Реаниматор към протестъри: Постоянно заменям празни с пълни трупни чували

Д-р Александър Серафимов е разгневен от всички, които отказват да спазват противоепидемичните мерки
Обновена: 26 ное 2020 13:25 | 26 ное 2020 13:20, Ния Христова
577
Реаниматор към протестъри: Постоянно заменям празни с пълни трупни чували
Снимка: Pixabay
"Мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!". Това написа в профила си във Фейсбук реаниматорът д-р Александър Серафимов.
 
Той се обърна с гневен коментар към всички онези, които отказват да спазват противоепидемичните мерки, а вчера влязоха в сблъсък с полицията при поредния протест в столицата.
 
"До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни.
 
Е, писна ми да си скъсвам гъза от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно! Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!! Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразен! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!! Да, реаниматор съм и това ми е работата!
 
Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват! Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти... Ще умрете от глад ли за 1 месец или ще свърши света ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека? Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това! Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с COVID-19, каквито са последните им одежди - жълтите чували! До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога", пише д-р Серафимов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


577
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е човека.Ама да пита вдъхновителя - радев зеления чорап, дето ги водеше на шипка и обясняваше, че вирус няма.
372
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 407Като програмист ти казвам, че не познавам програмисти да са ходели на протестите. Не пиши глупости........Той човека малко недовижда та вместо популист написал програмист! Простено му е, случва се! :)))))))))))
371
5
 
21
 
! Отговори
Митко преди 3 години
Евалла пич...дано се вразумят безсмъртните наследници на Дънкан Маклауд, но едва ли...продължавай, щото някой трябва да я върши тая работа....благодаря ти от мое име. Дано прескоча трапа. На 64 съм с потвърдена с PCR тест коронавирусна инфекция. За сега нямам нужда от ремдесивир, благодарение на адекватната реакция на личния лекар. Амс и да имам-няма да ми дадат...
370
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 410"Мерките на мутрите са за увеличаване на броя на заразените и починалите и за присвояване от мутрите на повече средства от държавата уж за подкрепа на бизнеса. От тази гледна точка протестиращите са прави, а какво е протестър не знам."И ся какво, излиза, че тия, дето не спазвате мерките сте на подчинение на мутрите ли?***, така си кажете.
369
31
 
7
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
скоро такива сатанински реаниматори ще ги късаме парче по парче и ще ги горим на клада... всичките изр--од..ски доктори, които убивате - много скоро възмездието ще дойде!!!!
368
4
 
8
 
! Отговори
До 403 преди 3 години
От централите на партийките в ДБ всякакси се опитвате да се изкарате интелектуалци - лекари, архитекти, програмисти,че е модерно. Може да имате учителки в редиците си, но кьорав програмист нямате. Е, имате някакви безработни синковци, които карат курсче в Телерик и това е
367
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерките на мутрите са за увеличаване на броя на заразените и починалите и за присвояване от мутрите на повече средства от държавата уж за подкрепа на бизнеса. От тази гледна точка протестиращите са прави, а какво е протестър не знам.
366
7
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 години
Всички протестери да се опътят на оня свят и там да протестират.
365
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НаскоТи си за лекар бре! А за тия платените въобще ни говори, те са *** на 90% Най свидните били, за кой са свидни?
364
10
 
15
 
! Отговори
до 403 преди 3 години
Като програмист ти казвам, че не познавам програмисти да са ходели на протестите. Не пиши глупости.
363
8
 
3
 
! Отговори
Начетен антилеберал преди 3 години
До дедоНеграмотен номенк-латурен старец ,прочел само една книга в живота си - как да ремонтираме жигули.Дедо не се напъвай недей за конспиративните теории.Плоско-***-ият ти мозък няма да разбере нищо.Пий си там шльокавицата и не занимавай народа с про-ст-оумията се ,няма нужда.
362
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парадоксална е ситуацията. Мутите досега нямат реални мерки срещу епидемията, но се рекламират, че са взели всички мерки. Протестиращите (в българския език няма протестър) са срещу нещо, което го няма.
361
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре го е казал! До един момент подкрепях протестите (тези, инициирани от ДБ, свързани с безобразията на Доган). После стана някаква тотална шлякавица по тези протести. Всякакви хора, всякакви виждания, а масовката беше тотални неуки безделници, докато в началото бяхме там каймакът на обществото- програмисти, лекари, учители, архитекти, дизайнери и какви ли не млади, образовани, отлично платени млади хора. Всеки без маска, по бързата процедура- пробация с ОП труд в КОВИД отделение да ги видим.
360
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До OMG_LuckerДа, ако е чуждата обаче ;)
359
16
 
1
 
! Отговори
ММА БИЯЧАТ! преди 3 години
А реаниматора ще обянси ли що, когато ние ходихме да вършиме държавната работа, да подбираме протестиращи по тъмите улчки и да ги биеме като магарета, полицията ни задържаше! Вършехме патриотично дело, ама явно не им хареса, че някой им върши работата!!!!
358
20
 
7
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 години
Серафимов се е попрестарал с истерията. Изкарахме го ковид-а, кофти болест, като всички останали вируси. Смъртта от глад по- хубава ли е?
357
3
 
22
 
! Отговори
man преди 3 години
Доста *** народ, съдейки по коментарите. Горко ни.
356
3
 
14
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Държавата да спре идо.ти.те.Подстрекателите на съд.
355
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, ама защо след като туриха денонощните скафандри почнаха масово да омират?
354
16
 
4
 
! Отговори
Наско преди 3 години
А това ли ,за това ли мечтае това гробарче?! Този може да те убие със самото си присъствие , с дъхът си. Ние сме повече от това тяло ,което напълно му липсва като усещане.Затова можем да запазим себе си като изявяваме човешкото пред очите на фактите и страшните трагедии. Тези ,които са на протеста са най-свидното ни и това присъствие ни дава живота за по-нататък и с грешките и със изцепките. А този ще си спомня и ще сънува трупове ,защото явно е останал преди още тази работа без душа. Асоциации