Кметът Тодоров: Стига толкова! Да се противопоставим на насилието и агресията

Той призова гражданите да излязат на протест пред Съдебната палата в града
29 юли 2023 18:31, Йоана Цонева
73
Кметът Тодоров: Стига толкова! Да се противопоставим на насилието и агресията
Снимка: БГНЕС

Кметът на Стара Загора изрази публична позиция за случая на насилие над момиче, който предизвика вълна от възмущения не само в града на липите. Живко Тодоров призова старозагорци да се противопоставят на агресията.

"Пълна подкрепа за пострадалото момиче! Крайно време е като общество да се противопоставим на насилието и агресията, които ни заобикалят. Липса на възпитание, култура, морал, криворазбран национализъм! Стига толкова! Като граждани трябва да покажем, че между нас няма място за подобни прояви! Призовавам всички старозагорци в понеделник в 18 ч. да изразим своята позиция!", написа Тодоров в профила си във Facebook.

Към момента в създадената група в социалната мрежа за организирания протест пред Съдебната палата в Стара Загора заявка, че ще присъстват, за дали над 1200 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
11
 
! Отговори
44 преди 8 месеца
Кучетата си лаят, керванът си върви. Народът вече е зомбиран, политиците безхаберни, съд и прокуратурата-корумпо-милионери. Държавата на автопилот. А вие пишете, стачкувайте, възмущавайте се, палете свещи и си мечтайте демокрация. На такъв народ-такава съдба.
56
15
 
6
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Хахахаха, всички служители в администрацията на този са насилници и бандитстващи. Някой хубав слънчев ден ще ги зачеша с автомата, докато слагат скоби и вдигат автомобили. Ще има да реват , че за една мъничка глоба съм загробил изнудвачи на държавна служба и съм жесток насилник.
55
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Представете си колко болка и мъка трябва да има в душата си човек, за да се случи тази голяма трагедия. Всички са жертви в тази трагедия. Виновни са други, обществото ни е виновно и болно. Нардната вековна мъдрост е казала: "Лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя."
54
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Искаме да чуем историята на момчето по телевизията, Как е страдало и как от мъка и отчаяние е направило немислимото. Да чуем цялата истина. Не е възможно без причина да се е случило това голямо нещастие и голяма трагедия. Две деца са жертви на тази трагедия. Едното ще страда в болницата, другото ще страда в затвора.
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лоши приятели слушаш ти, возят те в лъскави коли. С ритъма шакадам, шакадам.
52
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако жена беше нарязала мъж, всички щяха да говорят за тормоза и самозащитата и. Психологически и психиатрически анализи щеше да има. Обикалящите аналолизатори да защитават престъпницата.
51
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Когато дъщерите убиват децата си, те са жертви на мъжа, казват майките. На 18 години вече обикаля и предизвиква ревности. Е, някои не издържат на игричките и конспирациите. Ала-бала с лошите момчета.
50
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
уф ся ще вземе да прокарва някви дж ен дър идеологии и истанбулски дивотии тоя ... не може ли просто да заключите не норм алника за толкова дълго че да забравим за него. няма нужда някои хора да си градят предизборната кампания върху това и да събират разни с вили и огньове пред общината.
49
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като майка на дъщеря, ако някои реши, че може да се гаври с детето ми по някакъв начин, бога ми няма да стигне до затвор, аз със сигурност ще стига, ама той не. Той ще е на едно място дето никой не се е върнал
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
имаше много снимки в инстаграма ама всичко изтри
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
инстаграма.
46
3
 
4
 
! Отговори
Серсема преди 8 месеца
Все съда виновен.Това е закона,подкрепен от експертиза.Ако бе съдия,полицай,лекар,прокурор,даскал и още пет престъплението щеше да е от общ характер,но за обикновените граждани е от частен характер и тя трябва да обвинява без прокурор,освен ако не стигнат до извода,че са отнети клетки,тъй като косата се състои от тях,но не е била това целта му.
45
1
 
17
 
! Отговори
7 преди 8 месеца
Жикич,всички тези съдии и прокурори са ваши кадри!Каква е тази демагогия и лицемерие с цел да яхнеш протеста ,вместо да носиш солидарна отговорност с партията си!?Нямаш място на протеста-ще те освиркаме !От партията на мутрите си!Гледай го ти ,какъв мошеник се извъди от това комунистическо потекло!
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
georgijudoka_
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
стига и за корупцията в общината. Председателят на ОС-Стара Загора е виден кадър на магнаурската школа БСУ, както и ред съдии, които са за задължени за постовете си. Ако не беше се вдигнал медеен шум, никой нямаше да знае за случая. Очаквам новият кмет през октомври, който да махне Делян Иванов. Защо не си признаеш колко човека водят дела срещу теб или утре да питаме съда.
42
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И тази форма на живот( щот ми е трудно да го нарека човек), и съдийката и другия дето са го измъкнали трябва да ги натикат зад решетките за дълго време, в някоя *** изолирана от всички килия.
41
0
 
17
 
! Отговори
Аноним преди 8 месеца
И такива се разхождат сред обществото имат ли родители как са ги възпитали що за садист може да върши тезидеяния и държавата ни е сляпа глуха има ли закони има ли истински правораздавателниоргани ДА пуснеш този на свобода ПОТРЕС УЖАС
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В затвора булка да стане
39
0
 
2
 
! Отговори
Пригожин го харесал преди 8 месеца
Кани го в руския отряд
38
1
 
14
 
! Отговори
а преди 8 месеца
Окръжен съд - Стара Загора - вие редовно ли сте с леки телесни повреди? А ако някой го гръмнат сигурно ще го разгледате като трайно телесно увреждане?