Мъж загина при катастрофа между кола и каруца край сливенско село

Други двама са ранени
21
Мъж загина при катастрофа между кола и каруца край сливенско село
Снимка: БГНЕС

Двама мъже пострадаха, а един почина при катастрофа между автомобил и каруца край сливенското село Блатец, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Инцидентът е станал на 7 октомври, около 16:30 на път I-6 в района на разклона за село Блатец. Лек автомобил, управляван от жена на 60 години от Сливен, се е ударил в каруца,  внезапно излязла от страничен черен път на главното шосе.

Пострадали са трима мъже на 47 и 38 години от град Стралджа и на 58 години от село Блатец, които са пътували в каруцата. Откарани са в болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ, където по-късно 47-годишният мъж е починал.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Питам преди 7 месеца
До Анонимен 9 А сега какво имате ?
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Катастрофата е между лек автомобил и римска бойна колесница.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едно време на село и ние имахме каруца. Дядо и баба с нея караха дърва от гората, на нивата с нея.
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До до 1 To пък все едно в днешно време можеш да кажеш със сигурност кой е българин и кой ***.. по принцип по марксистките правила които живеем етноса се определя на база на дали е безработен или дали живее в определен квартал (и двата фактора са напълно объркващи и несъществени по този въпрос).
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Минус един глас за герберунгелите.
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крайно време е да спрат да слагат капаци на конете(слагат ги за да не виждат настрани и да не се стряскат) . Коня щеше да види колата и да спре. В България конете са най-предпазливите участници на пътя. Виждал съм кон как спира на червен светофар докато човекът легнал върху сеното и спи. Жалко за загиналият.
4
12
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 7 месеца
До Дарвин,то щото пък старите българи са много еволюирали,още с пещерното си мислене от преди новата ера,присмял се хърбел на щърбел
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Каруците нямат място на пътя. Да си ги карат по селата само. И в случай на катастрофа, конфискация на каруцата и затвор за каруцаря.
2
1
 
19
 
! Отговори
Такива изскачащи преди 7 месеца
внезапно на шосето каруци често предизвикват произшествия.Познавах човек, който почина вследствие на подхлъзване заради нестабилния си глезен, счупен преди много години, когато е бил младо момче и е карал мотоциклет.Прибирал се късно вечерта от гостуване във вилна зона и преди да влезе в града от страничен черен път върху него връхлетяла каруца, която нямала никакви светлини.Човекът от каруцата зашибал коня и избягал, като оставил съборения мотоциклет и момчето със счупен крак да лежат на шосето
1
2
 
37
 
! Отговори
Дарвин преди 7 месеца
Новите българи!Откакто са ги изгонили преди 2000 години от Пакистан не са мръднали и един милиметър еволюция!