за почивка на планина, някоя къща за гости, никой не те знае кой си и от къде си, няма проблеми.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До родителКви почивки бе, нали все ревете, че сте бедни и гладни?
5
3
 
4
 
! Отговори
Kiro преди 4 години
И кво? Пак ще си минаваме през КПП-то и ще си ходим на почивка. Нищо че сме със столично гражданство, може да се излиза от столицата.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много малко коментари има днес под ключови статии. Народа, понеже е "беден и гладен" отново е хукнал по вили и кypopти, за да яде и пие като paзпpaн и да тресе кючеци.
3
9
 
7
 
! Отговори
родител преди 4 години
Абе мерки, да става следобед да тръгваме на почивка с децата, 6 дни са това, няма да седи в столицата я.За Великден ходихме до Велинград, сега ще ходим до Трявна. Пишеш си бележка от фирмата си и си минаваш като пич през КПП-тата, няма проблем. ФИрмата ни праща да бачкаме през почивните дни, барабар с жената и детитата. Така че нека да тръгваме след малко, почивкат аиде.
2
6
 
19
 
! Отговори
Трандафор Босев преди 4 години
Чакам с нетърпение брифинг на коминочистачите! Баси, колко невзрачни и полу-грамотни хора ни управляват и ни дават акъл, казват ни какво да правим и какво не! Не мога да повярвам, че се докарахме до това извънредно положение! Всъщност, какво му е извънредното?!
1
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ВКАРВАЙТЕ АРМИЯТА И НЕЯ ДО ВСЯКО СЕЛЦЕ ВОЕННИ, ДО ВСЕКИ МАЛЪК ГРАД ВОЕННИ ОБГРАДЕНИ ОТ ВСЯКЪДЕ И СЛЕД ТОВА БРОЙКАТА ПАК ЩЕ ДА Е НАРАСТНАЛА. НАРОДА ВЕЧЕ НАМРАЗИ ВСИЧКИ ВАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО. СЛЕД ВРЕМЕ ОТ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕТЕ.