Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!

Скандално поведение на преподавател в училище в Оряхово
7 мар 2024 09:27, Петър Бойчев
137
Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!
Снимка Пиксабей

Сигнал за скандално поведение на учител в час в първи клас в началното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в град Оряхово доведе до скандал в града, показа репортаж на Би Ти Ви.

Родители на първокласник изпратили запис до телевизията, на който се чуват обидни квалификации, викове и грубо отношение към децата от страна на тяхната класна ръководителка. Категорични са, че реакциите ѝ са недопустими и настояват за намеса на отговорните институции.

Родителите, изпратили видеото, първо забелязали, че детето им се променя в негативен план – то постепенно започнало да се затваряло в себе си. Ето защо решили да проверят какво се случва, тъй като в класната стая на първокласниците нямало камера.

На 19 февруари родителите предоставили записа с обидните квалификации на директорката. Срещнали се с нея в неформална среда – в дома на директорката. Тя им обещала да вземе мерки, но след това последвали заплахи към родителите, че ще бъдат съдени, защото записите са незаконни.

„Безобразни сте, да не казвам отвратителни… При теб неудобство няма – ти си опериран от срам. Ти срам нямаш никакъв. Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ма. Кое не разбра, ма? Вие глави имате ли, ма? Вие безмозъчни ли сте? Аз ще ти разбия устата…“, се чува във записа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
9
 
18
 
! Отговори
И.Б. преди 2 месеца
Това същество, което така нагрубява и заплашва учениците, не може да се нарече "учителка". Отговорните органи да я уволнят дисциплинарно.След това същото това същество да бъде пратено или в психодиспансер или в свинска ***. Не може такива "хора" да предопределят бъдещето на български деца.
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ханс, не и на обществено място. Още повече, че записите вече се приемат като доказателство в съда. Тихичко са направили промяна. Така че внимавайте какви ги говорите и вършите.. Вече се носи отговорност :)
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Оня, абсолютен факт. "Учителката" на сина ми по занималня в първи клас имаше невероятни образователни липси. Тази жена пишеше рецензии на диктовки с правописни грешки, липсваха всякакви препинателни знаци.... а пълен член беше химера. Вдигането на заплатите привлече още повече нищоставащи, а и много нищоправещи! Изкаване на "учителка" от роднинския кръг" Хайде да махат този локдаун, че да спра да правя материали за учениците! Също "учителКа" от първи до четвърти клас. Градят нация - my ass!
101
5
 
4
 
! Отговори
12 клас преди 2 месеца
Учителките трябва да са като съпругата на Президент Макрон
100
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За жалост контингента с който работи учителката е най-веорятно отговарящ на епитетите, които употребява за тях.
99
3
 
15
 
! Отговори
До Ханс преди 2 месеца
На обществено място и държавно заведение можеш да записваш, не знам градините към какво се водят, но при всички случай тук има за какво да я записват.
98
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не всеки става за учител, за това и само вдигането на заплатите няма да проработи.
97
2
 
22
 
! Отговори
Оня преди 2 месеца
Е как да е след като куцо и сакато станаха начални учители???
96
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
Нищо не се е променило, едно време и аз съм имала такива учителки. Една такава в детската градина редовно ни шамаросваше и ни крещеше, ама тогава нямаше телефони и никой не записваше.После в училище си спомням една учителка по руски, като четях упражнение и обърквах падежа, ме удряше по главата с кокалчетата на пръстите и ми викаше "Как може да си толко ***, ***? ***, ***, ***". Била съм трети-четвърти клас.
95
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Факт 93 Учителка в първи клас. Първи! На вас все спецчасти са ви в главите, все за контрол, насилие и налагане на власт си мислите. Такива като вас вкараха охранителни фирми и камери в училищата. От гледане на много филми.
94
9
 
7
 
! Отговори
Мммм преди 2 месеца
С романьоли така се работи!Нищо друго не им действа!
93
1
 
3
 
! Отговори
.. преди 2 месеца
Не и ако е от обществен интерес
92
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все едно слушам Делян Пеевски в парламента
91
12
 
10
 
! Отговори
Ханс преди 2 месеца
Ъъъ, а да записваш някой без неговото съгласие, или разрешение от съда не беше ли престъпление?!?
90
7
 
15
 
! Отговори
до 92 преди 2 месеца
Ами дори да е ромско, тези учители имат шанса да се опитат да променят бъдещето за тези деца и да им помогнат, доколкото е възможно, да станат грамотни, а не с действията си да ги отвращават от учението! Даскалицата като не и се занимава, да си стои у тях!
89
7
 
24
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Като гледам какви са учениците, учителите трябва да са от спецчастите за да издържат.
88
6
 
12
 
! Отговори
Св преди 2 месеца
Само да отбележа, че в "град" Оряхово, преобладаващото население е ромско над 70-80 %). Възможно е да няма връзка със случая, но все пак ...
87
11
 
9
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 месеца
Училището стана като полицията,най комлексираните и най некадърните са там.Това показва колко е закъсала държавата във всички аспекти!Да и занапред авторите пишете имената на индивидите,-даскалката,директорката!
86
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Евроатлантически ценности
85
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Госпожата 100% е човек на някого. И да я махнат, ще отиде в друго училище. Щом има гръб в системата на образованието, никой нищо не може да и направи.