Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!

Скандално поведение на преподавател в училище в Оряхово
7 мар 2024 09:27, Петър Бойчев
137
Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!
Снимка Пиксабей

Сигнал за скандално поведение на учител в час в първи клас в началното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в град Оряхово доведе до скандал в града, показа репортаж на Би Ти Ви.

Родители на първокласник изпратили запис до телевизията, на който се чуват обидни квалификации, викове и грубо отношение към децата от страна на тяхната класна ръководителка. Категорични са, че реакциите ѝ са недопустими и настояват за намеса на отговорните институции.

Родителите, изпратили видеото, първо забелязали, че детето им се променя в негативен план – то постепенно започнало да се затваряло в себе си. Ето защо решили да проверят какво се случва, тъй като в класната стая на първокласниците нямало камера.

На 19 февруари родителите предоставили записа с обидните квалификации на директорката. Срещнали се с нея в неформална среда – в дома на директорката. Тя им обещала да вземе мерки, но след това последвали заплахи към родителите, че ще бъдат съдени, защото записите са незаконни.

„Безобразни сте, да не казвам отвратителни… При теб неудобство няма – ти си опериран от срам. Ти срам нямаш никакъв. Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ма. Кое не разбра, ма? Вие глави имате ли, ма? Вие безмозъчни ли сте? Аз ще ти разбия устата…“, се чува във записа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В провинцията всички учители са назначени с връзки. Конкурс, не конкурс- само ВРЪЗКИ. Никой учител не е тачен заради знания, умения, добро отношение към учениците или др. Затова написах с главни букви думата "връзки". Няма значение какви връзки- дали партийни, роднински, съседски, приятелски, подкупи. Ако някой не те уреди, няма да приемат документите ти даже да е място по заместване. Така беше при социализма, така е и днес. Там е страшно.
83
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дам много често, жени с психически проблеми стават педагози. И не само в България, ами целия соц блок. Полша също. Във всяка детска градина и всяко училище има по поне една такава психо даскалица. И когато няма държава и министерство да следят за работа, хората трябва да се оправят сами.
82
1
 
7
 
! Отговори
73 преди 2 месеца
Хм... Що пак почнаха да трият смислени коментари? Пиша, пиша, да отговоря на човека и като погледна - той избърсан.
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние имаме точно такъв съсед. Престъпник на свобода.
80
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какви хора работят като учители днес просто не е истина! В повечето случаи не са виновни децата, а ***, които работят в образователната система и семейната среда на някои деца. Ако си учител на място, никога няма да говориш по подобен начин на едно дете, да го мачкаш с думи и унижаваш! Става дума за дете в 1ви клас, колко пък да може да провокира учителката, та да крещи все едно е на битака, не и е мястото в клас при децата, ако изобщо може да се нарече учителка!
79
0
 
17
 
! Отговори
73 преди 2 месеца
"Изхвърлете си телевизорите, не давайте телефони на децатаси, играйте с тях и пазете книгите!" ... Идеалист, от мен едно зелено палче ама от сърце!Детето ни до 14 години нямаше смарт телефон, въпреки ежедневното тръшкане. После дойде Ковид и дистанционното образование и стана нужно да има. Сега наследникът казва с гордост "Навъртам по-малко от 10 часа 'екранно време' на седмица."
78
4
 
18
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
при такива нещастни родители с обици, татуировки и аморално поведение - такива са и децата - нагли, нахални, агресивни - кандидат-престъпрници
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Подготвят ги за роби факт.
76
2
 
25
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
а ако знаете разглезените чавета на богаташчетата или черните кожи как се държат с учителите ..... това пишете, а не единичен случай в обратната посока. Ежедневно учителите са подложени на нападения от такива невъзпитани, нагли чавета на богаташчета и изпростели люде! Това е проблема - вкъщи е основния проблем!
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Камерите не са решение. Възпитание и морал няма.
74
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И на мен така са ми викали като бях малък, но тогава нямахме смартфони и нямаше как да записвам. Но все пак станах човек... За сегашните деца силно се съмнявам.
73
5
 
19
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Ъ?! :-О Аз съм '77 набор, първокласник бях по време на соца и тогава това нещо си беше напълно в реда на нещата. Даже това беше най-малкото, на което даже не обръщахме внимание да ни се говори така :))) Иначе имаше другарки, дето ни извиваха ушите, биеха ни кюпове и ни удряха по главите с показалките, понякога и ги счупваха даже :))) Ахахахахаха
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
54 го познавам. Един човек който винаги заплашва хората , но нищо не му казват , сътрудник е ако ме разбирате.......
71
6
 
34
 
! Отговори
Макаренко преди 2 месеца
Факт е, че децата в общия случай или са изключително глупави, заради ментално ограничените им и деградирали от алкохол, реалити програми и чалга родители, и/или са дотолкова обсебени и увредени от смартфоните, че в реалния живот не могат да направят сами нищо - нито да се съсредоточат, нито да разсъждават без смартфона, нито нищо! Расте едно увредено поколение, на което се страхувате да повишите тон, а то си мисли, че всичко му е позволено! Резултатите от това няма да са никак добри!
70
6
 
14
 
! Отговори
Сапунджи АкаДенкофф: преди 2 месеца
"Постигнахме безспорни успехи в образованието и културата на нашето управление! Най-важни са миграцията и помощта за Украйна! Слава Кокаине! Благодаря на спонсорите и господарите ни от Отровено Общество и Хамерика за БългЕрия! Напред към светлото неолибералфашистко бъдеще на територията на НАТО! Зиг Хайл Зельоньй ФюрЪр и Лонг лив ЕСССР! "
69
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 54Простаци като теб ражда малки простачета, които в последствие порастват!А се възмущаваш от арогантността на учителката!?!?!
68
4
 
26
 
! Отговори
Дрт Даскал преди 2 месеца
Камери в класните стаи и достъп на родителите до видеото. Не е сложно. Какнала да минава през VPN и да е кодиран за да може само тези със достъп да го използват а архив на записите да се пази в училището. Видео и звук. Тогава и учителите ще спрат да проявяват агресия ... и учениците ще спрат да провокират агресия в учителите за да правят такива клипчета и с тях да шантажират учителите които са им писали лоша оценка , когато не са били подготвени / щото и това го има / . КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ?
67
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая е за затвор!
66
7
 
7
 
! Отговори
Шамаря преди 2 месеца
"Ще ти разбия главата - бигири-бум-бенг-бенг..."
65
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Записът е монтаж вероятно.