Пътнически автобус падна в река в с. Жельо войвода

На водача му е прилошало
16 яну 2023 18:15, Йоана Цонева
6
Пътнически автобус падна в река в с. Жельо войвода
Снимка: БГНЕС

Пътнически автобус падна в река край Сливен, информира bTV. Инцидентът е станал в село Жельо войвода.

Автобусът преминавал през селото, когато на водача му прилошало. Той изгубил управление над превозното средство и то се озовало в близката река.

Още по темата
Местни хора помогнали на пътниците да напуснат автобуса. При инцидента няма пострадали. Една жена е откарана за преглед в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами това всъщност е неспазване на почивките за работаСлед шофиране 12 часа,независимо дали си постоянно на път или по график трябва да се редува почивка и шофиранеНо графици никой не прави а само се изпълнява разписание,с едни и същи водачи понякога и по16часа дневно и резултата се вижда на СНИМКАТА.Когато се изпълнява маршрут продължаващ повече от8 часа трябва да има и сменик по време на шофиранетоНо кой го еня, за пътници и водачиВсяка транспортна фирма гледа да удари "кьравото"А полицията спи
2
2
 
5
 
! Отговори
Каракочев преди 1 година
Каквато реката, такъв и "пътническия" автобус.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случва се. Преди години и аз припаднах. При лоша ми изведнъж. Започна със студена пот и треперене. После просто паднах. Оказа се, че ми е паднала кръвната захар. Случва се при стресови ситуации, напрежение или ако не сте закусвали. Вече знам какъво трябва да правя. Усетя ли че става нещо имам един шоколад в резерва и като го изям се оправям. Ако не закусвам и пия много кафета се получава. При стрес в работата също. Поне веднъж в годината ми се е случвало. Добре, че няма пострадали.