Бъди LIVE с Dnes.bg – Руски цирк на лед

Спечелете три двойни покани за спектакъла "Зимна приказка"
Обновена: 28 ное 2016 14:59 | 28 ное 2016 14:48, Александър Попов
2
Бъди LIVE с Dnes.bg – Руски цирк на лед
Снимка: BG Sound Stage

25 от най-изявените руски фигуристи, жонгльори, клоуни, еквилибристи и илюзионисти идват у нас с първия в света "Руски цирк на лед". Българската публика ще може да се наслади на техния спектакъл "Зимна приказка" на 7 декември в зала "Арена Армеец".

Талантливите артисти ще сменят над 300 сценични костюма и ще пренесат зрителите във вълшебния свят на "Спящата красавица", "Лешникотрошачката", "Пепеляшка", "Алиса в страната на чудесата" и "Снежната кралица".

"Руски цирк на лед" представлява синтез между фигурното пързаляне и омагьосващите трикове на цирковото изкуство. Трупата е първата по рода си в света и повече от 50 години спира дъха на зрителите със своето майсторство, красота и прецизност.

Организаторите от  BG Sound Stage и Dnes.bg ви дават възможност да спечелите три двойни билета за спектакъла.

Условията на играта

До 10:00 часа на 5 декември трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса във формата по-долу. Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип.

Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва правото да прави промени в играта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Каквоооо , Руски цирк? Всички демократоидни ботове са TRIGGERED!