Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!

Скандално поведение на преподавател в училище в Оряхово
7 мар 2024 09:27, Петър Бойчев
137
Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!
Снимка Пиксабей

Сигнал за скандално поведение на учител в час в първи клас в началното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в град Оряхово доведе до скандал в града, показа репортаж на Би Ти Ви.

Родители на първокласник изпратили запис до телевизията, на който се чуват обидни квалификации, викове и грубо отношение към децата от страна на тяхната класна ръководителка. Категорични са, че реакциите ѝ са недопустими и настояват за намеса на отговорните институции.

Родителите, изпратили видеото, първо забелязали, че детето им се променя в негативен план – то постепенно започнало да се затваряло в себе си. Ето защо решили да проверят какво се случва, тъй като в класната стая на първокласниците нямало камера.

На 19 февруари родителите предоставили записа с обидните квалификации на директорката. Срещнали се с нея в неформална среда – в дома на директорката. Тя им обещала да вземе мерки, но след това последвали заплахи към родителите, че ще бъдат съдени, защото записите са незаконни.

„Безобразни сте, да не казвам отвратителни… При теб неудобство няма – ти си опериран от срам. Ти срам нямаш никакъв. Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ма. Кое не разбра, ма? Вие глави имате ли, ма? Вие безмозъчни ли сте? Аз ще ти разбия устата…“, се чува във записа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има хора които не искат да работят работата която работят.
63
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо се възмущавате на учителката, а не се възмущавате от многократно по- просташкото държание на МУТРАТА ОТ БАНКЯ? Нещата започват от ББ, но не смеете да напишете нищо! / имам в предвид мишките, наричащи се журналисти/.
62
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Учителката няма вина. Децата са невъзпитани и не умни. По принцип.
61
7
 
11
 
! Отговори
73 преди 2 месеца
Само да пояня - записа е час и нещо и се чуват отделни неща от него. Иначе учителката е изтрещяла то ясно - другите родители са доста зле които я подкрепят!
60
7
 
9
 
! Отговори
73 преди 2 месеца
"Но има голяма вероятност записът да е монтаж?! " Подкрепям. В първите две изречения говори на момче а след това на момиче: "При теб неудобство няма ти си опериран от срам. Ти срам нямаш никакъв. Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ***. Кое не разбра, ***? Вие глави имате ли, ***? " .. Или записът е монтиран или учителката говори на различни ученици. Като няма видео се губи контекст. Това не става за доказателство.
59
7
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
непрекъснато увеличавате заплатите им тези в оряхово с какво образование савсички вън трудно е с деца но доброволно си се отдал на тази професия
58
2
 
4
 
! Отговори
до Идеалист преди 2 месеца
Ако му дам руски или катайски игри да играе и филми да гледа, това как ще се отрази на нервната му система, докторе?
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не че нямат време не искат да се занимават с децата си. Пррости са.
56
13
 
11
 
! Отговори
малемале преди 2 месеца
"... ама тя имала стаж... ама била прекрасен педагог..." Тинтили пунтили. Сигурно е племенница на директорката и втора братовчедка на зам. кмета и т.н. Нищо няма да стане. МОН ще се самосесира и ще последва едно лекинко мъмрене. А това дете трябва да ходи всеки ден стресирано на училище и да й търпи сурата на тая. Ако беше моето дете на тази какъв ТЕЛК ще и подготвя, че ....
55
3
 
10
 
! Отговори
Котка преди 2 месеца
Ай стига бе! Чак пък на "м@". Те в първи клас са още такива дечковци...в класа на дъщеря ми някои бяха питали майките си къде ще спят и защо не си носят пантофи. И да сравняват числа се учат тогава, тя да не очаква да дойдат научени на математика?
54
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Aко някой учител говори тъй на дъщеря ми, най-сигурното нещо, е че ще си обира зъбите от земята, със счупени пръсти
53
3
 
29
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Ако нямаш нерви не ставаш за учител. От другата страна - ако родителите разчитат че детето им ще се научи само от това което преподават в училище ..... значи са сбъркли хилядолетието. За съжаление повече от половината родители в България "нямат време" да се занимават с децата си и резултата е на лице.
52
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Един път минах през Оряхово - селяния , забравени от Господ !
51
2
 
24
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
Ако детето още от бебе е стояло пред екрана на телефона, после са му дали таблет и е гладало американските детски филми и играло разни игри от същия произход остава с неразвита нервна ситема. Поради развитието на елементарно картинно мислене и липса на задъжането на вниманието за повече от 5-6 минути. Не са виновни децата, те имат заложен потенциал, но той е повреден от модата на неолибералния мейнстрим! Изхвърлете си телевизорите, не давайте телефони на децатаси, играйте с тях и пазете книгите!
50
5
 
22
 
! Отговори
G.I. Joe преди 2 месеца
Трябва да има камери в класните стаи все пак децата отиват да учат там а не в концлагер, а ако има проблем с дисциплината учителя ще има доказателства кактво се е случило. Жена ми е учителка и казва, че само докато отишла до тоалетната и се върнала започнали да се млатят и единия удрял с лакти другия абсолютен зверилник става въпрос за провинциално училище.
49
5
 
25
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 месеца
Някой представя ли си как са се държали децата за да предизвикат учителката си да изпадне в такова хистерично състояние?
48
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е то това цялото е психотрилър някакъв. Учителката ясно че не е наред, но как е възможно детето да не сподели на родителите си какво става в класната стая, когато го питат в прав текст, че и се налага да се прибягва до скрит микрофон?! Всичките се държат крайно странно.
47
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
те родителите нали само това знаят да се оплакват, а не виждат че изобщо не си изпълняват техните задължения, никакви ги няма. държат се като потребители на услуга а не като партньори в обучението на ТЕХНИТЕ деца.....аи сиктир, невъзпитани и неграмотни ***.
46
19
 
10
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 2 месеца
Дете на седем години е с твърде крехка психика и твърде малко за да се държиш по такъв *** начин с него. Детето трябва да бъде поправяно и поучавано а не плашено. Комунистическите методи за възпитание - бой , овиквания и унизителни наказания увреждат интелекта и психиката на малките деца.
45
21
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 2 месеца
Бащата на детето да се възползва от като цялото лошото улично осветление в страната и вечер да потърси въпросната "възпитателка" и да и покаже нагледно в тъмното нейните думи как се изпълняват.Виновна е само учителката - неспособни е.Има учители, които децата ги гледат в очите, слушат и обожават.Как при един учител може при друг не..Крайно време е да почнат да си вършат работата не само да искат големи заплати.Така не се говори на дете, дори и на времето строгите учители не си позволяваха така