Простреляната жена в метрото с 4 огнестрелни рани в главата, гърдите, корема

Състоянието й е крайно тежко и има опасност за живота й
Обновена: 12 май 2021 16:20 | 12 май 2021 16:10, Камелия Цветанова
199
Простреляната жена в метрото с 4 огнестрелни рани в главата, гърдите, корема
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жената, която беше простреляна от мъж в метрото, е с 4 огнестрелни рани, съобщи директорът на столичната болница "Св.Анна" д-р Славчо Близнаков, където пациентката е била докарана преди минути. Едната от раните е пронизваща, черепно-мозъчна, другите две рани са в областта на гърдите, като едната от тях е проникваща към белия дроб, а четвъртата е в корема

Състоянието й е крайно тежко и има опасност за живота й.

Още по темата

Тя беше простреляна от мъж, който след това се самоуби, в мотриса на станцията от метрото "Летище София".
Сигналът е подаден в 14:15 ч.

Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и МВР са открили жената в безпомощно състояние, но с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет, съобщи БНР.

Мястото на инцидента е отцепено от полицията. Не се допускат хора в района.

Влаковете по втората линия се движат до "Искърско шосе", съобщиха от Метрополитен.

Причините за тежкия инцидент се изясняват. Най-вероятно, според МВР, става дума за лични взаимоотношения, а не за терористичен акт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може да я е гръмнал, щото не е искала да се имунизира с Астра Зенека, знайш ли?
100
2
 
7
 
! Отговори
тая преди 3 години
е виновна за целия цирк
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НикПо скоро съм странен и тайнствен за жените, не съм сърцеразбивач :)) Ако щеш ми вервай, отказвал съм да легна с определени жени, дали от етика, дали са ми били непривлекателни го оставям на вас :)) Иначе нема нищо по лошо от това една жена да те харесва и ти да й откажеш, следват обичайните нещица :)) От миловидна дама става на змей :))
98
3
 
9
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
Българската жена е комплексирана и много често има драми с нея. Бели мъже сте, без проблем се намират и чужденки. Пък и България вече не е лошо място за живот, не слушайте мрънкачите. За 90% от света стандартът ни е мечта.
97
3
 
8
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Сърцеразбивача долу много хубав коментар е написал. Към него бих добавил само поддържайте контакт и отношения с няколко наведнъж. Няма такова нещо като специална жена или сродни души. Това е абсолютен мит. Така е по лесно ако някоя изгуби интерес. Бъдете открити, но трябва да имате достатъчно самоувереност. Ревноста при жените е огромен движещ фактор. Безплатен съвет. И преди да постна съм сигурен че палчетата надолу са от жени, защото издавам съкровени тайни в момента.
96
2
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НЕ Е ПЪРВАТА УБИТА ОТ МЪЖА СИ!!СЕЩАМ СЕ ПОНЕ ЗА НЯКОЛКО СЛУЧАЯ!!ОНЯ С БЕБЕТО И ТАКСИТО ДЕТО УБИ ЖЕНА СИЕДИН Я МЪЧИ В ЛЕГЛОТО МНОГО ЧАСОВЕ НАРЕД ПРЕДИ ДА Я УБИЕ ПОСЛЕ ЗАБИ ХИМИКАЛКА НА СЪКИЛИЙНИКА СИ В ОКОТОЕДИН ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯ ПРИЯТЕЛКАТА СИ В ГЛАВАТА СЛЕД КАТО МУ КАЗАЛА, ЧЕ НЕ ИСКА ДА Е С НЕГО ПОВЕЧЕ!
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекай да видя дър тата кадъна *** дали е блеснал отново :))) Дебела и грозна ли си, че така плюеш по жените :))
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виновни да Русия и агентите на Путин намазали са дръжката на врата с психо-новичок!
93
1
 
1
 
! Отговори
Н преди 3 години
До анонимния с кафето. Браво, добре си научен. Послушен си. Че нали всеки знае,мирна жена мирна глава.
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психопат..
91
2
 
9
 
! Отговори
Трезвен преди 3 години
До АнонименВъзрастта тука няма никакво значение. Може и на 60 да си и да се държиш като недорасъл тийнеджър.
90
7
 
5
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
Пак ли КОВИД драма?!
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Знам че живееш в форума, забавно е тук вмеждупрочем :)) Излез малко на чист въздух, поприказвай малко с простолюдието, тогава мейби ще разбереш какво е реален живот :)) Иначе мир, мога да се гъбаркам ама не искам :))
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоша работа.
87
7
 
4
 
! Отговори
179 преди 3 години
от 300 милиона които говорят арабски много малка част са истински араби. Не ми се влиза във подробности. В книгите си го пише всичко. Люлката на циливизацията е Месопотамия. Много преди арабските нашествия. Те хората са си го казали. Всичко започва от Азия. Дори ние произлизаме от Азия. Това го пиша на номер 105. И още нещо белият европеец е предразположен да бъде по интелигентен заради мястото си на живот. Със знание той колонизира Африка и по този начин забогатява.
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 104И аз така. Като няма нормални мъже, ..вярно , скука е, но има спокойствие. По-добре от разни ревнивци, неуравновесени и инфантилни типове.-----------Друг съм. Не, 104 Ем, страхотно. Поне си се еманципирала. Сега се спасявай сама. То и ний така, де. С онзи 104-я и тия с лайковете му. Ем, че ко ни е... Поне тишина и спокойствие. И на теб тъй.
85
5
 
16
 
! Отговори
Анна преди 3 години
Много оскотяло и диво е станало обществото ни. В много коментари едва ли не се радват, че жената е простреляна...?! Независимо какъв е бил проблема, не се решава с насилие. Много па тънкообидни станали всички, стрелят се за всяка обида, за флирт, от ревност... Кво семейство искате по тия ширини, кви 5 лева щом мнозина се радват на убийства за изневяра или от ревност? Чудя се Европа как не е издигнала още стена между нея и нас.
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано не се окаже накрая, че някой трети ги е думнал тези хорица, оставил си е пистолетчето и си е тръгнал.Хубаво е, че по станциите има видеонаблюдение и сравнително лесно може да се установи, колко хора е имало във вагона.
83
1
 
11
 
! Отговори
Трезвен преди 3 години
Ако четете това дами, внимавайте какви си ги избирате. Пълно е с такива истории. Този сигурно е бил някакво "лошо момче", "секси пич" с БМВ-то. Ми ето - побой, куршум в главата, какво ли още не. "Но той е толкова готин, аз ще го оправя, любовта ще спаси света!" И кво накрая . Това, че има мускули или кара хубава кола не ознчава, че не е комплексар, който ще те гръмне в метрото посред бял ден. Ама какво ви обеснявам. Трябва да си изпатите първо. Тази добре си е изпатила за жалост.
82
2
 
29
 
! Отговори
До 179 преди 3 години
Работлив арабин? Това е като честен депутат - оксиморон. Няма по-трудолюбив човек от белия европеец. Белия европеец е създал почти цялата цивилизация. Не, най-добър е европейския християнски модел.