Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!

Скандално поведение на преподавател в училище в Оряхово
7 мар 2024 09:27, Петър Бойчев
137
Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!
Снимка Пиксабей

Сигнал за скандално поведение на учител в час в първи клас в началното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в град Оряхово доведе до скандал в града, показа репортаж на Би Ти Ви.

Родители на първокласник изпратили запис до телевизията, на който се чуват обидни квалификации, викове и грубо отношение към децата от страна на тяхната класна ръководителка. Категорични са, че реакциите ѝ са недопустими и настояват за намеса на отговорните институции.

Родителите, изпратили видеото, първо забелязали, че детето им се променя в негативен план – то постепенно започнало да се затваряло в себе си. Ето защо решили да проверят какво се случва, тъй като в класната стая на първокласниците нямало камера.

На 19 февруари родителите предоставили записа с обидните квалификации на директорката. Срещнали се с нея в неформална среда – в дома на директорката. Тя им обещала да вземе мерки, но след това последвали заплахи към родителите, че ще бъдат съдени, защото записите са незаконни.

„Безобразни сте, да не казвам отвратителни… При теб неудобство няма – ти си опериран от срам. Ти срам нямаш никакъв. Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ма. Кое не разбра, ма? Вие глави имате ли, ма? Вие безмозъчни ли сте? Аз ще ти разбия устата…“, се чува във записа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
КАКВИТО ПО- ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ,ТАКИВА И УЧИТЕЛИТЕ ,КОИТО СЪЩО СА РОДИТЕЛИ....ТАКИВА И В ПО- ГОЛЯМА ЧАСТ АГРЕСИВНИ НАСИЛНИЦИ СА И ДЕЦА ...И ЗА ТОВА ЖЕРТВИ НА АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ СА ДОБРИТЕ И ВЪЗПИТАНИ ДЕЦА.ДА СИ ЛЕКАР, УЧИТЕЛ И ПОП Е ПРИЗВАНИЕ И НЕ СЕ УЧИ В НИТО ЕДИН ИНСТИТУТ.
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докото не стане око за око, зъб за зъб. Няма да се оправат тези безобразни хора наречени очители. Да отиде бащата и да и ........
122
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителката да отива да се лекува и да си почива щом е прегряла. От къде на къде ще крещи така на чуждото дете и ще го отврати от училището. Добрите резултати при децата не идват чрез крясъците и издевателствата на възрастните. И родителите как ще докажат, че учителката се държи така, ако не я запишат? Какво като е незаконно? Да го направят да е законно. Записът е доказателството на родителите.
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това изобщо не е единствен и изолиран случай. Често срещано е, особено при учителите с дългогодишен трудов стаж.
120
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КАБЕЛАРКАТА БТВ СЕ МЪЧИ ДА СИ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА,АМА СРАМ СИ НЯМАТ,ОПЕРИРАНИ СА ОТ СРАМ!!!...
119
1
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
До до Идеалист, който ме пита. Аз не мога да се добера до руските сайтотове, защото има цензура, за китайските съвсем не зная, но американските всеки ден са пред очите ми. Безмислие, без завършеност на действието, без поука, с лъжливи представи от къде се взема силата на героите, магии.... важното е утре пак да се гледа. За насилието което се пропагандира да не говорим. Всичко започна след 11.09.2001 г. и е свързано с неолиберализма и суперглобализма и дженър идеологията и насоките от Давос!
118
3
 
6
 
! Отговори
Ама моля ви се преди 1 месец
Вдигнете им заплатите на тези "Будители" поне още два пъти, че нещо все не им е тамЪн
117
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки,който се опитва да дава акъл за работата на учителите,има възможност да пробва! Нали твърдите,че куцо,кьораво и сакато ставало даскал! Влезте в клас с трийсетина ромели и пробвайте колко време ще издържите! Да не мислите,че някой чака на опашка за да стане учител?! Оплюваме си учителите,лекарите,а утре и тях няма да ги има! Африканската участ не ни мърда! И тези,които храчат по учителите,най-напред да си погледнат собствените отрочета и задълженията и отговорностите си като родители!!!
116
3
 
5
 
! Отговори
Vilenita преди 1 месец
Боже, Боже пълен ужас!!!
115
7
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
"Аз ще ти разбия устата - Що за учителка е това?!? Да я уволняват...
114
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз като бях ученик , преди 25 години в Надежда...Еми повечето съученици бяха изключително глупави! Викаха ми зубър, защото запомнях урока докато го преподават и си пишех домашното! Сега е много по- зле...Ако няма Интернет, нямат никакви познания! Да не говорим ,че всички си купуват дипломите! И само ходя по лекари ,който имат познания по професията си , колкото и аз по тяхната професия!
113
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Оряхово не знам но в областните градове в моловете е пълно само с хора от ромски произход.
112
0
 
11
 
! Отговори
не съвсем преди 1 месец
До Пенсионер и аз съм завършила тази гимнация. Имаше строг режим на влизане - задължителна униформа и фуражка или барета. Който нямаше, му хвърляха от втория етаж от прозореца. Хубави млади години!
111
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То пък да е само тази... Хлапето по едно време беше попаднало на такава учителка и добре, че ми разказва. Тя обиждала, разни думички бяха научили покрай нея, после родителите се чудеха децата защо така говорят и естествено си мислеха, че са научили колоритните думички от другите деца, а продължаваха да харесват учителката. Махнах си детето от там защото класът беше тръгнал към провал, по-нататък разбрах, че големи проблеми са имали и никой не е искал да им е класен...
110
0
 
6
 
! Отговори
не е вярно преди 1 месец
До анонименТова е град с 800 г. история. само "минах" не означава, че познаваш града и хората.
109
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До запознат, дори и да са само роми.... подобно поведение е абсолютно неприемливо! Тази жена трябва да бъде пратена на лекар и отстранена докато не си намери баланса. Минаването на прегледи за учителите трябва да е норма. Всички преминаваме през трудни моменти в живота си и трябва да се получава подкрепа. Учителите реагираха лошо на тази идея, защото ще излязат доста отклонения от адекватното поведение. В крайна сметка, ако се смятат за градители на нацията..трябва да имат и правилно поведение.
108
0
 
12
 
! Отговори
запознат преди 1 месец
Аз съм от Оряхово, вярно, че има роми, но не са преобладаващо население.
107
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е бракуваното поколение на прехода, част от което съм и аз. Като знам какъв съм инженер, ми е ясно и даскалите какви са, ясно е и какви деца възпитаваме. Да си го признаем поне :))))) Карай да сме живи да сме здрави ще бутаме напред :)))
106
8
 
9
 
! Отговори
заслужават малки преди 1 месец
те изрди , нито възпитание ,нито внимание от родителите , на 9 вече са пропушили
105
4
 
10
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
На времето и ний имахме една даскалица стара мома бясна беше. Адин льольо са ожени за нея та са успокои.