Жена от Велико Търново роди 11-ото си дете на 33 години

Тя вече е и баба
1 мар 2024 11:49, Нели Христова
144
Жена от Велико Търново роди 11-ото си дете на 33 години
Снимка: Pixabay/5921373

Жена на 33 години роди 11-ото си дете навръх 29 февруари във Велико Търново, съобщи NOVA.

Всички деца са нейни и от съпруга й и двамата си ги отглеждат сами. Най-голямото й дете е на 17 години и вече има свое детенце, така че жената е и баба.

142 раждания от началото на годината има във великотърновската болница, обявиха оттам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До мнениеАми на оня етнос какви са мечтите. Да се фане за някой кафяв гангстер с 5 мерцедеса и 10 беемвета и всеки месец да и подаряват златен синджир докато тя друса на Азис. Аре ония инфлуенсърките понякога (не винаги) достигат до некво прозрение например че любов с пари не се купува и че сексът не е любов но се купува и продава. Не е много ,но все пак-инфлуенсърки. А ония кво ? Чалга деца гангстери мъже гангстери и те у злато у мерцедесо. Бати мечтите.Прекалено много идеализирате нещата.
73
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
51 - НАЛИ ВИЖДАШ КАКВО СТАВА СЪС ДНЕШНИТЕ ДЕЦА! - ПРО, ДЖЕН"ДЪР, СКО ВЛЕЧЕНИЕ.
72
6
 
2
 
! Отговори
Ромул преди 2 месеца
може да ми мирашат чорапите и хич да не ме слуша главата, ама след време НИЕ ще завземем България с утробите си, а вие ще сте изгонени
71
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изядохте жива жената! А Путин щеше да и даде 1 милион рубли!
70
7
 
5
 
! Отговори
мнение преди 2 месеца
Тук много разсъждения за етнос и образование. А другия образован уж... етнос? Той какво прави? Лозето не ще молитва, а мотика. Вместо да се правят на блогърки, инфлуенсърки и т.н. да се заемат малко по-сериозно по въпроса. Мечтата на жените от този етнос и да могат да четат и пишат горе-долу, после да се наджукат, да си хванат някой богат и да се разхождат по чужбина. За деца въобще не им идва на акъла, щото май такъв липсва....
69
0
 
8
 
! Отговори
На принципа преди 2 месеца
Голямото дете ще гледа малкото!А мама и тати ще се издържат от детските добавки.Раждаш се с тенекиенни очила а не го придобиваш в последствие.Това е нелечимо.Ако мама и тати бяха заети с работа,нямаше да се ръчкат ежечасно!!!
68
2
 
1
 
! Отговори
една жена преди 2 месеца
До Анонимен 70 Очевидно не ми "пускат дотации", за разлика от Вас :)
67
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ИЗЧЕЗНА ОЩЕ ЕДНО МОМИЧЕ ОТ СЛИВЕН МАЙ. ЗАПАДНА САТАНИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До една жена, на теб пък кога ти пуснаха пак дотации, че се върна?
65
2
 
3
 
! Отговори
една жена преди 2 месеца
Коефициентът на раждаемост за естествено поддържане на населението е 2,15 деца на жена, ако не греша. Т.е. стабилен модел на семейства с 2 деца и известен брой многодетни семейства, които да компенсират бездетните по една или друга причина. В момента при българите двата най-големи проблема са емиграцията на млади хора и многото несемейни в детеродна възраст. Трябва възможно най-много хора да имат поколение, а не едни да "наваксват" за други, защото е важно и да се пази разнообразието на генетичн
64
0
 
6
 
! Отговори
Прост и глупав преди 2 месеца
МХМ...Велико Търново?Мисля,че е от Сливен.:)
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Етноса е ясен. Предлагам да и сложат цип
62
0
 
18
 
! Отговори
Дддд преди 2 месеца
11 тото животно в зоопарка на държавна издръжка.
61
0
 
16
 
! Отговори
Този Който преди 2 месеца
Тая ако продължава така може да стане майка на новородено и прабаба едновременно.
60
6
 
8
 
! Отговори
Този Който преди 2 месеца
Аз не съм фен на Путин, ама ако вземе случайно да ни "освободи", това ще едно от нещата от което ще се отървем.
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чудесно - още един който ще се грижи за чистотата по улиците !
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дано да го гледат , с тези ниски доходи не раждат хората . Трябва и време , как се отделя внимание на всяко дете , ако са много .
57
1
 
17
 
! Отговори
една жена преди 2 месеца
До Поздравления от нас 52 Браво на Вас, ако е истина! Но ще Ви кажа защо не за тези от статията. Сам пишете "образование поне до 12 клас". Най-простите сметки показват, че нито майката, нито дъщерята имат такова образование. Не ни уведомяват за бащата - има ли средно образование, какво работи, какви условия са осигурени на децата. На "държавата" не й трябват просто деца. Трябват пълноценни граждани на обществото. Хора, които не само да получават, а и нещо да дават на другите.
56
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Поздравления от нас Напротив, етноса, възпитанието и образованието са много важни. За какво са на държавата лица, които не работят, не внасят данъци, не създават нищо и живеят от помощи и кражби? Индира Ганди искаше Закон за кастрация, на определен етнос, след раждане второ дете, но не успя. Всяка велика империя е имала закони за ограничаване на популацията от ненужни и не работещи гърла, само ние поощряваме и отглеждаме търтеи, крадци и измамници. Тази ще научи ли 11те си деца на труд???
55
1
 
23
 
! Отговори
До Поздравления от н преди 2 месеца
Доста важен е етносът. Що не си запишеш децата в Ботунец с мексиканците да видиш кво ще им направят местните. Дори не в Ботунец щото там са горе долу кротки.Примерно във Видин ? Или някъде с преобладаващо мангустти. Ще се радваш ако се върнат живи. Живея в цветен квартал от 40 години.Ами не са хора.Нормални стават като на изхода и входът на махалата докарат бронираните джипки на жандармерията и по улиците почват да се разкарват двуметрови терминатори с автомати.Тогава са кротки.